Uefadan gelecek yanıtı da alalım tam dibi görelim. Bundan daha kötüsü olmaz asla
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mustafa Denizli, çok büyük hayal kırıklığı oldu. 3-4 aydır takım 2 pas yapamaz durumda. Bunun izahı açıklaması yok hele ki oyuncu kadrosuyla hiç alakası yok. Psikolojik olarak bitmiş bir takım, gerek yönetimiyle gerek teknik ekibiyle. Miadını doldurmuş, kafaca tükenmiş futbolcular. Komple sil baştan bir yapılanma lazım, onu da yapacak ne yönetim var ne de maddi imkan. O zaman sahada mücadele etmeyen, yangın çıksa kaçamayacak derece vurdumduymaz olan oyuncuların yerine altyapıdan oyuncu oynat Hocam, ben razıyım. Yeter ki hiçbir ilerlemenin olmayacağını bilerek çorbada bizim de tuzumuz olsun diyip bileklik alan taraftar kadar çabaladığınızı görelim.
Donk çok büyük hayal kırıklığı oldu.
Mustafa Denizli ise Teknik Direktörlüğü bıraksın sadece yorumculuk yapsın.
Biz sezon başında Melo'yu satarak, iyi giden takımın teknik direktörünü göndererek ve son olarak tek forvetimiz olan Burak'ı göndererek tüm kupalara çoktan beyaz mendil sallamıştık zaten.
Acaba yönetim ve teknik ekip bizim kadar üzülüyorlar mı ?
Donk çok büyük hayal kırıklığı oldu.
Mustafa Denizli ise Teknik Direktörlüğü bıraksın sadece yorumculuk yapsın.
Biz sezon başında Melo'yu satarak, iyi giden takımın teknik direktörünü göndererek ve son olarak tek forvetimiz olan Burak'ı göndererek tüm kupalara çoktan beyaz mendil sallamıştık zaten.
Acaba yönetim ve teknik ekip bizim kadar üzülüyorlar mı ?