2015-2016 Galatasaray Futbol Takımı

Okan Buruk bakalım neler yapacak ?
Bu durumda ki bir takımı almak onun için risk olacak ama bazen risk almak zorunda kalırsın.
Sneijder ve Podolski'ye kendini nasıl kabul ettirecek ?
Benim asıl merak ettiğim konu bu...

Okan Buruk haberini TFF içinde tanıdıkları olan bir abi söyledi. Yok dedim sonra saat kaçta nerede nasıl buluştuklarını da söyledi ve bu akşamüstü 16:30 gibi hayırlı olsun dedi.
Umarım bu şekilde olmaz.

Gelecek teknik direktörün Wesley'in, Poldi'nin değil oyuncu ve t.direktör gönderen Selçuk'un başını çektiği yerli çetesi üstünde hakimiyet kurması gerekir.

Okan Buruk ile falan olmaz. O da evlatçı zihniyetin temsilcisi olur çıkar. Semih'i, Umut'u falan ilk 11'in değişmezi yapar. Drogba ya da Kewell gelsin Okan'dan daha çok iş yapar.

Ya bu saatten sonra ne riski Allah aşkına.. Elde avuçta ne var ki ? Gazoz Kupasını önemseyen kim ki? Yani Türkiye Kupasını alsan ne olacak ? Seneye Avrupa'ya gideceğimiz bile muamma.. Benim tek dileğim; Kim gelecekse bu 11 haftada gençlere şans vermesi.. Snijder, Muslera, Podolski, Lines ve Denayer 5 lisinin yanına 6 tane A2 den çocuk koy.. Hiç kimse itiraz etmez.. Hem diğer leşlerin maç başına aldıkları HARAM paralardan da kurtulmuş oluruz..

Eğer Okan Buruk geliyorsa, sezonu bitirmesi için gelecektir..(belki performansa göre karar verilecek ama benim fikrim bu şekilde)

Türkiye kupasını almalıyız ya da ilk 4e girmeliyiz yoksa cezamızı Avrupaya gitme hakkı kazandığımız sezon çekeceğiz. O yüzden çok çok önemli ikisinden biri olmalı

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fb-Bjk maçını şike hükümlüsü Aziz Yıldırım yönetseydi o da aynı Cüneyt Çakır gibi yönetirdi. Bu adam hakem falan değil Avrupada istediği kadar maç yönetsin.

Öyle pis bir ligimiz var ki, gerçekten yazık. Senaryo yazılmış, roller dağıtılmış. Şikeci Aziz ve Tüpçü ipleri almış eline. Böyleleri oldukça ülke futbolundan olumlu bir şeyler beklemek hayalcilik olur. Tüm branşlarda aynı terane. Bırakacaksın aslında kendi kendilerine çalıp oynasın şikeciler.

Sezonun kalanında yapacağımız en önemli iki şey şikeci takımları Arena'dan eli boş göndermek olacaktır. umarım bu kadarını becerebilir saygıdeğer takımımız.

Ne kadar değişen bir taraftar profiline sahibiz anlam veremiyorum. Terim denilen paranın efsanesi para için şikecilerle birlik olmuş gitmiş. Fatih Terim adaletin olduğu yerde olacaktır diyip şikeyi örtenlerle kanka olmuş hala Terim'i isteyenler var ayrıca birde Hagi isteyenler var; Olmaz olmaz saygımız var onuda kaybeder en son geldiğinde olanlar mağlum. Hasan Şaş diyenlere hiç girmiyorum Sneijder düşmanı birinin takımın başına geçmesi facia olur.
Ersun Yanalcılara gelelim G.Saray şampiyon olmasın diye teşvik veren Ersun'u istiyorlar. Başarı kimle gelirse gelsin diyorsanız Aziz Yıldırım gelsin ne farkeder.

Biraz mide gerekli...

Marwijk ve Ten Cate isimlerini önermiş Sneijder.
Alt yapının başına da gelen ismide Sneijder önermişti.
Sneijder ne zaman başkan oldu ?

Sneijderin başkan veya sportif direktör gibi davranmasından ziyade medya Sneijder üzerine oynuyor. Aynısını Eto yaptığında ne kadar büyük profesyonel oluyor Wesley yapınca burası dingonun ahırı oluyor. Ayrıca bir futbolcu kulübün iyiye gitmesi için yönetime düşüncelerini aktarabilir,sen yönetim olarak bir futbolcu ne diyosa yapıyorsan demekki senin futbol aklın yok. Asıl sorun bu,bunu konuşalım. Ten Cateyle Marwijk de bizim aradığımız isimler değil bence. Sırf şu futbolcular eziyet çeksin diye Magathı istiyorum

"Galatasaray için yeni bir dönemin ilk günü olduğu kaydedilirken, "Hedef, transfere ve futbolcuya dayalı sistemin, evrensel ölçekte bir futbol aklına evrilmesi için alt yapıdan üst yapıya kadar yeni bir model oluşturmaktır. Günü kurtaran değil geleceği yaratan en uygun kadrolarla ve bilimselliği içselleştiren bir sistemle yolumuza devam edeceğiz" ifadeleri kullanıldı.

Resmi siteden yapılan açıklamadan bir kısım.
Ben bir küçülme açıklaması gibi hissettim.
Yanlış mı anladım acaba ?

Yeni Teknik Direktörümüz Orhan Atik'ten beklentim Umut yerine Volkan Pala'ya yer vermesi.

"Galatasaray için yeni bir dönemin ilk günü olduğu kaydedilirken, "Hedef, transfere ve futbolcuya dayalı sistemin, evrensel ölçekte bir futbol aklına evrilmesi için alt yapıdan üst yapıya kadar yeni bir model oluşturmaktır. Günü kurtaran değil geleceği yaratan en uygun kadrolarla ve bilimselliği içselleştiren bir sistemle yolumuza devam edeceğiz" ifadeleri kullanıldı.

Resmi siteden yapılan açıklamadan bir kısım.
Ben bir küçülme açıklaması gibi hissettim.
Yanlış mı anladım acaba ?

Yeni Teknik Direktörümüz Orhan Atik'ten beklentim Umut yerine Volkan Pala'ya yer vermesi.
Ben daha çok futbolculara verilen bir mesaj diye düşünüyorum. Küçülme iması yapmazlar ki yapmamışlar bence

Maarwick ve ten cate medya uydurması artık boşta hangi hollandalı varsa yazacaklar ve hep sneijder önerdi diyecekler. Eto antreman da taktik veriyor deneyimlerini paylaştı oluyor sneijder cruyff ile takışana kadar ajax altyapısında olan adamı getirtiyor laf yiyor.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Maarwick ve ten cate medya uydurması artık boşta hangi hollandalı varsa yazacaklar ve hep sneijder önerdi diyecekler. Eto antreman da taktik veriyor deneyimlerini paylaştı oluyor sneijder cruyff ile takışana kadar ajax altyapısında olan adamı getirtiyor laf yiyor.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Uğur Karakullukçunun haberi. Kendisini tanıyan bilen bilir çok iyi Cimbomludur. Öyle uyduracak biri de değil ondan inanıyorum ben