Kombineler genel satışa ne zaman çıkacak ve genel satış fiyatları nasıl olur?
Çok acil cevap verebilecek var mı ?
Bu kombine yenileme döneminde sadece kombine mi yenileniyo yoksa kombinesi olmayan da gidip kombine çıkarabiliyor mu ? En son gün 4 Eylül diyor. Yoksa kombine satışı için başka bir zamanda başlayacak mı ?
Kombine satışı henüz başlamadı.
Arkadaşlar merhaba ben ilk defa kombine aldım size birkaç sorum olacaktı ben 101 den 1 inci sıradan aldım sizce yerim nasıl . Ayrıca ben maçımı oturup izlemek istiyorum yani ultraslandan uzakmıyım ve çok olay olur mu maçlarda. Birde vip tribünleri neden satışa çıkarmıyorlar anlamadım ?
Arkadaşlar merhaba ben ilk defa kombine aldım size birkaç sorum olacaktı ben 101 den 1 inci sıradan aldım sizce yerim nasıl . Ayrıca ben maçımı oturup izlemek istiyorum yani ultraslandan uzakmıyım ve çok olay olur mu maçlarda. Birde vip tribünleri neden satışa çıkarmıyorlar anlamadım ?
Yani tribünler boş olduğu için vip tribüne geçsem güvenlikçi bir şey demez mi .Ayrıca herkesin koltuk numarası belli olmasına karşın başkası sizin yerinize oturduğunda yapacak bir şeyiniz yok mu yani oranın görevlisi falan yok mu ne kadar saçma bir sistem bende gidim o vakit saha içinde koltuklara oturum. 101 DEN almamın bir sebebi benche yakın olur diye düşündüm 202-203 ten 17 inci sıradan veriyordu ondan almadım ve daha uzak diye düşündüm sahaya. Ayrıca kombine alıp biletle uğraşmaktan kurtulurum diye düşündüm arkadaşlar
Teşekkür ederim bilgi için ne yapalım benchten uzak olurum ben sakin bir şekilde oturarak maçımı seyretmek istiyorum(tabi biri yerime oturmazsa! ). Birde siz kadın maçlarına gidiyormusunuz çok zevkli oluyor mu ve tribünler o maçlarda daha boş oluyor galiba ekrem memnunun bunla ilgili şikayeti vardı
Son olarakda şunu sormak istiyorum. Oyuncularla fotoğraf çekimi forma istemek,forma imzalama gibi şeyleri nerde yapıyoruz ya da sen yaptın mı ve yaptıysan oyuncuların tepkisi ne oluyor ?
Şöyle diyim o zaman ben gazetecilik okuyorum ve 2 inci sınıfım. İleride bayan basketbolu ile ilgilenmek istiyorum çünkü pek ilgenen yok : ) .Amacım biraz çevre edinmek oyuncularla temasa geçmek. Zaten sana şöyle diyim sadece kadın maçlarına full gidicem herhalde. Eğer dediğin gibi maçlara ortalama 100 kişi geliyorsa güvenlikçe de bıraksın istediğim gibi davranim .Ayrıca ultraslanın derbiler dışında kadın maçlarına geleceğini pek düşünmüyor acaba yanlış mı düşünüyorum. Birde seninde kombinen var mı varsa hangi bloktan ?