2015-2016 Sezonu Kombineleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar merhaba ben ilk defa kombine aldım size birkaç sorum olacaktı ben 101 den 1 inci sıradan aldım sizce yerim nasıl . Ayrıca ben maçımı oturup izlemek istiyorum yani ultraslandan uzakmıyım ve çok olay olur mu maçlarda. Birde vip tribünleri neden satışa çıkarmıyorlar anlamadım ?

Şimdi Biletixe baktım da bir kere bizimkilerin koyduğu oturma planı malesef oldukça yanıltıcı.Efes kombine satış sayfasına bakarsanız orada doğrı düzgün bir oturma planı var.101 blok bench arkası değil protokol tarafında ve yine malesef tam köşe tribün öyle köşeye yakın kenar falan değil yani hemen hemen tam köşe. Yüksek fiyata kombine satılan diğer bir blok olan 105 blok ise misafir takım olduğunda ev sahibi takım taraftarına kapalı oluyor genelde bizimkiler oradan üstelik yüksek fiyata kombine çıkarmış.Protokol karşısı göbek ve göbeğin iki yanından yani normal koltukların en güzel yerlerinden kombine bile çıkarmamışlar.

Protkol karşısı köşeler protokol tarafı köşelerle aynı konumda olduğu halde her nedense daha ucuz (Protokol karşısı köşe bechın arka çaprazı olduğu için belki daha bile iyi)Efesin kombinlerinde fiyatları aynı mesela benzer şekilde Efes protokol karşısı göbeği ve iki yanını da kombine olarak çıkarmış?Bu arada Efes ev sahibi takıma kapalı olabileceğini söylediğim 105 bloktan kombine çıkarmamış

Sezon başlamasına nerede ise 3 hafta kala kombine çıkıyor.Öğrenci için sıfırdan alma yenilemenin nerede ise iki katı ve tribünün en güzel yeri kombine dışı .Sussan olmuyor konuşunca gönül razı değil.Nasıl olacak ?

Biletix'ten almak istemiyorsak Abdi İpekçi'den mi yoksa Arena'dan mı gidip işlemi halletmemiz gerekiyor ? Bir de öğrenciyim üni kartı yeterli mi öğrenci kombinesi almak için yoksa öğrenci belgesi şart mı ?

Sana şöyle diyim bu kombine parasını üniversitede hoca olan bir arkadaşım hediyesi benim bu alana ilgim olduğunu bildiği için.Ama şu an kızgınım çünkü önceki sayfalardaki şeyleri okudum bazıları BEDAVA olarak istediği yere giriyormuş biz enayimiyiz ben öğrenci olmama karşın bu kombineyi alıyorum bide 2 katına satıyorlar. Aynen dediğin gibi oturma planını yanlış yorumladım 101 bench arkası zannettim ayrıca sahaya yakın diye düşündüm. Yoksa 202-203 ten alırdım 17 inci sıradan alırdım ama bilmediğim için almadım. Umarım güvenlikçiler iyidirler ve biraz daha iyi yere oturabilrim sadece kadın maçlarına gitmeyi düşünüyorum gazetecilik okuduğum için. (Protokol karşısı köşe bechın arka çaprazı olduğu için belki daha bile iyi dediğin blok hangisi. Ben oturarak ultraslandan uzak ve sahaya yakın bir yerden maç izlemek istiyorum sence hangi blok buna daha uygun şimdiden teşekkürler)

