2015-2016 Galatasaray Futbol Takımı

Aziz Yıldırım 3 gün önce TFF bize söz verdi mesajımı aldılar diyor. Bomba var diye maçı 2 saat kala erteliyorlar. İstihbarat 2 saat kala geldi yani. Yalanlarınız .... Euroleague'i kaybedeceksiniz ligde biz şampiyon olacağız. Futbolda Beşiktaş olacak. Yine geliyor mayıs ayları...

Derbinin ertelenmesini Fenere ve Aziz Yıldırıma bağlamak bana saçma geliyor açıkçası. Sorunu bu kadar basitleştirip küçültmemek lazım. 2 3 sosyal medya trolü önceden böyle olacak dedi diye ya da Fener açıklama yaptı diye tüm ülkenin psikolojisini etkileyen bir karar alınmaz arkadaşlar.Kaldı ki kararı Tffnin almadığı da ortada. Bu maçın cumartesi ertelenmesi hatta diğerlerin de ertelenmesi gerekiyordu. Paranoya yaratıp Fener istedi böyle oldu demek olayı epey küçültmek gibi geliyor bana çünkü olayımız futbol değil güvenlik

Saçma göründüğü noktasında hem fikirim. Hatta ülke imajı pahasına koruyup kollamazlar diye düşünmek de istiyorum. Ama gerek 3 Temmuz'da yaşananlar gerekse de bu maçın ertelenme şekli ve bu süreçte yaşananlar ister istemez paranoya oluşturuyor. Hatta bu kadar rasyonel varken paranoya demek bile doğru olmayabilir.
Güvenlik tabi ki asıl mesele. Ama o kadar maç oynandı çeşitli branşlarda ve her şehirde. O zaman da "Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu" diyoruz.
İlhan Ekşioğlu "Seyircisiz oynanması istendi, biz FairPlay için ertelemeyi istedik" tarzında lütfetmişler gibi açıklama yapmış bir de.
Teşbihte hata olmasın bu şikeciler ülke sporunun teröristi ve sporun güvenliği ve bölünmez bütünlüğü için bunlara da operasyon yapılmalı aslında.

Kesinlikle pis işler dönüyor. Direkt ertelense neyse. Seyircisizmiş o ne demek ya? Yani Galatasaray kabul etse maç seyircisiz oynanacak öyle mi? Tüpçü ile Aziz'in ne planları var kimbilir? Braga maçının hezimetini mi üzerlerinden atamadılar, çok sakatları mı var ya da akılları sıra maçı çok sonraya erteletip Arena'da kupa kaldırma hayallerine falan mı daldılar bilinmez. Ancak art niyet olduğuna eminim!

Bir takımın çıkarı için Dünya'nın gündeminde bir derbiyi erteleyip dikkat çekmek bana pek mantıklı gelmiyor ama şu derbinin erteleniş şekli ister istemez burnuma pis kokular getiriyor.

Erteleniş şekli olması gerektiği gibi olsaydı pis kokudan söz edilebilirdi bence. Şu anda ülkede hangi mevkiide yetkin adam var ki? Her yere iş yapan değil işlerini yapan adamları getirdiler. Yazık oldu ülkeye gerçekten, çok yazık.
En az 50 sene geriye gittik. Gelecek sene bir tane iyi futbolcu getirebileceğimizi sanmıyorum, olanları da çine falan satarız. Aynı durum basketbolda da geçerli olacak. Belki yugoslav ülkelerinden, israilden falan birilerini buluruz nispeten bu tür ortamlara alışık oldukları için.

Erteleniş şekli saçma. Önce seyircisiz oynanacak açıklaması geldi. Ne kadar tuhaf? Saldırı tehlikesi var diye seyircisiz oynama kararı vermek saçma. Lakin yalaka tvler tam kan ağladı. Maç ertelenmiş dış basında gündem olmuş yorumlar "fırsat kolluyorlar". Arkadaşım senin yalandıkların bu maçı doğru düzgün ertelese sorun yok lakin önce seyircisiz sonra da erteleme olması saçmalıktır.

