Ben gördüğümü söylüyorum. Hiçbiri Galatasaray kalitesinde oyuncular değil. Milli takımdalar diye Hamza gibi ırkçılık yapıp kayırmamı mı bekliyorsun? Milli takımın da hâli ortada zaten. Mucizevî de olsa yıllar sonra bir turnuvaya katılma hakkı kazandığımız için çok başarılı mı olduk?
Ben maçları izliyorum. Defansa kadar geldiği halde top kapmak için usanmadan rakibin peşinden koşan dünya yıldızı Sneijder'i de biliyorum, stoperlikle uzaktan yakından alâkası olmayan Semih'i de, Galatasaray formasını üzerinden çıkardığı gün kovulması gereken, yerde sürünmekten ve geri/yan pas atmaktan başka bir halta yaramayan, hâlâ yüzsüzce kaptanlık pazubandı takan çakma maestro Selçuk'u da, kazmalıkta Umut'la yarışan, sahada olumlu hareketi olmayan Burak'ı da, aldığı her topu rakibe veren, futbol fukarası, aldığı paranın binde birinin bile hakkını vermeyen kalas Sabri'yi de görüyorum..
Umut ve Sabri dışındaki söylediklerine katılmıyorum, görüşlerine saygı duyuyorum, birde Dünya yıldızı Sneijder, Burak ve Selçuk'u evinde izleyecek Avrupa Şampiyonasıda, Türkiye Hollanda'yı 3-0 yenerken izlediği gibi Bu oyun takım oyunu, Burak, Selçuk ve Semih'e gelene kadar gönderilmesi gereken bir dünya adam sayabiliriz, siz Türk Milli takımının en iyi oyuncuları arasında olan bu isimleri hiçe sayıyorsunuz, herşeyi geçtim Sabri, Umut yada Jem Paul gibi adamlarla kıyaslıyorsunuz, bence yanlış burda...