2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir de Kazım Semih'in Fener'den gönderileceğini yazmıştı. Bir kaç yerde daha okumuştum doğru olabilir. Doğruysa bence kesinlikle düşünmeliyiz. Çok fazla para isteyeceğini sanmam ve Ergin Ataman'la tekrar form tutabilir. Hoca Semih tarzı oyuncuları seviyor. Bir artısı da Semih'i alırsak Erceg'e yedek 4-5 oynayan bir yabancı alabiliriz.

Temiz 10 milyon Euro butcemiz olsaydi Nedovic ve Dubljevic oluru olan transferler aslinda ama 7 milyon butceye fazla gelir bana gore ozellikle Dubljevic.

Nedovic ne kadar maas aliyor bilmiyorum ama 1 milyon ve altindaysa mutlaka alalim, birazda ileriye yatirim olmus olur. 30 yas ve ustu yabanci istemiyorum sahsen.

Keske 10 milyon butcemiz olsaydi soyle taktiksel derinligi olan, hem savunmayi, hem hucumu dengeli tas gibi bir takim kurabilirdik.

Delaney - Ender
Nedovic - Anderson - Sinan
Markoishvili - Serhat
Erceg - Kerem - Ege
Dubljevic - Mbakwe

Ryan Toolson iyi şutör bence.. Ayrıca Arroyodan sonra bize Marcus Williams paklar. Bir arkadaşta EJ Rownland demiş ona kesinlikle katılıyorum Ergin hocamın elinde değeri artar.

Hatırladığım kadarıyla Semih'i geçen sene Ergin Hoca da istemişti. Hatta Murat Özyer, Semih'le bir cafede görüşmüştü. Ancak o, daha az süre bulma ihtimaline karşın, yüksek kontrat bedeli sebebiyle FBÜ'ye gitmeyi tercih etmişti. Bu saatten sonra almamız doğru olur mu, bilemiyorum. NBA'e gittiğinden beri kariyeri serbest düşüşe geçmiş bir uzundan bahsediyoruz. Şahsen sınırlı bütçemizi "Ergin Hoca adam eder" mantığı ile böyle oyunculara harcama taraftarı değilim.

David Logan bizim için çok iyi bir tercih olur.Sözleşmesi bitecek.Tahminen 900 bin dolar civarında bir ücretle geleceğini düşünüyorum.Hem takımı kontrol edebilecek hem de sayı yükünü çekebilecek çok deneyimli bir oyuncu.
Daequan Cook'u da çok isterim ama sözleşme süresini ve bu yıl oynadığı takımda ne kadar kazandığını bulamadım.Bu tarz, 2-3 pozisyonunda oynayan savunmaya da katkı verecek bir skorer almalıyız.
Cenk Akyol Efes'te süre bulamıyor.Acaba o da makul bir ücrete geri döner mi Efes bırakır mı bilmiyorum.Kadroya çeşitlilik ve derinlik katar Cenk.
John Bryant'ın sözleşmesi bitti.Münih'te yıllık 750 bin dolara oynamış.Bizim için de makul olur bu fiyat.Bir de Young tarzı atletik Abdli bir uzun alırsak güzel bir rotasyon olur.
Barış Hersek de play-offlardan sonra boşa çıkacak.KSK'da 650 bin liraya oynuyormuş.300 bin dolara alma imkanımız olur.
Bu yıl askerde olmamdan dolayı sezonu takip edemedim ama Nikolov'un iyi performansları varmış, bir kaç videosunu izleyince şaşırdım da doğrusu.Bence muhakkak kadroda tutulmalı, üstüne düşülmeli ve mümkün olduğunca süre verilmeli.Carter,Sinan,Erceg, Kerem'in takımda kalacağını düşünüyorum.Carter'la Sinan çok fazla indirim yapmasa bile Erceg ve Kerem muhakkak yapacaktır.Ayrıca Göksenin'i de değerlendirecektir bence hoca.

David Logan, Nikolov, Sinan, Göksenin, Cenk, Daequan Cook, Carter, Barış Hersek, Erceg, Kerem, Bryant, AtletikPivot

Bu kadro 7 milyon dolara kurulur ve ligdeki her takımla başeder.Çok farazi konuşuyoruz ve kafamıza göre kadrolar yapıyoruz ama transfer listemiz daha sızmadı.İsmail Şenol hocaya en yakın en isabetli duyumlar veren isim.Hangi standartlardaki oyuncularla görüşüldüğünü ve kimlerle anlaşacağımızı, nasıl bir kadro kuracağımızı çok merak ediyorum.

Bojan dubljevic uzun süredir istediğim bir oyuncu çok iyi transfer olur ama alabileceğimizi pek sanmıyorum,nedovic ise biraz daha mümkün görünüyor.

David Logan bizim için çok iyi olabilir,gelmesini isterim.renfroe çok istediğim bir isim ama Bayern'le anlaşmış sanırım.mike jameste benim beğendiğim bir oyuncu olabilir

Omar Cook'a ne dersiniz en azından asist olarak katkı yapacağı net olan bir oyuncu, sahsen Logan a sıcak bakamıyorum ayrıca 900 bin bir tık yüksek geldi, 6-7m dolar bütçelerden bahsediyorsak tabi

Bu arada genc kazım denen kişinin profiline girdim üşenmeden 700 küsür takipçisinede baktım oyuncu olarak sadece jamon gordon takip ediyor kendisini. Bu adam madem menajer, scout birileri takip eder kanısındayım basından da kimse yok sadece sosyal medyadan yazan bir kaç arkadaş var. Benim kanım söylenilenlerin doğru olmadığı yönünde sanki şey yapıyor piyasaya bir isim düşüyor ve onu net biliyormuş gibi aktarıyor twitterdan

Mümkünse az para harcayıp NCAA'den potansiyeli olan ve aç oyuncular bulalım bildik tanıdık oyuncular yerine. Karşıyaka'ya gelmeden önce kaçımız biliyorduk yabancılarını adını?

