2015-2016 Sezonu Kombineleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben dün statdan gittim aldım, aşağı yukarı 17.30'a kadar açıklarmış. Maç günleri ipekçiden de alınabiliyormuş ama yukarıdaki arkadaşın dediği gibi erken gitmenizde fayda var. Çünkü çarşamba akşam karman çorman bir ortam olacak, canınız sıkılmasın boşu boşuna.

Elimde kalan maçlar için kombine bilet var. Almak isteyenlere uygun fiyattan vereceğim.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Can Topsakal yeni sezon için kombine satışı 4 Mayıs'da başlıyacak demiş ? Ayrıntılar hakkında bilgisi olan var mı ? Yenileme dönemi de başlıyacak mı mesela?

Bu çarşamba(4 mayıs) çıkacağını söyledi Can Topsakal, yeni sezon bütçesini kombine satışlarına göre belirleyeceğiz dedi hem de.
Söylediği tarihe 4 gün kalmasına rağmen fiyatların ne olacağı konusunda sızan bir şey yok gördüğüm kadarıyla.

Saha içi biletlerin 2 senelik 35.000 (evet yanlış görmediniz 35 bin :)) tl karşılığında satışa çıkacağı söyleniyor, diğer yerlerin fiyatları hakkında bilgisi olan var mı

Diger yerler yine hemen hemen ayri fiyatlarda olacak .. Saha ici biletlerinin yüksek olma sebebi takimin Eurolig'de dev rakiplerle başa başa oynayabilmesi kurulacak kadro açısından büyük önem taşiyor . Dün Can topsakal ve Ergin hoca israrla buraya degindi . '' Önümüzdeki sezon lig ve eurolig dahil 80 küsür mac oynayacagiz .. Bu seviyelerde oynayabilmemiz icin taraftarin elini tasin altina koymasi gerekiyor ..Bu sezon Fenerbahce - Real madrid eurolig ilk maçı saha ici biletlerinin tam 850 tl oldugunu belirtelim ...

En az 30 maç yapıcaz önümüzdeki sene en az o da.EL maç biletleri 5 tl olmayacaktır tahmin edersiniz ki.1100 tl çok değil aslında ama alım gücü açısından bakınca sorun oluyor.Saha içi biletleri falan çıktığı gibi biter zaten.Büyük maçlarda dolar saha içi.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...