2015-2016 Galatasaray Futbol Takımı

FBTV'de "Galatasaray'ı yendiğimiz finaller" programı var. İsmet Paşa futbolcularla tokalaşıyor. - alıntı - :)))
 
Bu takıma bir stoper lazim.Tecrübeli ve takimi yonetecek bir lider oyuncu.Denayer inşAllah kalır ki pek sanmıyorum:(

Bir sağ bek lazım. Sabri bonservisiyle ve Tarık kiralık gönderilmeli. Linnes'i yedekleyecek bir sağ bek. Sabri gitmeyecekse sadece lig olduğu için sağ Beki yedekleyebilir. Ama Linnes'i daha çok kullanmalıyız artık.

Sol bek olarak Carole var. Telles de muhtemelen gelecek. Gerekirse Olcan ve Balta da var o yüzden gerek yok.

1 ön libero lazım. Mehmet Topal ismi dolaşıyor. Birde Beşiktaş sanmıyorum ama bırakırsa Tolgay muazzam bir hamle olur. Emre, Jem Paul, Donk ve Rodriguez takımdan göndermeli.

Yasin, Podolski, Sinan gerektiğinde Linnes ve Olcan var kanatlarda. Muhtemelen Bruma da var. Sadece lif olduğu için başka transfere gerek yok kanatlar için. Zaten Engin ve Emrah gibi 2 süperstar oyuncumuz daha olacak.

Forvette artık Umut ile vedalaşmalıyız. Forvete kaliteli bitirici bir forvet gerekli. Mevlüt Erdinç'te 2.forvet olarak düşünülmeli. Emre Güral da geldi sanırım.

2016-2017 Sezonu Galatasaray Kadrom.

Muslera(Cenk)

Linnes(X veya Sabri)
Denayer(Giderse X veya Koray)
Balta(Chedjou)
Carole(Telles)

Selçuk( Tolgay veya Bilal)
X( Mehmet Topal tarzı kesici biri. İnler de olabilir)

Sinan(Podolski-Emrah)
Sneijder(Bilal ya da Tolgay)
Bruma(Yasin-Olcan)

X(Mevlüt ve Emre Güral)

Lig için sanırım yeterli bir kadro olur...
 
Macera aramaya hiç gere yok. Riekerink dağılmış takımı çok kısa sürede toparladı, hem iyi futbol oynattı, hem de FB'nin kupayı aldı. Ben direkt devam ederim Rieerink'le... 1+2 kontrat yaparım. Hamza ile Denizli'nin toplamından iyi hoca bence...

Transfer mevkiileri de belli: Stoper, defansif orta saha, merkez orta saha, santrafor + Bruma dönsün.
 
Adam alt yapı hocası bence yaptığı işe devam etsin alt yapımızı düzeltsin. Şu yönetimin gitmesi yeni sayfa açacak ondan sonra herşeyi düzgün planlayarak yapmalıyız. Taraftar kupaya rağmen ses etmeli bu yönetimle olmaz daha güçlü istifa istemeliyiz.
 
Riekerink doğru işler yaptı, bunu hepimiz kabul ediyoruz, fakat adamın üstünde baskı hiç yoktu. Seneye yaptığı en ufak hataya tahammül edilebilecek mi? Ya da böyle bir takımı emanet etmek riskli değil mi? Kimseyi alamıyorlarsa kalsın ona katılıyorum, hem akıllı işler yapıyor(dünkü organizasyonlar, Beşiktaş maçının ilk yarısı) hem de takımı tanıyor ligi tanıyor. Bu arada rakipleri de iyi analiz ettiğini düşünüyorum. Beşiktaş'ı çok iyi analiz etmişti mesela, Umut'u kesti Sinan'ı oynatıyor, Emre Selçuk iyi ikili oldu, Carole'ün performansı zirve yaptı. Bunlar için teşekkür etmek lazım ama yetmez. Galatasaray teknik direktörlüğü o kadar kolay değil, mutlaka yeni vizyoner biri gerekiyor.
 
Sampaoli iyi hocadır ancak geleceğini daha doğrusu bizim vasıfsız yönetimin getirebileceğini pek zannetmiyorum. Gelirse de sistemini oturtana kadar kendisine sabredilmeli ancak bizim ülkede her şey günlük yaşandığı için kolay olmaz haliyle. İstediği transferler yapılır mı o da ayrı bir soru işareti. Tek bildiğim gelirse Selçuk, Semih, Umut, Sabri gibileri keser atar; Sneijder, Podolski ve Sinan'dan da müthiş faydalanır.
 
Günün en güzel haberi!.. Emre bugüne kadarki performansıyla Aydın Yılmaz Volume 2 olma yolunda hızla ilerliyordu. İspanya ligi onun oyun tarzına daha yatkın. Umarın orda başarılı olur.
 

Üst