2015-2016 Galatasaray Futbol Takımı

Demirkol 3 4 ay öncesine kadar öyleydi sonra yaptığı yorumları anlamdıramamaya başladım. Tarafsız çizgisinden isteyerek ya da istemeyerek uzaklaşmış bir görüntü çiziyor. Sevinilecek bir durum yok da Selçuk penaltıyı atmamalıydı yok Umut karaktersizdi gibi yorumlara ne diyelim?Aynı kişiler Erkanın penaltısını konuşmayınca niyetlerini anlıyoruz. Kimse kusura bakmasın Trabzonun hakkı yendi diye Galatasarayı ona buna yem etmeyiz

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selçuk ve Umut la ilgili yorumlar zaten saçmalık, ama artık bişey demiyorum, ciddiye akmaya bile değmez bu insanları.

Persembe günü bir Lazio maçı var ama kimsenin zerre ümidi yok.
Yönetimin, teknik kadronun ve futbolcuların da ümidi yok merak etmeyin.
Mustafa Denizli ilk maçta sırf kaybedip taraftarın tepkisini çekmemek için tam 7 defans oyuncusu ile oynamıştı.
Bakalım bu sefer ne yapacak ?

Olmasi gereken ilk 11;

Muslera
Denayer Koray Balta Carole
Donk Selçuk
Podolski Sneijder Olcan(Yasin)
Chedjou

Chedjou ne alaka diyeceksiniz.
Yemin ederim Umut'tan çok daha iyi iş yapar ileride.
Adam geçer, top tutar, topu kullanır, hava hakimiyeti çok daha iyidir.
Ama bu benim fikrim tabiki.
Bahçıvan hocamız forvet olmadığıni ve olmayacağını 5 yaşındaki kuzenimin de bildiği Umut'a yer verecektir. Ve biz yine üzüleceğiz.

Yarın hocanın çıkaracağı ilk 11;

Muslera
Denayer Koray Balta Carole
Donk Chedjou
Sabri Snijder Podolski
Umut

Erkek Basketbol takımının Karşıya maçından çok daha önemsiz bir maç malesef benim için Lazio maçı. Çünkü ümidim yüzde 1.

Yıllık ücreti 3.5M Euro(11.3M lira) olan Mario Gomez, ligde attığı 16 golle Beşiktaş'a 12 milyon 350 bin lira kazandırdı. [Milliyet]

Bu sezonun futbol takımı için özeti. 6 ay top oynamayan Grosskreutz'u zarar etmeden satabiliyorsun. Yıllık 3.5m euro alan Gomez attığı gollerle hem takımını ligde zirveye taşıyor hem de parasını çıkarıyor. Yani kaliteli oyuncu maddi açıdan külfet getirmezken; yerli, yabancı çöpler hem sportif hem ekonomik olarak zarar. Seneye bu hataları yapmadan, kaliteli oyunculardan oluşan bir takım kurarız umarım.

Bu sezonun futbol takımı için özeti. 6 ay top oynamayan Grosskreutz'u zarar etmeden satabiliyorsun. Yıllık 3.5m euro alan Gomez attığı gollerle hem takımını ligde zirveye taşıyor hem de parasını çıkarıyor. Yani kaliteli oyuncu maddi açıdan külfet getirmezken; yerli, yabancı çöpler hem sportif hem ekonomik olarak zarar. Seneye bu hataları yapmadan, kaliteli oyunculardan oluşan bir takım kurarız umarım.

Yalnız bu haber de gene kaliteli basınımızın ürünüdür. Beşiktaşın (ki aslında bunu beşiktaş özelinde söylemiyorum, Fenerbahçe, Galatasaray.. hepsi için geçerli) bir çok çöp transferi de var. Birde bu kazandırdığı parayı neye göre hesaplamışlar ? O olmasa Beşiktaş o puanları hiç alamayacakmıymış...

Ama özünde vermek istediğin mesaja %100 katılıyorum, kaliteli yabancı her zaman kazandırır, gelirkende, oynarkende giderkende..

Bir alçak Setrak Yelegen amcamıza saldırmış.Bu nasıl bir alçaklıktır anlayamıyorum ya. Bu amcamızı Telekomdaki her maçta şeref tribününde oturtun kardeşim, Galatasaraya bu yakışır. Ne gerekiyorsa yapılsın öyle koreografi yapmakla olmuyor bu iş

En büyük gol umudumuz Sabri turu geçsek ne olur geçmesek ne olur, tüm poziyonlarda bi Sabri var, helal olsun adama, en azından bişeyler yapıyor...

