2015-2016 Sezonu Kombineleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultrarslan Pota arkalarını alsın, bu şekilde rakibin hücumlarında caydırıcı güç de artar. 4000 kişinin altındaki maçlarda pota arkaları bomboş. Şut atan adamın konsantrasyonu bozulmuyor.

Bu olmuyorsa çaprazda 200-300 kişilik VIP tribünü yapın, fiyatını da protokol fiyatına yakın yapın. Bu şekilde VIP imkanlarından yararlanalım. Klüp de para kazansın. 300 lira vereceğime 1000 lira vermiş olurum. Ayrıca arada 15 liraya bira içer, aperatiflerle kisi başı 10 TL maç başına en az 3000 TL ek getiri anlamına gelir.

ultrAslanı pota arkasına almak tamamen intihar olur. tamam eyvalllah en güzel maç izlenecek yer ultrAslanın ama karşı taraf da gayet güzel o denli çabuk dolmuyor. ama bence bağırın çağırın, ondan sonra tvden izlemekten farklı olmuyor, sizi kaldırana kadar canımız çıkıyor

Saha içi kombinesi konusunda haklısınız. ben de benzer bir olayı yaşadım. Misafirlerim için FB maçıydı bilet almak istedim. Çıktığı gün biletixte kalmamış. Kulüpte dostlarım var aradım. Parasıyla istedim. Sponsor için ayrılan boşta biletler var diyerek 3 bilet verdiler. saha içi. Maç sonrası arkadaşımı aradım "eğer satamadığınız için bu biletler boştaysa alayım" dedim. "Satılık değil sen ara ben vereyim" dedi. Yahu parasını vereyim diye üsteledim cevap aynı. Ardından bir gazeteci arkadaşımdan gerçeği öğrendim. Satılmıyor sponsor vb de palavra. Adeta peşkeş çekiyorlar.

Abdi İpekçi'ye geçtiğimiz 2010 yılından beri saha içi koltukların peşkeş çekildiğini söylüyoruz. Bir çok şeyi beceremeyenler bu konuda iyiler, ispatlayamıyorsun. Sahaya en yakın koltuklar sezonun %70'inde boş.

mccollum transferinden sonra kombinemi yenilemeyi düşünüyorum fakat klübün sitesinde son yenileme tarihine bakamıyorum acaba yenileme tarihi geçtimi yoksa yarın son günmüydü

Çok acil cevap verebilecek var mı ?

Bu kombine yenileme döneminde sadece kombine mi yenileniyo yoksa kombinesi olmayan da gidip kombine çıkarabiliyor mu ? En son gün 4 Eylül diyor. Yoksa kombine satışı için başka bir zamanda başlayacak mı ?

Yenileme biteli nerede ise bir hafta olacak hala normal satış başlamadı.Ayrıca kombine satış döneminde basketbolu ekstra gündemde tutmak gerekirken resmi sitede rutin olarak verilmesi gereken haberler bile verilmiyor. GS TVnin de bu dönem basketbolu daha çok gözönünde tutması lazım ama öyle olduğunu sanmıyorum.Tamam kombine fiyatları makul ama satışı artırmak için tek stratejinin fiyatı düşük tutmak olması olağanüstü bir kolaycılık.Resmi sitede bol bol basket haberi gir altan alta mesaj ver .GSTV'de basketbola özel programlar yap.Arada yeni transferlerin klibini döndür.Kombine satışı için reklam klibi yap.Ataman ve Işıl gibi taraftarın genelinde etkisi olan figürleri bu klüpte özellikle kullan. Büyük yaratıcılıklar beklemiyorum ama bir amatörün bile aklına gelebilecek temel şeyler bile yapılmıyor.Nasıl iştir anlayamıyorum.

Yalnız şu kurumsal yapı ile sportif başarı gelse ne olur gelmese ne olur diye düşünmeden edemiyorum.Sezonun başlamasına bir aydan az var ve ortada kombine satışı yok

Kombineler genel satışa çıkmış sanırım. Yalnız teslimat seçeneğini anlamadım kurye teslimatından başka seçenek yok ona da para bayılmak gerekiyor. Ben kurye parası ödemek istemiyorum direk maç günü gişeden veya arena dan biletimi almak istiyorum. Niye bunu düşünmemişler anlamıyorum.

RVPZyn.jpg

Yenileme 125, Yeni almak 200.
Teşekkürler yönetim, salona gelecek 300-500 insanı keriz yerine koyduğunuz için.
İnternette yenileme yok illa klube gelin diyorlar, sanki ulaşım varmış gibi. Ama yeni almak için biletix'ten satış. Aferin devam edin.

Arkadaşlar merhaba ben ilk defa kombine aldım size birkaç sorum olacaktı ben 101 den 1 inci sıradan aldım sizce yerim nasıl . Ayrıca ben maçımı oturup izlemek istiyorum yani ultraslandan uzakmıyım ve çok olay olur mu maçlarda. Birde vip tribünleri neden satışa çıkarmıyorlar anlamadım ?

