Alp Yalman dahil son 20 küsür yıldaki Galatasaray başkanlarının dönemlerini üç aşağı beş yukarı hatırlarım,Duygun Yarsuvat yönetiminden daha iş bilmez bir yönetim gelmez diye düşünüyordum ama Dursun Özbek yönetimi bana daha kötüsünün de olabileceğini gösterdi,Yarsuvat döneminde en azından bu işlerden anlayan Ali Dürüst ve pek sevmesem de bizim camia için gerekli olan Abdürrahim Albayrak gibi adamlar vardı ama bu yönetim tam bir çaylaklar ordusu.Başarısız olunur,o sıkıntı değil,her sene zaten başarılı olamazsın ama bu yönetim ve başkan taraftarının zekasıyla bence dalga geçiyor ve her seferinde taraftarına yalan söylüyor.Cengiz Özyalçın denilen dede o kadar manasız cümleler kuruyor ki gülsem mi ağlasam mı şaşırıyorum,pes yani.ben böyle basiretsiz bir yönetim,yöneticiler ordusu,başkan görmedim arkadaş.Galatasarayda şu anda bir yönetim yok ve adam ısrarla inat etti bırakmıyor arkadaş ve bırakmicak gibi de duruyor.Ben dursun özbeki gördükten sonra Adnan Polatın bile değerini anladım açıkçası.Bakın çok açık söylüyorum bu sevgili kurnaz başkanımız başkanlığı bırakmamak için o kefaletlere imza atmadıysa ben hiçbişey ama hiçbişey bilmiyorum.Kendini ve Kredisini bu kadar hızlı sürede ve kolayca tüketen bir başkan ve yönetim görmedim ama ben bu liseli zihniyetin aşırı tutucu kısmından da açıkçası daha iyisinin çıkabileceğini de pek sanmıyorum.Galatasaray halka açılmadan hiçbişey çözülmez,liselilerin hakimiyeti sürdüğü sürece de kimse elini taşın altına koymaz,bence haksız da sayılmazlar.Galatasaray için gelecek aydınlık görünmüyor,bir Ünal Aysal dönerse belki bişeyler değişir ama onun da siyasi sebeplerle pek döneceğini düşünmüyorum ama dönerse belki geleceğe umutlu bakabiliriz.
Diğer taraftan tarihin en büyük basketbol sponsorluğu yalanı ile başladı ve öyle devam etti herşey ve her anlamda sorunlar büyüyerek devam ediyor.Yabancı iyi bir sportif direktör bakıyoruz filan gibi demeçleri olmuş galiba,hatta basında filan da zubizerretta,marco branca'nın isimleri filan da çıktı ama yine klasik dursun özbek yönetimi vizyonsuzluğuyla olayı Erdal Keser'e bağlıyorlarmış sanırım.Bu Erdal Keser kötü demek değil ama elli kere denenmiş adamlar yerine,yeni yıpranmamış işinin ehli yabancı bir sportif direktör ve mümkünse alman ya da alman ekolüne aşina bir teknik direktör getir,belki de yaptığın tek doğru hamleyi yap ama bu vizyonsuzlukla zor.Favre,Bielsa hatta Rudi Garcia bile oldukça iyi hocalar ama bu yönetimin vizyonuyla bunu da Hikmet Karaman'a bağlarız gibi geliyor.