Arkadaşlar şu ana kadar satılan toplam sayı hakkında bilgisi olan var mı?
Benim kombinem kulup tarafindan evime gonderildi basilmis bir sekilde.
Kombine ofisini bir arayın, kargo ile yetişmez ama salon önünden alabilirsiniz belki.Biletix'ten kombine alan arkadaşlar, kombine kartı kaç gün içinde geldi.Bugün alsam pazartesi günkü Efes maçından önce ulaşır mı elime?
Kombine ofisini bir arayın, kargo ile yetişmez ama salon önünden alabilirsiniz belki.
Efes maçına Biletix'in gönderdiği geçici kombine ile girebilirim değil mi bir sorun olmaz?
Sorun olmaz.Yukarıda tek geleceğini yazmışsın ben de tek gelecem 111'den aldım bilet istersen haberleşelim
Ben dün Beyoğlu GSstore a gittim. Elimdeki biletix kombine faturasını kombine karta çevirmek için. Ancak kimsenin olaydan haberi yok, basketbol kombineleri gelmedi vs diye geçiştirdiler.
Arenadaki ofisi de çalışma saatlerinden dolayı yakalayamıyorum. Mecbur postayla isteyeceğim sanırım. Abdi İpekçide güvenlikler problem çıkartıyorlar çünkü "neden karta çevirmedin?" diye.
Abi o iş olmaz, ayrı bir ofis lazım. Çünkü teslim alırken imzaladığımız evraklar falan da var. Her maç o evrakları taşımak akıl karı değil bence. Kaybolması tehlikesi vs. açısından.
Bildiğim kadarıyla GSstore'larda kombine teslimi yapılmıyor. Bence kulübü arayıp adresinize isteyin kartınızı.
Biletixten kombinem geldi. Fakat bilet formunda göndermişler. Üzerindeki açıklamada geçici olduğu yazıyor. Kart basımından sonra kulüp adrese mi gönderir yoksa biz mi gidip alırız kartları?