Yani Denizli hocaya yazık gerçekten cidden ilk defa bi maçımızı izliyim dedim ama canım çok sıkıldı oynanan oyunu gördükçe cidden Hamza hoca olsa böyle olmazdı gibime geliyor Allah sonumuzu hayır eylesin. Cidden işimiz çok zor çoook.

HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mustafa Denizli de biraz onur, gurur, şeref ve haysiyet varsa bu maçtan sonra istifa eder.

Birileri saha kenarında duran adama, ve oynayan oyunculara Galatasaray forması giydiğini hatirlatsın.

Reziller !!!

Yönetimi ile teknik direktörü ile oyuncusu ile hepinize yazıklar olsun !!!

Diyecek bir şey yok. Avrupa Fatihi Galatasaray'ı el birliğiyle bitirdiniz, tebrikler.. Sneijder, Muslera, Denayer, Podolski durmasın gitsinler, bu takım onları haketmiyor. Bu takıma Dursun, Denizli, Selçuk, Donk, Yasin, Umut müstahak!

Yaşlandım yeminle çıldırmamak elde değil. Her sene başarı olacağız diye bir şey yok, başarı odaklı da değiliz ama şu formanın hakkını vermeli son tere kadar mücadele etmeli tüm futbolcular. Teknik direktörde yönetimde bu büyüklüğe yakışır değil. Mustafa hoca neden yanına yardımcı almaz misal? Ya da ilk maça kendi evinde neden 5 stoperle çıkar? Bla bla bla uzar da uzar biz başarı değil onurlu haysiyetli oyun istiyoruz. Biz takım oyunu istiyoruz mücadele istiyoruz...

Sadece YAZIKLAR OLSUN! Biz boşa yazıyoruz dil döküyoruz. Tek diyeceğim boşunuza canınızı sıkmayın bu sene futbol takımından daha da bir şey olmaz. Zaten turu daha ilk maçda kaybettik. Hatta o kadroyu gördükten sonra Herkes düşünmüştür biz bu takıma nasıl gol atacağız diye. Açıkçası bu maçtan hiçbir ümidim yoktu Denizli sadece konuşmayı beceriyor bi icraat yaptığı yok. Takım kötü durumda istediği transferler olmamış olabilir tamam hak veriyoruz da bu takım bu kadar aciz oynamamalı. Her kornerde gol yeme korkusu yaşamaktan gol yemekten bıktık. Bizi bu hale getirenler UTANSIN!

Hayatımda ilk defa bu kadar ümitsizdim Turu geçemeyeceğiz diye. Kadıköydeki deplasmanlarda kendi sahamızda Real maçlarında chelsea deplasmanları vb her maç takıma güvenirim ne olursa olsun kazancağımıza inanırdım. Bu maç öncesi bu takım ve özellikle TEKNİK EKİP VE YÖNETİM'den bir şey olmayacağı belliydi.

Gerçekten bugün oynanan oyuna ve skora şaşıran var mı? Ben ilk yarı gol yemememize ve Sabrinin pasına şaşırdım sadece. Bu sene 2 isteğim var bu takımdan Feneri Telekomda yenin, kupayı alın.

Gerçekten bugün oynanan oyuna ve skora şaşıran var mı? Ben ilk yarı gol yemememize ve Sabrinin pasına şaşırdım sadece. Bu sene 2 isteğim var bu takımdan Feneri Telekomda yenin, kupayı alın.

Fener'e Arenada yenilirsek zaten artık bi zahmet hepsi istifa etsin. her maç mağlubiyet bu ne ya Trabzon maçına da sevinen hiçbir taraftar yoktur herhalde. Hiçbir şekilde haketmiyorduk keşke yenilseydik Denizli işine gelince ilk maçlarında beşiktaş maçında hakemi suçlamayı biliyor. Arena da üstüste 2 maç Lazio ve Trabzon maçlarında takım çok kötü oynadı hakem sayesinde kazandık. Maç sonu ben bir şey bilmem sonuçta kazanan haklıdır konumuna getiriyor. Denizli'nin ilk açıklamaları ümit veriyordu fakat sonra o da anladı sadece bizi değil kendini de kandırdığını.

Bazı sebeplerden de ötürü olmak üzere Kasım ayından beri hiçbir maçımızın özetini dahi izlemedim-izleyemedim. Bugün tesadüfen maça denk geldim, en fazla 5 dk dayanabildim görüntü kirliliğine.

Sahada duruma itiraz eden, hadi arkadaşlar ayaklanın ulan diyen kimse yok. 2-1 olmuş skor bir gol atarsan tur geliyor lakin kimse hareketlenmiyor. 3. golde defans oyuncuları Klose'yi seyrediyor. Ve Umut sen olsan sana pas verir misin?