Biz Dünya piyasasına hiç bakmıyoruz. Lübnan, Filipinler, Japonya, Brezilya ve Arjantin ligleri ve hatta Meksika ve Porto Riko ligine bakmak lazım.

Sasha Kaun tabii Cska'dan parasını tıkır tıkır alınca bir müddet sonra sıkıldı adam monotonluktan. Halbuki bize gelseydi her gün bir sorunla karşılaşabilirdi, her an ödeme konusunda sıkıntısı yaşayabilirdi, bazı maçlarda çıkmadan oynamak zorunda kalabilirdi.. Aksiyon olurdu yani kendisi için de..

Arkadaşlar NCAA den oyuncu alma işini en iyi Yiğiter Uluğ ve Ahmet Kandemir bilir onlarında yaptığı transferler ortada Lofton harici katkı veren olmadı Amerikalılardan.
İlk defa Avrupa ya gelen Amerikalı oyunculara yönelmek büyük risk ayrıca ufacık bir potansiyel bile görseler NBA alıyor zaten...

Manuchar Markoishvili mutlaka alınmalı 1.100 CSKA dan alıyor yıllık biraz fazla ama 2 oyuncuya yüksek meblağ verilecekmiş zaten bu hakkımızdan birini Manu'ya vermeliyiz.

Anadolu Efes Heurtelin yanına gard arıyormuş Doğuş Balbay üçüncü opisyon olacak Ender'in yerine alabilirsek harika olur Doğuş - Sinan - Markoishvilinin aynı anda sahada olduğu anlarda savunma direncimiz çok yukarda olur...

Oyun Kurucu için Valenciadan Nedovicin çok iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum ne zaman ne yapacağı belli olmayan dengesiz amerikalılardan daha faydalı olacağı kesin.

Forvete Karşıyakadan Diebler da ısrarcıyım :) bi haberde okudum Dixon 400 bin euro alıyormuş Diebler ondan az kazanıyormuş 350 euro desek bizede 500 bine gelsin maliyetinin yüksek olacağını zannetmiyorum...

Uzun forvet belli gibi Ercegin gideceğini düüşünmüyorum...

Pivot konusunda dönüp dolaşıp Samardo Samuels alınacak galiba, S.Lawalda gelebilir yanına

Nedovic - Doğuş Balbay - Nikolov
Sinan Güler - Göksenin
Markoshvili - Diebler
Erceg - Kerem
S.Samuels - S.Lawal

Arkadaşlar NCAA den oyuncu alma işini en iyi Yiğiter Uluğ ve Ahmet Kandemir bilir onlarında yaptığı transferler ortada Lofton harici katkı veren olmadı Amerikalılardan.
İlk defa Avrupa ya gelen Amerikalı oyunculara yönelmek büyük risk ayrıca ufacık bir potansiyel bile görseler NBA alıyor zaten...

Manuchar Markoishvili mutlaka alınmalı 1.100 CSKA dan alıyor yıllık biraz fazla ama 2 oyuncuya yüksek meblağ verilecekmiş zaten bu hakkımızdan birini Manu'ya vermeliyiz.

Anadolu Efes Heurtelin yanına gard arıyormuş Doğuş Balbay üçüncü opisyon olacak Ender'in yerine alabilirsek harika olur Doğuş - Sinan - Markoishvilinin aynı anda sahada olduğu anlarda savunma direncimiz çok yukarda olur...

Oyun Kurucu için Valenciadan Nedovicin çok iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum ne zaman ne yapacağı belli olmayan dengesiz amerikalılardan daha faydalı olacağı kesin.

Forvete Karşıyakadan Diebler da ısrarcıyım :) bi haberde okudum Dixon 400 bin euro alıyormuş Diebler ondan az kazanıyormuş 350 euro desek bizede 500 bine gelsin maliyetinin yüksek olacağını zannetmiyorum...

Uzun forvet belli gibi Ercegin gideceğini düüşünmüyorum...

Pivot konusunda dönüp dolaşıp Samardo Samuels alınacak galiba, S.Lawalda gelebilir yanına

Nedovic - Doğuş Balbay - Nikolov
Sinan Güler - Göksenin
Markoshvili - Diebler
Erceg - Kerem
S.Samuels - S.Lawal

Diebler forvet değil guard. bildiğiniz saf 2 numara ayrıca bu kadroda Sinan her maç 40 oynamazsa takım topu yere vuramaz. Nedovic kontratlı. Erceg de kalmayacak büyük ihtimal. Patric Young'un da NCAA'den geldiğini hatırlatmak isterim.

Seneye Chuck Davis'i düşünsek mi? Bu sene biraz formsuzdu. Ama 4-5 pozisyonu için alabileceğimiz en iyi oyunculardan biri. Çok fazla para isteyeceğini de zannetmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...