Ya Kazım deniyor da kim O Kazım ??
bizim forumdan birimi ??Duyumcu mu ??
@Genckazim isimli kişi. Bakın twitter'dan söylemiş birşeyler doğru yanlış çıkar yakında.
Ya Kazım deniyor da kim O Kazım ??
bizim forumdan birimi ??Duyumcu mu ??
Ninzy talip olmuş Rowland aRyan Toolson iyi şutör bence.. Ayrıca Arroyodan sonra bize Marcus Williams paklar. Bir arkadaşta EJ Rownland demiş ona kesinlikle katılıyorum Ergin hocamın elinde değeri artar.
Omar Cook'a ne dersiniz en azından asist olarak katkı yapacağı net olan bir oyuncu, sahsen Logan a sıcak bakamıyorum ayrıca 900 bin bir tık yüksek geldi, 6-7m dolar bütçelerden bahsediyorsak tabi
Arkadaşlar NCAA den oyuncu alma işini en iyi Yiğiter Uluğ ve Ahmet Kandemir bilir onlarında yaptığı transferler ortada Lofton harici katkı veren olmadı Amerikalılardan.
İlk defa Avrupa ya gelen Amerikalı oyunculara yönelmek büyük risk ayrıca ufacık bir potansiyel bile görseler NBA alıyor zaten...
Manuchar Markoishvili mutlaka alınmalı 1.100 CSKA dan alıyor yıllık biraz fazla ama 2 oyuncuya yüksek meblağ verilecekmiş zaten bu hakkımızdan birini Manu'ya vermeliyiz.
Anadolu Efes Heurtelin yanına gard arıyormuş Doğuş Balbay üçüncü opisyon olacak Ender'in yerine alabilirsek harika olur Doğuş - Sinan - Markoishvilinin aynı anda sahada olduğu anlarda savunma direncimiz çok yukarda olur...
Oyun Kurucu için Valenciadan Nedovicin çok iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum ne zaman ne yapacağı belli olmayan dengesiz amerikalılardan daha faydalı olacağı kesin.
Forvete Karşıyakadan Diebler da ısrarcıyım bi haberde okudum Dixon 400 bin euro alıyormuş Diebler ondan az kazanıyormuş 350 euro desek bizede 500 bine gelsin maliyetinin yüksek olacağını zannetmiyorum...
Uzun forvet belli gibi Ercegin gideceğini düüşünmüyorum...
Pivot konusunda dönüp dolaşıp Samardo Samuels alınacak galiba, S.Lawalda gelebilir yanına
Nedovic - Doğuş Balbay - Nikolov
Sinan Güler - Göksenin
Markoshvili - Diebler
Erceg - Kerem
S.Samuels - S.Lawal