2015-2016 Galatasaray Futbol Takımı

Ben gördüğümü söylüyorum. Hiçbiri Galatasaray kalitesinde oyuncular değil. Milli takımdalar diye Hamza gibi ırkçılık yapıp kayırmamı mı bekliyorsun? Milli takımın da hâli ortada zaten. Mucizevî de olsa yıllar sonra bir turnuvaya katılma hakkı kazandığımız için çok başarılı mı olduk?

Ben maçları izliyorum. Defansa kadar geldiği halde top kapmak için usanmadan rakibin peşinden koşan dünya yıldızı Sneijder'i de biliyorum, stoperlikle uzaktan yakından alâkası olmayan Semih'i de, Galatasaray formasını üzerinden çıkardığı gün kovulması gereken, yerde sürünmekten ve geri/yan pas atmaktan başka bir halta yaramayan, hâlâ yüzsüzce kaptanlık pazubandı takan çakma maestro Selçuk'u da, kazmalıkta Umut'la yarışan, sahada olumlu hareketi olmayan Burak'ı da, aldığı her topu rakibe veren, futbol fukarası, aldığı paranın binde birinin bile hakkını vermeyen kalas Sabri'yi de görüyorum..

Umut ve Sabri dışındaki söylediklerine katılmıyorum, görüşlerine saygı duyuyorum, birde Dünya yıldızı Sneijder, Burak ve Selçuk'u evinde izleyecek Avrupa Şampiyonasıda, Türkiye Hollanda'yı 3-0 yenerken izlediği gibi :) Bu oyun takım oyunu, Burak, Selçuk ve Semih'e gelene kadar gönderilmesi gereken bir dünya adam sayabiliriz, siz Türk Milli takımının en iyi oyuncuları arasında olan bu isimleri hiçe sayıyorsunuz, herşeyi geçtim Sabri, Umut yada Jem Paul gibi adamlarla kıyaslıyorsunuz, bence yanlış burda...

Bence takım toptan kötü çok kaliteli dediğimiz Chedjou hatta Wesley dahi iyi değil. Bir de dikkatimi çeken bişey var: Bizle oynayan neredeyse her takım dikkat edeceğimiz(etmemiz gereken) oyuncular ve organizasyonlarla gol buluyor. Bu ilk haftadan başladı dün de devam etti. Mesela Antep maçında Antepin tek gol ayağı Muhammetti gol yedik, dün gene Ereni hiç kontrol edemedik. Biraz becerikli olsa çok rahat 2 gol atardı. Hocanın bunlar üzerinde durması lazım bu transferle olacak bişey değil ve sadece ne savunmaya ne de önlibero eksikliğine bağlanabilir. Hakanın da kesinlikle stoper oynaması lazım Semihle Chedjou çok dengesiz oluyorlar

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yabancı hoca gelse anlarım ama sen ligi tanıyorsun bizi oyuncularımızı biliyorsun Atl Madrid maçını tribünden canlı izlemişsin hala Sabri, Semih ve Emre Çolak'ı 11 çıkartıyorsan yapma bu işi hoca. Golü attık yiyeceğimiz net şekilde belli oyunda en ufak müdahale yok. 2. golde Adem savunmayı patates etti izliyor hala. Kimse kusura bakmasın zaman falan vermem sen yorumcuydun ya her hafta atıp tutuyordun kadroda adaleti sağlayamayacaksan ne yapacaksın ?

KORAY GÜNTER ADAM MI ÖLDÜRDÜ ? NEDEN KADROYA GİREMİYOR.
LEŞ SABRİ YERİNE EN AZ 1 KEZ DAHA TARIK'I DENEYELİM NE KAYBEDERİZ ?
ORTA SAHADA EZİLECEĞİ MAĞLUM OLAN EMRE ÇOLAK YERİNE NEDEN JOSE İLE BAŞLANMAZ ?

Sene başından beri aynı şeyler. Kimse kusura bakmasın ben Denizli'ye inanmıyorum Atletico Maçına çıkamayan adam adamlık dersi vermesin bize.
Hala Sabri 11 çıkıyor olacak gibi değil.
Su bulanmadan durulmaz demişler Bursa bizi arena'da yenerse ve Sabri ve Semih'in hatası ile olursa yangını gör sen.

Yabancı hoca gelse anlarım ama sen ligi tanıyorsun bizi oyuncularımızı biliyorsun Atl Madrid maçını tribünden canlı izlemişsin hala Sabri, Semih ve Emre Çolak'ı 11 çıkartıyorsan yapma bu işi hoca. Golü attık yiyeceğimiz net şekilde belli oyunda en ufak müdahale yok. 2. golde Adem savunmayı patates etti izliyor hala. Kimse kusura bakmasın zaman falan vermem sen yorumcuydun ya her hafta atıp tutuyordun kadroda adaleti sağlayamayacaksan ne yapacaksın ?

KORAY GÜNTER ADAM MI ÖLDÜRDÜ ? NEDEN KADROYA GİREMİYOR.
LEŞ SABRİ YERİNE EN AZ 1 KEZ DAHA TARIK'I DENEYELİM NE KAYBEDERİZ ?
ORTA SAHADA EZİLECEĞİ MAĞLUM OLAN EMRE ÇOLAK YERİNE NEDEN JOSE İLE BAŞLANMAZ ?

Sene başından beri aynı şeyler. Kimse kusura bakmasın ben Denizli'ye inanmıyorum Atletico Maçına çıkamayan adam adamlık dersi vermesin bize.
Hala Sabri 11 çıkıyor olacak gibi değil.
Su bulanmadan durulmaz demişler Bursa bizi arena'da yenerse ve Sabri ve Semih'in hatası ile olursa yangını gör sen.