Ultraslan'dan uzaktasın, köşede olduğu için pek sevmiyorum ben ama çoğu maçta yarısı boş olduğu için istediğin yere geçersin, belirli bir düzen yok. Ultraslan ve ortadaki tribünler hariç oturarak izlersin o yönden sıkıntı yok. Olay olarak da Karşıyaka seyircisi gelmediği sürece olay falan çıkmaz.

Arkadaşlar merhaba ben ilk defa kombine aldım size birkaç sorum olacaktı ben 101 den 1 inci sıradan aldım sizce yerim nasıl . Ayrıca ben maçımı oturup izlemek istiyorum yani ultraslandan uzakmıyım ve çok olay olur mu maçlarda. Birde vip tribünleri neden satışa çıkarmıyorlar anlamadım ?

101den alıp ekstra ödeme yapmanızın pek anlamı yok malesef normal tribün için koltuk numaralarının anlamı olmadı şimdiye kadar temenni ederim bu sezon değişir ama ummuyorum

Yani tribünler boş olduğu için vip tribüne geçsem güvenlikçi bir şey demez mi .Ayrıca herkesin koltuk numarası belli olmasına karşın başkası sizin yerinize oturduğunda yapacak bir şeyiniz yok mu yani oranın görevlisi falan yok mu ne kadar saçma bir sistem bende gidim o vakit saha içinde koltuklara oturum. 101 DEN almamın bir sebebi benche yakın olur diye düşündüm 202-203 ten 17 inci sıradan veriyordu ondan almadım ve daha uzak diye düşündüm sahaya. Ayrıca kombine alıp biletle uğraşmaktan kurtulurum diye düşündüm arkadaşlar

Vip'e hiç geçmedim bilgim yok açıkçası ama vip dışında geçiş serbest, daha doğrusu yerine oturduğunuz kişinin tutumuna bağlı. Sizin yerinize başkası oturursa söylersiniz kalkar. Bir de 101 bench'e uzaktır. Bench 112'nin önünde yanlış hatırlamıyorsam ultraslan da oradadır dediğiniz gibi 112,113,114,212,213,214.

Teşekkür ederim bilgi için ne yapalım benchten uzak olurum ben sakin bir şekilde oturarak maçımı seyretmek istiyorum(tabi biri yerime oturmazsa! ). Birde siz kadın maçlarına gidiyormusunuz çok zevkli oluyor mu ve tribünler o maçlarda daha boş oluyor galiba ekrem memnunun bunla ilgili şikayeti vardı

Kadın takımını takip ederim ama maçlarına ben de pek gitmiyorum, senede 10 maçlarına ancak gidiyorumdur. Ligde birkaç maç dışında 100 kişiye oynar, Euroleague'de ise 1000 civarında olur. Aslında erkek takımından çok daha başarılılar ama kadın basketboluna ilgi az, bu her ülkede böyle bizle alakalı değil sadece.

Son olarakda şunu sormak istiyorum. Oyuncularla fotoğraf çekimi forma istemek,forma imzalama gibi şeyleri nerde yapıyoruz ya da sen yaptın mı ve yaptıysan oyuncuların tepkisi ne oluyor ?

O imkanı bulman zor çünkü saha içi ile saha arasında bariyer var güvenlik izin verir mi bilemem hiç denemedim. Fotoğraf olmasa da benchin arkasına geçebilirsen imza alabilirsin. Ben hiç yapmadım ama kötü bir tepki vermezler, neden versinler :) tek sıkıntı güvenlik.

Şöyle diyim o zaman ben gazetecilik okuyorum ve 2 inci sınıfım. İleride bayan basketbolu ile ilgilenmek istiyorum çünkü pek ilgenen yok : ) .Amacım biraz çevre edinmek oyuncularla temasa geçmek. Zaten sana şöyle diyim sadece kadın maçlarına full gidicem herhalde. Eğer dediğin gibi maçlara ortalama 100 kişi geliyorsa güvenlikçe de bıraksın istediğim gibi davranim:) .Ayrıca ultraslanın derbiler dışında kadın maçlarına geleceğini pek düşünmüyor acaba yanlış mı düşünüyorum. Birde seninde kombinen var mı varsa hangi bloktan ?

Az maça gittiğim için kombine almıyorum ama olur da alırsam yazarım :) Ultraslan kadın maçlarına derbiler ve Euroleague dışında gitmez haklısın. Az kişi geldiği için bayan basketbola gerçekten ilgili insanlarla tanışman işine yarar tabiki ama sadece o alana yönelik mesleğini geliştirmen pek mantıklı bir karar değil. Erkek basketbolda bile sayılı gazetecinin popülerliği var. Umarım başarılı olursun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...