2015-2016 Galatasaray Futbol Takımı

İlk maçın en iyi oynayanı Carole'lu çıkartmıştı Mustafa hoca. Dün de sahada tek çırpınan ve bir şeyler yapan adamı yani Sabri'yi çıkarttı. Şaşırtmadı

4.5 Milyon Dolar alıp gönül bağı yalanını atan leş Denizli'ye inanmadım inanmam. Budama nerede ?

Kovulacaksın yerli Teknik Direktör istemiyorum futbolcuya hayvan gibi davranan biri gelsin yoksa yerli leşlerin rahatı yine bozulmaz.

Hava sisli bu arada Denizli leşine selamlar.

Mustafa Denizli'ye verilen ve verilecek para ile 1.500.000 bileklik alınabiliyor. Hoca'nın takıma katkısı ise bu sayıda en fazla bulunan rakam kadar. Oyuncu-teknik direktör kontratları, oynanan oyun, kupa sayısı derken bol sıfırlı bir sezon olacak anlaşılan. Bunlar mesele değil de "Ruh" da sıfırlandı, can sıkıcı olan bu.

Mustafa Denizli, çok büyük hayal kırıklığı oldu. 3-4 aydır takım 2 pas yapamaz durumda. Bunun izahı açıklaması yok hele ki oyuncu kadrosuyla hiç alakası yok. Psikolojik olarak bitmiş bir takım, gerek yönetimiyle gerek teknik ekibiyle. Miadını doldurmuş, kafaca tükenmiş futbolcular. Komple sil baştan bir yapılanma lazım, onu da yapacak ne yönetim var ne de maddi imkan. O zaman sahada mücadele etmeyen, yangın çıksa kaçamayacak derece vurdumduymaz olan oyuncuların yerine altyapıdan oyuncu oynat Hocam, ben razıyım. Yeter ki hiçbir ilerlemenin olmayacağını bilerek çorbada bizim de tuzumuz olsun diyip bileklik alan taraftar kadar çabaladığınızı görelim.

Mustafa Denizli, çok büyük hayal kırıklığı oldu. 3-4 aydır takım 2 pas yapamaz durumda. Bunun izahı açıklaması yok hele ki oyuncu kadrosuyla hiç alakası yok. Psikolojik olarak bitmiş bir takım, gerek yönetimiyle gerek teknik ekibiyle. Miadını doldurmuş, kafaca tükenmiş futbolcular. Komple sil baştan bir yapılanma lazım, onu da yapacak ne yönetim var ne de maddi imkan. O zaman sahada mücadele etmeyen, yangın çıksa kaçamayacak derece vurdumduymaz olan oyuncuların yerine altyapıdan oyuncu oynat Hocam, ben razıyım. Yeter ki hiçbir ilerlemenin olmayacağını bilerek çorbada bizim de tuzumuz olsun diyip bileklik alan taraftar kadar çabaladığınızı görelim.

Öncelikle olası Avrupa'dan men cezası olursa bunu Avrupa Ligine katılamayarak telafi yoluna gitmek en doğrusu. Yani ya kupa ya da Avrupa Ligi sıralamasında olmalıyız. Ve dediğiniz gibi genç oyunculara yönelmeliyiz. Denayer'in seneye de bizde olma ihtimali varsa değerlendirelim. Defansta da Koray'a daha çok şans verelim. Alt yapıdan forvet oynatalım. Hatta sırf kadro değişikliği için Selçuk'u da kesmeli ve Bilal'i oynatmalı.

Ya bu Bilalin eksiği ne? Neden oynamıyor bu çocuk? Dün gece Donktan da Selçuktan da kat kat iyi oynardı buna eminim

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Donk çok büyük hayal kırıklığı oldu.
Mustafa Denizli ise Teknik Direktörlüğü bıraksın sadece yorumculuk yapsın.
Biz sezon başında Melo'yu satarak, iyi giden takımın teknik direktörünü göndererek ve son olarak tek forvetimiz olan Burak'ı göndererek tüm kupalara çoktan beyaz mendil sallamıştık zaten.
Acaba yönetim ve teknik ekip bizim kadar üzülüyorlar mı ?

Biz sezon başında Melo'yu satarak, iyi giden takımın teknik direktörünü göndererek ve son olarak tek forvetimiz olan Burak'ı göndererek tüm kupalara çoktan beyaz mendil sallamıştık zaten.

Galatasaray Adası'nda yedikleri içtikleri için ödedikleri hesaba daha çok üzülüyorlardır.

Donk'un Kasımpaşa'da iyi oynamasının sebebi Rıza Çalımbay'ın oyun anlayışı ve arkasındaki adamların ne yazık ki bizim arka alan oyuncularımızdan daha iyi olmasından kaynaklıydı. Yani yaptığı hatalar sırıtmıyordu. Ben Donk'ta hata aramam medya gazına gelip transfer edenlere bakarım. Tarık Çamdal'da menajer ve menajerlerin medya içindeki adamlarıyla şişirildi ne oldu? Donk'a verilecek parayla Kuzey liglerinden doğru düzgün adam alınırdı.

2.5 milyon vererek şüphesiz Donktan iyisini alırdık. Makul bir ücrete gelseydi Donk da kadrodan bulunsun isterdim. Denizli de istemiş zaten başka ön libero ama yapamadık. Medya da iyi gazladı

Bence de Selçuk'un yerine Bilal oynamalı ancak Selçuk beyefendinin öyle bir torpili var ki; babasının takımıymış gibi form olarak yerlerde süründüğü çoğu zaman bile bir maç kesildiğini görmedim. Fb maçında üstünden formasını çıkaran kaptan bozuntusu. Geri pas, yan pas ve kendini yere atmaktan başka bir halta yaramayan maestro bozuntusu..

İnter, Telles için 8 milyondan vazgeçip 3-4 milyon önerecekmiş.
Eğer böyle bir şey varsa kabul edilmez inşAllah.
Telles de Burma da gelsin olası bir transfer yasağına karşı.
Kadro kalitemiz yok malesef.

İnterde sezon başı Meloya karşılık kabul etmediğimiz Nagatomo epey oynuyor yani. Telles fena değil aslında ama 8 milyonluk değil bence de. İnşallah 8 milyon verirler biraz rahatlarız. Vermezlerse de banko 11 oynar. Keza bruma da öyle

Sabri hariç 1 tane mücadele eden adam yok.
Allah Sabriden razı olsun, her dakika her maç ıslıklandı şimdi bu duruma geldik. Bir tane Sabri olamadılar olamazlar

Başakşehir (i), G. Birliği (d), FB (i), Eskişehir (d) şeklinde önümüzdeki 4 maç. Avrupa Ligi şansımızın devam etmesi için bu periyottan en az 7 puan çıkarmak gerek. Seneye ceza alma ihtimalimizi düşünürsek en azından Avrupa Ligi'nde kullanalım bu hakkımızı. Hoş 2-3 sene ŞL beklentim yok ama belli olmaz bu işler.

Bu Ersun Yanalı kim ortaya atıyor Allah aşkına. Adamın geçmişi temiz olsa yarın gelsin ama isteyenlerin midesi kaldıracak mı?