Bahsettiğim blok 111. Blok .aldığınız bloğn tam çaprazı yani aldığınızı sandığınız yer yada aldığınızı sandığınız yerin yanındaki köşe blok diyebiliriz. Bizim benche en yakın köşe blok yani sahayı görüş açısı olarak aldığınız yer ile aynı ama benche daha yakın ve daha ucuz.Kadın maçları ve erkek maçlarının büyük kısmı için 112 blok (namı diğer gsbasket tribünü) sizin için ideal bencin tam arkasındaki blok.UAya yakın ama maçların büyük kısmı çok kalabalım olmadığı için UA tam göbekteki blokta kalıyor.Çok kalabalık maçlarda 112. Bloğa da yayılıyorlar.Yalnız 112.bloktan kombine çıkarmamışlar .Kombine çıkan blokların hepsinin sahayı görüş açısı kötü .Kötünün iyisi olan yerlerden biri sizin aldığınız yer sakinlik önemli ise kötünün en iyisi sizin yer prptokolun yanı çunki orası. Benche yakın olmak önemlisi bahsettiğim 111. Blok daha ıyı ve daha da ucuz üstelık.Gerçi maçların buyuk kısmında hele kadın maçlarının hemen hepsinde 112 bloga oturursunuz bence.

Olay şu kombine çıkarıp kombine sahiplerinin yerlerıne oturmasını sağlayamadıkları için bunu sağlamaya çalışmak yerine tribün kombinlerini salonun görüş açısı kötü yerlerinden çıkarmışlar.Hal böyle olunca kombine sahipleri kendi yerlerine oturmak için uğraşmak şöyle dursun başke yerlere oturmaya çalışacaklar.Bu durumda kombine sahiplerinin kendi yerine oturamaması gibi bir sorun olmayacak.Batı tarzı bir okulda köken alan klüp sorunu tam bir şark kurnazliği ile çözmüş! yan
i

Yani tribünler boş olduğu için vip tribüne geçsem güvenlikçi bir şey demez mi .Ayrıca herkesin koltuk numarası belli olmasına karşın başkası sizin yerinize oturduğunda yapacak bir şeyiniz yok mu yani oranın görevlisi falan yok mu ne kadar saçma bir sistem bende gidim o vakit saha içinde koltuklara oturum. 101 DEN almamın bir sebebi benche yakın olur diye düşündüm 202-203 ten 17 inci sıradan veriyordu ondan almadım ve daha uzak diye düşündüm sahaya. Ayrıca kombine alıp biletle uğraşmaktan kurtulurum diye düşündüm arkadaşlar

5 senedir 201'den kombine alıyorum. Guvenlik VIP'e neredeyse hiçbir zaman geçmene izin vermez. 101 için fazla para vermene gerek yok. 201 zaten 17'den başlıyor yani 17 ilk sıra. 101 ile 201 arasındaki koridordan sonraki ilk sıra. Ek olarak bench tarafı da değil. Rakip bench karşısı.

Biletix'ten almak istemiyorsak Abdi İpekçi'den mi yoksa Arena'dan mı gidip işlemi halletmemiz gerekiyor ? Bir de öğrenciyim üni kartı yeterli mi öğrenci kombinesi almak için yoksa öğrenci belgesi şart mı ?

Geçen sene internet üzerinden form dolurup imzalayıp mail attık. 2-3 içinde adresimize teslim edildi.

Ben de kombine almayı düşünüyorum. Ancak sürekli benimle gelip maç izleyecek kimsem yok. 2 yıldır isimlerini ezberlediğim değerli forumdaşlarımı nerede bulurum? Gsbasket ailesine yakın bir yerden alayım istiyorum. 111 iyi midir?

Saha içi kombineler de genel satışa çıkmış!!!!!.

Ne zaman çıktı bilmiyorum ama çok zaman geçtiğini sanmıyorum.Madem saha içi kombine de çıkarılcaktı bunu önceden neden belirtmediler.Saha içi kombine almayı düşünen insanların bir kısmı normal tribün aldı forumdan da okuduğumuz kadarı ile ..Saha içi kombinelere dair sonradan da ayrıca bir açıklama yapılmadığı için belki de saha içi kombine satılmadığını düşünerek bazı insanlar kombine almamış ve son gelişmeden habersiz kalmış olabilir.O yüzden en azından gsbasketin iletişim kanallarından (twitter hesabı,forum anasayfa vs) bu durumu duyurmak iyi olabilir

Tekrar istanbul'a dönüş ve tekrar Abdi İpekçi'nin yolları görünür. Anladığım kadarıyla saha içi kombineleri de çıkmış. Güzel... Anadolu'dan maçlara gidecek arkadaslar varsa iletişim kurabiliriz.

