2015-2016 Galatasaray Futbol Takımı

Başta Umut Bulut'un babası olmak üzere, tüm terör şehitlerine allahtan rahmet, geride bıraktıklarına sabır diliyorum.

Medyanın sistematik şekilde Sneijdere saldırısı sürüyor ve bunu içimizde zannettiğimiz arkadaşlar bile yapıyor ona üzülüyorum. Bülent Korkmaza 9 haftalık teklif gelmesinin nesi yanlış ya da hakaret anlamadım. Büyük kaptandır efsanemizdir ama net kötü hoca. Gelse tepki koymazdım ama medyadaki goygoyu görünce iyiki gelmedi diyorum. Riekering iyi olur inşallah

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bülent Korkmaz ile de anlaşılamamış ve sezon sonuna dek, Jan Olde Riekerink ile devam kararı alınmış.

Tebrikler Fenerbahçe. Hakem odasını basamadı mı bu sefer başkanınız? Neyse sağlık olsun başka bahara artık. Uefa Kupası görmek isteyenlere adres : "Galatasaray Müzesi"

Haftasonu iki takımda moralsiz olacak.
Biz Umut'un babasını kaybettik, onlar Uefa Kupası hayalini.
İlginç bir maç olacak.

Daha da üzücü olan geçtiğimiz paza günü yaşadıklarımız ve sonrasında konuşulanlar ve bunlara rağmen bugün çoğunun unutulup dünkü maçların vs konuşulmaya başlanması. Pazar akşamı umarım güzel bir futbol seyrederiz, gerisini çok da önemsemiyorum şu an için.

Açıkçası ben derbi maçından çok yarın ki mali genel kurulu bekliyorum.
Yönetim inşAllah ibra edilmez de kurtuluruz.
Son olaylardan sonra derbi falan düşünecek değilim.
Her an ölüm ile karşı karşıya iken kazansak ne olur kaybetsek ne olur ?
Umut'un acısını 3 puan kapatır mi ?
4 5 fark atmak Umut'un babasını geri getirir mi ?
Sağlık olsun da gerisi hiç mühim değil...

Ağzına s...lar ülkenin. Erteleyin bari maçı, seyircisiz oynamak nedir ya.. Bu saatte mi akılları başlarına geldi, günlerdir konuşuluyor bunlar.

Umarım ceza almam, çok üzgün ve öfkeliyim.

Kesin güvenliktendir, istihbarattandır. Madem böyle bir şey var kapılar açıldı millet içeri girdi o zaman mı geldi bu istihbarat? Bombanın patladığı gün maç oynandı daha dün. Kimi kandırıyorsunuz? Stada giden insanların can güvenliğini düşünmediniz mi? Aziz Yıldırım dün açıklama yapıyor bugün seyircisiz oynama kararı çıkıyor. Sonra yemiyor iptal oluyor maç. Bu ülkenin her kurumu yozlaşmış, bitmiş vaziyette.

Kesin güvenliktendir, istihbarattandır. Madem böyle bir şey var kapılar açıldı millet içeri girdi o zaman mı geldi bu istihbarat? Bombanın patladığı gün maç oynandı daha dün. Kimi kandırıyorsunuz? Stada giden insanların can güvenliğini düşünmediniz mi? Aziz Yıldırım dün açıklama yapıyor bugün seyircisiz oynama kararı çıkıyor. Sonra yemiyor iptal oluyor maç. Bu ülkenin her kurumu yozlaşmış, bitmiş vaziyette.
Aynen sana katılıyorum kardeşim...Güvenlik falan hikaye, amaç fb seyircisiz rahat maç kazansındı, baktılar Galatasaray maça çıkmayacak kaos çıkmasın diye ertelediler, bomba patlamış tüm maçlar oynanıyor, daha dün Bjk oynadı yok onlar ayrı şehirdek mi oynuyor, stadyumda güvenliği sağlayamıyormu koca Türkiye, o kadar güvenlik o kadar polis niye varya, yani sırf bahane... Komedi gibi kararlar!

Maçın ertelenmesini anlayabiliyorum ama neden maçtan hemen önce neden önce seyircisiz açıklıyorsun? Stada gelen taraftarın nasıl güvenliğini sağlamayı planlıyordunuz? İl dışından bile gelen var, tabiki insan canından değerli bişey yok ama bu statta maç yapamıyorsak İstanbulda kamp yapamıyorsak nereye kadar böyle devam edecek? Bu iş böyle devam edecek gibi Allah sonumuzu hayretsin

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir takımın çıkarı için Dünya'nın gündeminde bir derbiyi erteleyip dikkat çekmek bana pek mantıklı gelmiyor ama şu derbinin erteleniş şekli ister istemez burnuma pis kokular getiriyor.

Derbinin ertelenmesini Fenere ve Aziz Yıldırıma bağlamak bana saçma geliyor açıkçası. Sorunu bu kadar basitleştirip küçültmemek lazım. 2 3 sosyal medya trolü önceden böyle olacak dedi diye ya da Fener açıklama yaptı diye tüm ülkenin psikolojisini etkileyen bir karar alınmaz arkadaşlar.Kaldı ki kararı Tffnin almadığı da ortada. Bu maçın cumartesi ertelenmesi hatta diğerlerin de ertelenmesi gerekiyordu. Paranoya yaratıp Fener istedi böyle oldu demek olayı epey küçültmek gibi geliyor bana çünkü olayımız futbol değil güvenlik

Maçın önce seyircisiz oynanması, sonra da ertelenmesi bunun da Fener'in açıklamasından sonra olması ve valilikten gelen açıklamanın yetersizliğini göz önüne alırsak bu durum çok karışık ve pis. Ortada can güvenliğini tehlikeye sokacak bir durum varsa; maç 1 gün önceden tatil edilmeliydi. Fakat maçın seyircisiz oynanması, ertelenmesi veya Galatasaray'ın maça çıkmaması hep Fener'in işine gelen durumlardı. Bunu da göz ardı edemiyorum çünkü seyircisiz oynamanın altında yatan mantığı çözebilmiş değilim. İşin daha kötüsü millet metroya girmiş, stada giderken bu işlerin yapılmış olması. Metrodan kaçış yok, bombacı oradaysa "tüh maç tatil oldu ben de evime gideyim" diyecek hali yok. Bu laubali işin sorumluları cezasını çekmeli. Seyircisiz oynama fikrini ortaya atanın da yönetim tarafından bulunması gerekli.

FAŞOLig'in güvenlik zırvalarıyla alakasının olmadığı, belirli zümrelerin cebini doldurmaya yönelik bir sistem olduğu bir kere daha kanıtlanmış oldu.