• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Galatasaray Kadın Voleybol Takımı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
Sıralamada 4. olmak ile 1. olmak arasında normal sezon için fark yok normal sezonu ilk 4 içinde bitirmek yeterli sanırım.Final etabına normal sezon puanları taşınmıyor ve iki farklı şehirde çift devreli maçlar oynanıyor.inşallah en kötü ilk 3 içinde bitiriz final grubunu ve şampiyonlar ligine gideriz.

Daha biz fener ve eczacı ile maç yapcaz.

Evet ama 5. sıradaki takımla 11 puan fark var sanırım kapanması çok zor en kötü 4. bitiririz.

Nilüfer Belediye'ye evimizde 1-3 kaybettik.

Ne oldu takıma anlamıyorum,herşey iyi giderken inşallah final grubunda ve avrupa telafi eder sezonu kupayla kapatırız..

CEV Cup yarı finalinde ilk maçta rakibimiz Schweriner karşısında ilk seti 10-25 kazandık.
Hem de deplasmanda.

İkinci seti de 23-25 kazanarak setlerde 2-0 öne geçtik.

Son seti 19-25 aldık ve 3-0'la evimize dönüyoruz :D
Büyük avantaj elde ettik burada işimiz çok kolay olacak. Takımda her oyuncu çok iyi servis atıyor, manşetler çok sağlam geliyor, kaliteli hücum oyuncularımız var. Umarım bu sene o kupa gelir.

Finale çıkarsak muhtemel rakibimiz kim?

Tebrikler takımıza. İnşallah bu sene Cev Cup'ı alırız. Diğer taraftan kim gelirse gelsin, çok zor bir rakip olacak.

Dinamo Krasnodar (Azeryol ile yarı final oynuyor).
Tatiana Kosheleva o takımda oynuyor. Çok tehlikeli o yüzden. Yeoung Kong Kim neyse Kosheleva da o bence.
Şimdi gördüm 3-0 almış onlarda ilk maçı. Kosheleva ve Sokolova var tanıdık olarak fazla takip alanım olmadığından bilmiyorum diğerlerini ama kadro kalitesi olarak bizden daha iyiler gibi.

Şimdi gördüm 3-0 almış onlarda ilk maçı. Kosheleva ve Sokolova var tanıdık olarak fazla takip alanım olmadığından bilmiyorum diğerlerini ama kadro kalitesi olarak bizden daha iyiler gibi.
Malykh diye oyuncuları var bir de o da iyi.
Yalnız birşey dikkatimi çekti, Kosheleva bugün oynamamış. Umarım başka bir takıma gitmiştir :D Görmeyiz onu. Çünkü sonucu direkt olarak değiştirebilecek bir isim.

İlk seti zorda olsa aldık.Salonda fena sayılmayan bir seyirci var.Bu yolun sonu insallah şampiyonluk olur..

Maçı anlatan arkadaş neden bu kadar heyecansız anlatıyor?

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tebrikler kızlar..

Rakip son şampiyon Krasnodar .İlk maç İstanbul'da.

Tebrikler kızlar.
Yalnız şu spikeri çok mu aradılar ya ?

Tebrikler takıma inşallah bu kupayı kazanırız ve artık voleybol'dada kupalar gelir artık...

Tebrikler Galatasarayım tebrikler kızlar bu branstan gercekten kupa görmek bizi inanılmaz mutlu edecek.

Geri