Cogito
0
Arkadaşlar merhaba ben ilk defa kombine aldım size birkaç sorum olacaktı ben 101 den 1 inci sıradan aldım sizce yerim nasıl . Ayrıca ben maçımı oturup izlemek istiyorum yani ultraslandan uzakmıyım ve çok olay olur mu maçlarda. Birde vip tribünleri neden satışa çıkarmıyorlar anlamadım ?
Şimdi Biletixe baktım da bir kere bizimkilerin koyduğu oturma planı malesef oldukça yanıltıcı.Efes kombine satış sayfasına bakarsanız orada doğrı düzgün bir oturma planı var.101 blok bench arkası değil protokol tarafında ve yine malesef tam köşe tribün öyle köşeye yakın kenar falan değil yani hemen hemen tam köşe. Yüksek fiyata kombine satılan diğer bir blok olan 105 blok ise misafir takım olduğunda ev sahibi takım taraftarına kapalı oluyor genelde bizimkiler oradan üstelik yüksek fiyata kombine çıkarmış.Protokol karşısı göbek ve göbeğin iki yanından yani normal koltukların en güzel yerlerinden kombine bile çıkarmamışlar.
Protkol karşısı köşeler protokol tarafı köşelerle aynı konumda olduğu halde her nedense daha ucuz (Protokol karşısı köşe bechın arka çaprazı olduğu için belki daha bile iyi)Efesin kombinlerinde fiyatları aynı mesela benzer şekilde Efes protokol karşısı göbeği ve iki yanını da kombine olarak çıkarmış?Bu arada Efes ev sahibi takıma kapalı olabileceğini söylediğim 105 bloktan kombine çıkarmamış
Sezon başlamasına nerede ise 3 hafta kala kombine çıkıyor.Öğrenci için sıfırdan alma yenilemenin nerede ise iki katı ve tribünün en güzel yeri kombine dışı .Sussan olmuyor konuşunca gönül razı değil.Nasıl olacak ?