2015-2016 Galatasaray Futbol Takımı

Ş ligi finali ile aile özleminin ne alakası var onu anlamadım ben?

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cümle anlam açısından biraz eksik olmuş. O seviyelerde oynamış(şl ligi finali, dünya kupası, Dortmund), üst düzey profesyonel Alman oyuncunun, bu kadar duygusal olacağına ihtimal vermiyorum. Şimdi anladığını umuyorum.

Muslera
Tarık Ched Hakan Olcan
Selçuk Rodriguez(Bilal)
Poldi Sneijder Yasin
Burak

Bursaspor maçı ilk 11'im.
Sabri'yi görmekten sıkıldım artık.
Tarık en azından bir şansı hak ediyor.
Mutlak kazanmamiz gereken bir maç.

Oyuncularımızın malum kanala katılmasını doğru bulmadım açıkcası malum kanalın geçmişte birçok yanlı tutumunu göz ardı etmemeliyiz hele ki 2014 yılındaki olaylarda malum takım başkanının basın toplantısını yayınlarken bizim yaptığımız toplantıları bile yayınlamayıp çifte standart uygulamışlardı.Çok değil birkaç hafta önce voleybol maçımızda ki taraflı yorumda ortadadır.

Sen voleybol da bu kanala tepki gösteriyorsun ardından futbolcuların bu kanalda yayınlanan programa katılıyor.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Elimizde orta saha oyuncusu kalmadi. Keske Dzmaili verilmeseydi. Selcuk ve Bilal su an en uygun 2 li gibi duruyor. Onlarda sertlik olmadan idare ediyorlar maclari. Hayirlisi bakalim.
Bari Kevin kalsaydi.
Bixe 1 sag bek, 1 orta saha, 1 de forwet acil yazim. Solda Carol, Olcan idare edecek baska caremiz yok.

Bugün kimse konuşmayacak belki ama Selçuk İnan bu sene ayakta kalan nadir oyunculardan biri. Kimi zaman tek başına savaşıyor mücadele ediyor takdir ediyorum. Mutlaka katılmayan arkadaşlar da olur çünkü gösterişli bir oyunu yok

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Minumum puan kaybıyla su devre arasına girsek olay bitecek takımın eksikleri inşAllah görülür yoksa ortasahamız cok kırılgan takım savunmamız berbat kondisyonumuzda iyi değil bu takımın M.Denizliyle bir devre arası gecirmesi lagzım ondan sonra konusalım.

Sağ bek sol bek hikaye bir tane defansif orta saha alacaksın en azından bu sezon yeter. Sezonu şampiyonlar ligi potasında bitirelim.

Şu dönem maçları bir şekilde kazanalım da iyi oynamışız kötü oynamışız hiç önemi yok. Oyun kısmını devre arasından sonra konuşuruz şimdi sonuç önemli.

Hakan Chedjou Denayer varken stoper alırsak bana mantıklı gelmez. Ön libero sağ bek forvet(kanat oynayan) bu 3 transfer yeterli. Eğer bek almayıp stoper alınırsa büyük hata olur. Zaten ön libero kesin. Ayrıca dünkü maçta bence sağlam kalan ender yerlerden biriydi savunmanın ortası. Semih de ilk defa iyiydi

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son sabri olayından sonra hiç umudum kalmadı takımdan ve yönetimden.çünkü taraftara göre yönetilen bir kulub un başarılı olma şansı yoktur.nerde görülmüş böyle bir olay.. Bu türkiye nin avrupaya açılan kapısı. Bu mu profesyonellik...yazık şu kulübe..