Subeye kimsenin itimati kalmadi bu sezon olanlardan dolayi ama daha resmi aciklama bile gelmeden boyle atip tutmakta kusura bakmayin ama tam ergen hezeyani.
Pazarlama AS'den 12 milyon TL sponsorluk payi ayirdik dedi mevcut kurdan hesaplarsak 5 milyon Dolar'a yakin para yapar bunun minimum 2 milyon Dolari erkek basketbola ayrilir.
Onun disinda Huawei'ninda forma sponsoru olacagini dusunuyorum. Kulubun kendi geliri 3/4 milyon dolar diye soylenmisti, yonetiminde ufak katkisiyla 10 milyon dolar yapar asagi yukari.
Mevcut sartlarda kotu degil, kimse adamlardan 10 milyon dolarlik bir sponsor bulmasini beklemiyor sanirim, dunyada oyle bir ornegi yok cunku. ( Ulker, Efes, Armani kendi takimlari adamlarin )
Once bi resmi aciklamalari, rakamlari gorelim, onun uzerinden konusalim.
Bana gore suan steril butcemiz 12 - 13 milyon Dolar civarinda ama gecen seneki borclarimiz falan var. Onlar odenmeden zaten bu sezon planlamasi yapilmasin. Once onlar odensin, gelecek sene yine 10 milyon dolar'a cekilir butce.
Mesele benim için para değil verilen sözler. Sen tarihin en büyük sponsorluğu diye açıklama yap sonra ses çıkmasın seçimden 2 ay önce başlamış hem de görüşmeler. Bundan sonra hiç bir Galatasaray başkanı ve başkan adayı güvenilir değildir.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk