2015-2016 Galatasaray Futbol Takımı

Şu ceza doğru değerlendirirsek bizim için şans olabilir. Artık doğru yönetilme zamanı. Artık kafaların değişme zamanı. Sadece yönetimin değil taraftarında kafasının değişmesi gerekiyor. Zor ama bir umut işte

Bu seneki bütçemiz 80 milyon euro Uefa 65e indirilmesini istemiş. Eray 260 bin euro Semih 1.5 milyon euro Hamit 2.75 milyon euro Emre 485 bin euro Umut 1.85 milyon euro Jose 800 bin euro 7 milyon 645 bin euro hesapladım. Yazdıklarım muhtemelen takımdan ayrılacaklar,bu şekilde bile 15 milyonun yarısını toparladık. Tabi ki alacağımız oyuncular da olacak ve daha da göndereceklerimiz olacak, ben hiç kullanmayacağımız oyuncuları yazdım. Telles için İnter olmasa bile Avrupanın çeşitli yerlerinden iyi teklifler geleceğini düşünüyorum. 8 milyon euro ordan gelse 15 milyon yapıyor ekstra maç başıları hesaplayamadım maalesef :D. Gönderdiklerimiz yerine koyduğumuz oyunculara manasız ücret vererek oyuncu transfer etmemeliyiz. Forvet ve kanat oyuncusu hariç bir oyuncu 1.5+ vermek rezalet olur. Tarık Denayer falan yazmadım. Tarık kiralık giderse muhtemelen ücreti de biz karşılarız Denayer i de alırız inşallah. Dzemaili de kiralık uygun bir ücretle yeni bir sözleşme yapılıp ön liberoda bir denenmeli

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teknik Direktörlük için Franck De Boer ismi geçiyor şimdi.
Reekerink de zaten alt yapının başına getirildi.
Hollanda ekolü geliyor sanırım.

Büyük bir gençleştirme operasyonu yapmamız lazım.
Ahmet Çalık, Çağlar Söyüncü, Emre Taşdemir, Orkan Çınar, İrfancan Kahveci, Ömer Bayram, Deniz Türüç, Oğulcan Çağlayan,Emre Güral, Emre Mor gibi genç yetenekli yerli gençler kadroya dahil edilebilir.

Büyük bir gençleştirme operasyonu yapmamız lazım.
Ahmet Çalık, Çağlar Söyüncü, Emre Taşdemir, Orkan Çınar, İrfancan Kahveci, Ömer Bayram, Deniz Türüç, Oğulcan Çağlayan,Emre Güral, Emre Mor gibi genç yetenekli yerli gençler kadroya dahil edilebilir.

Şu oyuncuların çoğu genç değil. İzlemediğim 1-2 tanesi var onlar hariç hepsi yeteneksiz. Yani ne şampiyonluğa oynayacak takımların oyuncusu olurlar ne de önemli katkı verirler. Hemen hepsine bonservis vereceksin. Bir de alacağın sonuç meçhul. Altyapıdakilere şans ver daha iyi.

UEFA'nın koyduğu maaş kriteri Galatasaray için biçilmiş kaftan. Kadroda en az 10 tane oyuncu boş yere, çok para alıyor. 3 milyon euro alıp hiç oynamayan yada aldığı para kadar oynayamayan oyuncular da mevcut. Bu arkadaşlarla vedalaşmak şimdi mecburi. Kirada olan oyuncularımız var; satılmaları çok muhtemel. Oradan gelecek para ile transfere kaynak da hazır durumda. Avrupa'ya katılamıyoruz demeyin, Ünal Aysal'ın geldiği ilk sezon da Avrupa'ya katılamıyorduk. Sadece bu değişimi gerçekleştirecek futbol aklı kulübümüz içinde bulunmuyor. Bunu sağlayınca çok sürmez Galatasaray'ın eski haline dönmesi.

Şu oyuncuların çoğu genç değil. İzlemediğim 1-2 tanesi var onlar hariç hepsi yeteneksiz. Yani ne şampiyonluğa oynayacak takımların oyuncusu olurlar ne de önemli katkı verirler. Hemen hepsine bonservis vereceksin. Bir de alacağın sonuç meçhul. Altyapıdakilere şans ver daha iyi.

UEFA'nın koyduğu maaş kriteri Galatasaray için biçilmiş kaftan. Kadroda en az 10 tane oyuncu boş yere, çok para alıyor. 3 milyon euro alıp hiç oynamayan yada aldığı para kadar oynayamayan oyuncular da mevcut. Bu arkadaşlarla vedalaşmak şimdi mecburi. Kirada olan oyuncularımız var; satılmaları çok muhtemel. Oradan gelecek para ile transfere kaynak da hazır durumda. Avrupa'ya katılamıyoruz demeyin, Ünal Aysal'ın geldiği ilk sezon da Avrupa'ya katılamıyorduk. Sadece bu değişimi gerçekleştirecek futbol aklı kulübümüz içinde bulunmuyor. Bunu sağlayınca çok sürmez Galatasaray'ın eski haline dönmesi.
Tam aksine büyük bölümü yetenekli oyuncular. Emre Moru alamayız da Emre Güral gibi kaç tane yerli forvet var?Oğulcanı altyapımızdan kaçıran biziz zaten? Çağlar Söyüncü desen Chelsea falan peşinde Beşiktaş da işin içinde. Orkan müthiş yetenek maçlarının çoğunu izledim olursa bu çocuk olur o jenerasyondan. Ahmet Çalık falan ortalamalar. İyi yabancıların yanına böyle oyuncuları koyacaksın. İddaa ediyorum Emre Güral her sene min 15 gol atar, Emre Taşdemir desen bizim takımın ihtiyacı takımda 2 tane yabancı sol bek olmaz, bu çocuğun da potansiyeli büyük. Ömer Bayram Ahmet Çalık İrfancan hariç oyunculara katılıyorum. Emre takımdaki 3 forvetten biri olmalı zaten Es Es düşecek.

