2015-2016 Sezonu Kombineleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biletix'ten kombine alan arkadaşlar, kombine kartı kaç gün içinde geldi.Bugün alsam pazartesi günkü Efes maçından önce ulaşır mı elime?

Efes maçının biletleri çıktı. Rakiplerimize mesaj vermek ve takıma arkanızdayız mesajını vermek için salonu doldurmalıyız.

arkadaşlar biletix'ten kombine alanlara ne zaman gerçek kartları verilecek bilginiz var mı? veya verilmeye başlandı mı acaba ? geçici bi kağıt bilet yolladılar onunla idare ediyoruz.

Ben dün Beyoğlu GSstore a gittim. Elimdeki biletix kombine faturasını kombine karta çevirmek için. Ancak kimsenin olaydan haberi yok, basketbol kombineleri gelmedi vs diye geçiştirdiler.

Arenadaki ofisi de çalışma saatlerinden dolayı yakalayamıyorum. Mecbur postayla isteyeceğim sanırım. Abdi İpekçide güvenlikler problem çıkartıyorlar çünkü "neden karta çevirmedin?" diye.

Ben dün Beyoğlu GSstore a gittim. Elimdeki biletix kombine faturasını kombine karta çevirmek için. Ancak kimsenin olaydan haberi yok, basketbol kombineleri gelmedi vs diye geçiştirdiler.

Arenadaki ofisi de çalışma saatlerinden dolayı yakalayamıyorum. Mecbur postayla isteyeceğim sanırım. Abdi İpekçide güvenlikler problem çıkartıyorlar çünkü "neden karta çevirmedin?" diye.

Bildiğim kadarıyla GSstore'larda kombine teslimi yapılmıyor. Bence kulübü arayıp adresinize isteyin kartınızı.

Maçlardan önce satılmış kombineleri topluca İpekçi´ye getirirsin, biletix gişe görevlileri marifeti ile olmuyorsa biletix gişelerine bir adet kulüp çalışanı görevlendirerek maça gelen kombine sahiplerine takdim edersin. Mesele hallolur ama sorun şube; var ama yok, ya da sadece var gerisinin önemi yok.

Abi o iş olmaz, ayrı bir ofis lazım. Çünkü teslim alırken imzaladığımız evraklar falan da var. Her maç o evrakları taşımak akıl karı değil bence. Kaybolması tehlikesi vs. açısından.

Abi o iş olmaz, ayrı bir ofis lazım. Çünkü teslim alırken imzaladığımız evraklar falan da var. Her maç o evrakları taşımak akıl karı değil bence. Kaybolması tehlikesi vs. açısından.

Teslim alındığına dair bir imza alınacak doğrudur başka nasıl bir evrak var ki dosya içersinde getirir ve götürürsün çok fazla sayıda kombine satıldığını hiç sanmıyorum

Bildiğim kadarıyla GSstore'larda kombine teslimi yapılmıyor. Bence kulübü arayıp adresinize isteyin kartınızı.

Yok bu büyük store da futbol ve basketbol kombineleri ve biletleri satılacak diye anons geçtiler her yerde. Ben de hah tamam dedim, akıllıca hareket olmuş ama her zamanki gibi alakasız bir sürü insanın doldurduğu bir yer görüntüsü çiziyor malesef. Passoliglere bakan bir görevli vardı, "ben passoligçiyim, basketbol kombinesine bakanlar kafasına göre geliyor, değişik bir çalışma tarzları var" vs gibi bir açıklama yapmaya çalıştı. İki üç kişiyle daha konuştum, mırın kırın ettiler. Ben de bugün formları doldurup mail yoluyla istedim işyerine. Bakalım kaç günde gelecek?

Biletixten kombinem geldi. Fakat bilet formunda göndermişler. Üzerindeki açıklamada geçici olduğu yazıyor. Kart basımından sonra kulüp adrese mi gönderir yoksa biz mi gidip alırız kartları?

Bu sezonun en başarılı kararlarından biri oldu, nedense geçen seneden sonra bu sene çok yaman takım olacağımızı hissediyordum, istanbuldaki düzenimin de oturmasıyla aldım kombineyi. Yıl boyu neredeyse tüm eurocup maçlarına ve gidebildiğim lig maçlarına gittim. Gidemediklerimi canlı izledim, canlı izleyemediysem tekrarını izledim. Neticesi ne olursa olsun efsane bir sezona tanıklık etme şansım oldu.

Arkadaşlar kombine bilet aldım fakat biletix'i aradığımda kombine kartimin gelmeyeceğini benim TT arenadan bizzat alman gerektiği söylendi. Bu durumda ne yapabilirim?

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...