Siteden bakıyorum kademe 2 alacağım lakin orada gösterilen blok numaraları ile yandaki planın alakası yok. Hangi blok numarası o planda nereye denk geliyor.?

Siteden bakıyorum kademe 2 alacağım lakin orada gösterilen blok numaraları ile yandaki planın alakası yok. Hangi blok numarası o planda nereye denk geliyor.?

Normalde 012 bench arkası saha içi blok 013 protokol karşısı göbekdeki saha içi blok.Benim hatırladığım 012 daha iyi bir bloktu Efes kombine satışında verilen plan benim hatırladığım saha içi düzene daha uygun.Lakin TÜBAD maçlarını izlerken protokol karşısı saha içi blokların dizaynı benim hatırladığımdan yani eskisinden farklı geldi bana.İlginç bir şekilde bizim kombşne satışı planındaki dizayn benim TÜBAD da gördüğüm dizayna daha yakın (eskiden ıkı benchın arkasında ıkı kucuk blok ortalarında da bir buyuk blok vardı benım maçda görduGum bızım bench arkasundakı blokun eskısınden daha buyuk olduğum idi nitekım bızım kombıne satısındakk planda merkezde bench arkalarından başlayıp ortaya dogru yayılan ıkı buyuk blok var ve köşelerde yenı ıkı kucuk blok)

Özet olarak o planın guncel plan olma olasılığı ama blok numaralarının eski plana göre olması gibi bir olasılık var bir arayıp sormakta ya da biletix ofislerındekı plana bakmakta fayda var bence

Ben de kombine almayı düşünüyorum. Ancak sürekli benimle gelip maç izleyecek kimsem yok. 2 yıldır isimlerini ezberlediğim değerli forumdaşlarımı nerede bulurum? Gsbasket ailesine yakın bir yerden alayım istiyorum. 111 iyi midir?

Yok mu bana bir yol gösterecek? Tribün 1. kategoriden alıcam ancak bir kaç kişi tavsiye verirse daha rahat tercih yapabilirim.

Yok mu bana bir yol gösterecek? Tribün 1. kategoriden alıcam ancak bir kaç kişi tavsiye verirse daha rahat tercih yapabilirim.

Daha önce yazdığım gibi tribün kombinesi için ayrılan yerler genel olarak kötü maliyet/performans oranı en ıyı kombine saha içi 2. Kategori.Tribün alacaksanız 1 kategorinin manası yok bence daha uygun olan 2 kategori ile fiilen fark yok.Çünki tribün için koltuk numaralarının şimdiye kadsr bir önemi olmadı.2 kategori için 111 veya 201 satışta olan blokların en iyileri sanırım

Bugun kombinemi aldim staddaki ofisten. Odemeyi kredi kartiyla aliyorlar, ayrica ogrenciyseniz ogrenci kimliginizi goturmeyi unutmayin. Bazi kartlar basilmis, yani islemleri yaptiktan hemen sonra kartinizi teslim alabilirsiniz.

Allah yuzumuzu kara cikarmasin :)

19 dan aldım kombinemi. saha içi 3. kategori oluyor. pota arkası. ben oturarak, sakince izlemek istediğim için orayı seçtim umarım yanılmamışımdır. saha içi 2. kategori de iyiydi, belki fiyat olarak en iyisi ama o bölgeye giren çıkan belli değil bench arkası olduğu için sürekli ayaktalar. bu güzel takıma hak ettiği desteği verir umarım bu sezon taraftar.

Biletixten kombinem geldi. Fakat bilet formunda göndermişler. Üzerindeki açıklamada geçici olduğu yazıyor. Kart basımından sonra kulüp adrese mi gönderir yoksa biz mi gidip alırız kartları?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...