Şu maçta bile reziller ya yazıklar olsun. Bu maç giderse Uefa da zor, bunun bilincindeler mi?

Hamza Hocayı, Burak Yılmaz'ı göndertiren taraftar zihniyetine müstehak tüm sonuçlar, sırada Selçuk var bu futbol anlamayan güruhun hedefinde, şuan Hamza Hoca olsaydı son maça kadar şampiyonluk yarışındaydık...

Hamza Hocayı, Burak Yılmaz'ı göndertiren taraftar zihniyetine müstehak tüm sonuçlar, sırada Selçuk var bu futbol anlamayan güruhun hedefinde, şuan Hamza Hoca olsaydı son maça kadar şampiyonluk yarışındaydık...
Selçukun bu yedirdiği golü bir daha izle. Sonra takımın fizik gücüne bak. Maçları ve açıklamaları bir daha oku. Hamzaoğlusporu tutmayın lütfen

Selçukun bu yedirdiği golü bir daha izle. Sonra takımın fizik gücüne bak. Maçları ve açıklamaları bir daha oku. Hamzaoğlusporu tutmayın lütfen

Selçuk şuana kadar yaptıklarıyla İtalyada olsaydı, Pirlo gibi saygı gòrüyor olurdu, burda bunu beklemek hata zaten, oturun bakın sizde Selçuk bu ülkede bu takımda neler yapmış... Hamza Hoca zamanında kaç puan fark vardı şimdi kaç puan var bakın bence,oturun bide Bursa'da Hamza Hoca kaç puan almış aynı dönemde biz kaç almışız ona bakın, futbolcular robot değil Selçuk'ta hata yapar...

Ayrıca ben adelet eşitliği tutuyorum kusura bakmayın, Galatasaray'lı olmam Hamza Hocaya Burak Yılmaz'a ve şuan Selçuk'a yapılan haksızlıkları savundurtamaz bana, Bi mesajda Emre Güral 15 gol atar ortalama demişsiniz, Burak 20 gol atıyordu Farkındasınız umarım...

Selçuk şuana kadar yaptıklarıyla İtalyada olsaydı, Pirlo gibi saygı gòrüyor olurdu, burda bunu beklemek hata zaten, oturun bakın sizde Selçuk bu ülkede bu takımda neler yapmış... Hamza Hoca zamanında kaç puan fark vardı şimdi kaç puan var bakın bence,oturun bide Bursa'da Hamza Hoca kaç puan almış aynı dönemde biz kaç almışız ona bakın, futbolcular robot değil Selçuk'ta hata yapar...
Ya kardeşim Selçuk hata yapar o hata yapar bu hata yapar. Ne yapalım şimdi savunduğunuz Hamza hocanız var ya işte son golü onun takımı çalıştırmamasından dolayı yedik. Takımın yürüyecek hali yok, devre arası da yükleme yapamadık. Ben bakıyorum Bursaya merak etmeyin, futbol bu geçmişle hareket edemiyoruz 3 milyon euro alan futbolcu o sahada adam gibi oynayacak kardeşim yeter artık. O taraftar karda kışta çamurda hiçbir şubeye vermediği desteği o takıma veriyorsa hem protesto eder hem eleştirir. Formayı haketmeyen de defolup gider. Hamza Hamzaoğlu denen zatın Galatasaraydan ayrıldıktan sonraki açıklamalarını okuyup ne kadar karakter sorunu olduğunu görebiliriz. Sene başı yapılmayan vebali onun da üzerinde. Selçuku burda herkesten fazla savundum hatta tartıştığım da oldu ama şu anki oyunuyla ondan hiçbişey olmaz. Şu an diyorum da sen onu uzun vade olarak anla

Ayrıca ben adelet eşitliği tutuyorum kusura bakmayın, Galatasaray'lı olmam Hamza Hocaya Burak Yılmaz'a ve şuan Selçuk'a yapılan haksızlıkları savundurtamaz bana, Bi mesajda Emre Güral 15 gol atar ortalama demişsiniz, Burak 20 gol atıyordu Farkındasınız umarım...
Ben Burak Yılmaza hiçbir zaman sıfır katkı veriyor demedim, Emre Güralla Burak yılmazı karşılaştırmam bile. Burak daha iyi santrafordur ben sadece beğendiğimi ifade ettim, Galatasarayın 3 forvetinden biri olur dedim. Son dönemde aldığı paranın hakkını veremediği için Burakı da eleştirdim medyanın gazlamasına da gelmedik. Benim de eşitlik anlayışım bu,

Bugün mücadelesi hiç eksik olmayan Emre Çolak Yasin ve Olcandan Allah razı olsun. Penaltı penaltı değildi Umuta yakışmıyor bunlar

Lucien Favre yazıyorum buraya, bu adama sabredilirse bizi uçurur. Yerli antrenör büyük rezalet olur. Bielsa keşke gelse ama bunlar onu getiremez Favre daha reel bir hedef çok güveniyorum kendisine. Biz alamazsak çok büyük sıçrama yapacak