Emre ilk defa dediklerine katılıyorum.
Mustafa Denizli'ye benim de inancım yok.
1-Madrid maçında sahada olmadı.
2-Aldığı para çok fazla.
Bu 2 nedenden dolayı daha gelmeden kendisine soğumuştum.
Dünde sağ bekte Sabri ve orta sahada Emre'yi görünce iyice inancımı kaybettim.

Semih,Sabri,Umut,Emre çok kötü durumdalar.
Fazla ısrar etmenin anlamı yok.
Artık Sabri,Emre ve Umut'u ilk 11 de görmek dahi istemiyorum.

Bu takımın lig şampiyonluğu ve Avrupa'da başarı için 1 stoper,1 ön libero,1 kanat oyuncusu 1 de forvete ihtiyacı var.
Eren Derdiyok bir santrafor nasıl olmalı dün bunu sahada gösterdi.
Keşke Umut yerine kadroda Eren olsa.
3-5 neyse verip alalım bence.

Emre ilk defa dediklerine katılıyorum.
Mustafa Denizli'ye benim de inancım yok.
1-Madrid maçında sahada olmadı.
2-Aldığı para çok fazla.
Bu 2 nedenden dolayı daha gelmeden kendisine soğumuştum.
Dünde sağ bekte Sabri ve orta sahada Emre'yi görünce iyice inancımı kaybettim.

Semih,Sabri,Umut,Emre çok kötü durumdalar.
Fazla ısrar etmenin anlamı yok.
Artık Sabri,Emre ve Umut'u ilk 11 de görmek dahi istemiyorum.

Bu adamlarla kaç hoca gitti olmadı kupa alsakta iyi oyun asla olmuyor Denizli yine 11 çıkartıyor. Saygı bile duymuyorum Nihat, saygı bile duyamıyorum bu adamlara artık.

Takımda birkaç oyuncu dışında kimsenin kimseden üstün yanı yok.Bu takıma ciddi revizyon şart , aynı rakibimizin yaptığı gibi tek sorun var bizim 70m euromuz yok malesef.

Ne olursa olsun bu kadro değişmeli,yenilenmeli yaşları kemale erenler ve yıllardır olacak olacak denen Emre gibi oyuncularla vedalaşılmalı.

Muslera,Sneijder gibi dünya yıldızı sayılabilecek oyuncular dışında kimse 2m eurodan fazla kazanmamalı alınan her oyuncu da bu maaşla alınmalı.

Zira 3m ve üzeri maaşı bu kulüpte 2-3 futbolcudan fazlası haketmiyor!

Galatasaray kasım ayında, Şampiyonlar Ligi'nde ve ligde kaybettiği puanlardan dolayı toplam 11 milyon TL gelirden oldu. (Takvim)

Futbolcu almayarak FFP'ye uyacağını sananlara selam olsun. En içten sevgilerle.

3 kupa ve 4.yıldız sonrası bir kulüp ancak bu kadar kötü yönetilir.
Aziz Yıldırım yönetse ancak böyle yönetirdi.
Allah sonumuzu hayra çevirsin.

Bu saatten sonra takımda kalmaz o kesin peki biz ne kadara yollayabiliriz asıl soru o? Almanyada piyasası olan bir oyuncu ki zaten eminim bir araştırma da yaptırmıştır menajerine. Şöyle bir nokta da var: Bu adam yaklaşık 1 senedir doğru dürüst resmi maç yapmamış oluyor 500 bin falan verirler gibime geliyor o da max. Umarım ben yanılıyorumdur.

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sanırsın kulüp değil rehabilite merkezi. Nerde sorunlu kişilik varsa bünyemizde barındırıyoruz.
Madem ailenden kopamıyorsun ne demeye geldin kardeşim.

İki tarafında yapacağı işe ben tamam biz hatalıyız beceriksisiz lisansını çıkartamadık ya sen grosskreutz o kadar açıklamalar yaptın fotograflar paylaştın şimdi kalmış bir ay ben yapamıcam he oldu gülüm derler adama senin aklın nerdeydi lan buraya gelirken birde zarara sokacak bizi valla ben olsam yollarım U21 e sonra bu adam salaklik yapıp gider zaten kafasına göre ayrılır kulüpten tazminant la alırım paramı

Aklım almıyor, neyin günahını işledik neyle sınanıyoruz. Kaos üstüne kaos.
Bir ay daha sabretse hem maçlara çıkmaya başlayacak hem de bizi sabri belasından kurtaracak, fakat beyimiz ailesini bahane edip gitmek istiyor. Bitsin artık bu lanet sezon.

Şampiyonlar ligi finali, Dünya Kupası oynamış, senelerce Dortmund'da mücadele etmiş böyle bir oyuncunun ailesini özlediği için gitmek istediğine inanmıyorum. Eğer Grosskreutz ayrılmak istiyorsa, getirir bonservisini döner memleketine. Çok problem yapmaya gerek yok.

1 ay içinde alttaki listedeki oyuncular görüşme yapılabilecek durumda olacak. İçlerinde çok iyi isimler var. Şimdiden birkaçını FFP diye ağlamamak için kapmak lazım.
Auslaufende Verträge - Transfermarkt
Muslara - Wiel - Ched - Matip - Carole - Topal - Banega - Podolski - Sneijder - Feghouli - Kokorin 11'i bile bonvervissiz kurulabiliyor.