Ben daha duyar duymaz yazdım bir fenerbahçeli olarak böyle saçmalık olmaz diye. Ne suçu var galatasarayında cezalandırıyorsunuz? Daha da ötesi yola çıkan, stada gelmiş olan 50 bin taraftarın suçu ne ? Böyle bir şüphe varsa tabiki ertelensin, hiç kimsenin hayatı riske atılmamalı ama bu maçtan 2-3 saat önce, hemde bu şekilde olunca dahada komik oluyor.
Hafta içinde 12 numaranın omuz omuza beraber seyredelim önerisi de şark kurnazlığından başka birşey değildir bence, samimiyetlerine inanmıyorum, aksi olsa nasıl inanmayacaksam bu da öyle. Gezideki gibi kendiliğinden gelişmedikçe sonucda istendiği gibi olmaz zaten..

Vay be adamlar her şeyi hazırlamış bir de Beşiktaş Galatasaray maçından sonra diyor. Bu yönetim o maçı mayısın içinde herhangi bir tarihte oynatırsa son darbeyi de indirirler kendilerine. Hakikaten yuh artık yuh

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her yıl şampiyon olmak zorunda değiliz ama yarıştan kopuyorsak da rezillik yaşamayalım.Yeni bir yönetim yeni bir hoca ve de yeni bir futbolcu grubu.Birde güzide galatasaray lordları sizin yapacaginiz işin ben ne diyim.

Önemli olan kupalar,şampiyonluklar derbi galibiyetleri değil.Önemli olan karakter koymak,bu formanın ağırlığını rakibe hissettirebilmek.Geçen sene 0 puan yazan rakip hocaları şimdi 3 yazıyolar fikstüre.Basiretsiz yönetim ve ruhsuz topçularla bu iş böyle gitmez.Geceleri nasıl uyuyorlar acaba,düşünüyorlar mı niye böyle olduğunu merak ediyorum açıkçası.Herkes topçular doymuş diyor gönderelim gitsinler,e o giden oyuncular başka kulüplere başarı için gitmeyecek mi?Bu kadrodan en fazla 4-5 oyuncu gider,hepsinin sözleşmesi kapı gibi maaşallah.Önümüzdeki 3 sene karanlık ne futbol ne basketbol ne de voleybol.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim anlamadığım bazı noktalar var. Empati yapmaya çalışıyorum Jose Rodriguez neden mücadele etmez Donk keza öyle bu adamların hiç mi gitme korkusu yok?. Semih milli takım var yabancı düşmanı kardeşim neden oynamıyorsun? Bak formanı da kaybettin. Podolski de kafasında bitirmiş. Vallaha ayıp kardeşim şu takımı 18.sıradaki takımdan 4 yiyecek duruma getirenler hiç utanmıyorlar mı? Ne yapmalıyız bilmiyorum ki hakikaten ne yapmalıyız? Yeniliyoruz yine bir yaptırım yok, sonra gene yeniliyoruz o kadar. Kadro kalitesi durumu falan da değil bu. Bu haftayı 6 7 8 bitirme ihtimalimiz var düşük de olsa. Yemin ediyorum utanıyorum çıldırıcam artık.

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu oyuncu grubuyla olmaz sadece teknik direktör göndererekte olmaz hele hele bu yönetim ve şekliylede hiç olmaz köklü bir ıslahat lazım Galatasaraya.

Emre Güral, Eskişehir'den ayrılmış.
Fazla geç kalmadan takıma kazandırmak için girişimlerde bulunulur umarım.
Ayrıca Gaziantepspor'un genç oyuncu Orkan Çınar'ın babasının açıklamasını okudum.
Seneye Galatasaray'da forma giyebilir gibi bir açıklama yaptı.
Doğru haberdir inşAllah...

Emrenin santrafor meziyetleri şu anki Umuttan da yerli forvetlerin neredeyse tamamından da önde. Biraz istikrar sorunu var ama zaten bizim için büyük sorun teşkil edecek düzeyde değil. 3.forvet olarak almalıyız mutlaka. Orkanı isterim ama Antepte biraz daha oynarsa iyi olur, Tarık gibi çocuğun hayatı kararmasın bir anda. Daha 18 yaşında maliyeti altında ezilir