2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Subeye kimsenin itimati kalmadi bu sezon olanlardan dolayi ama daha resmi aciklama bile gelmeden boyle atip tutmakta kusura bakmayin ama tam ergen hezeyani.

Pazarlama AS'den 12 milyon TL sponsorluk payi ayirdik dedi mevcut kurdan hesaplarsak 5 milyon Dolar'a yakin para yapar bunun minimum 2 milyon Dolari erkek basketbola ayrilir.

Onun disinda Huawei'ninda forma sponsoru olacagini dusunuyorum. Kulubun kendi geliri 3/4 milyon dolar diye soylenmisti, yonetiminde ufak katkisiyla 10 milyon dolar yapar asagi yukari.

Mevcut sartlarda kotu degil, kimse adamlardan 10 milyon dolarlik bir sponsor bulmasini beklemiyor sanirim, dunyada oyle bir ornegi yok cunku. ( Ulker, Efes, Armani kendi takimlari adamlarin )

Once bi resmi aciklamalari, rakamlari gorelim, onun uzerinden konusalim.

Bana gore suan steril butcemiz 12 - 13 milyon Dolar civarinda ama gecen seneki borclarimiz falan var. Onlar odenmeden zaten bu sezon planlamasi yapilmasin. Once onlar odensin, gelecek sene yine 10 milyon dolar'a cekilir butce.

Mesele benim için para değil verilen sözler. Sen tarihin en büyük sponsorluğu diye açıklama yap sonra ses çıkmasın seçimden 2 ay önce başlamış hem de görüşmeler. Bundan sonra hiç bir Galatasaray başkanı ve başkan adayı güvenilir değildir.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Oyun Kurucular;

Mike James
Marcus Williams
Mardy Collins
Arturo Milaknis
Renfroe
Joe Ragland
Hackett (Ücreti yüksek diye biliyorum)
Langford ( Ücreti yüksek olması lazım)
Jayson Granger

İki numaralar;

James Anderson
David Logan
Jerome Dyson
Ryan Toolson
Janis Blums
M.Brooks
San Emeterio

3 Numaralar;

James White
Rakim Sanders
Redding
Tremmel Darden

Bazı oyuncuları pozisyon olarak ayırdım.Hata varsa düzeltiriz ama sormak istediğim birşey var; Bu oyuncuların hangisinin veya hangilerinin sözleşmeleri bitti. Sizce hangileri fayda sağlar ?

Mike James
Milaknis
Redding
Darden
Brooks
James White bence fayda sağlar.

Ücretlerinin çok yüksek olmadığını söylüyorlardı spikerler bu seneki Euroleague maçlarında o yüzden yazdım.
Transfer olmuş veya sözleşme uzatmış olanları söylersiniz düzeltiriz.

Fikirleri bekliyorum.

Bende çıkan haberleri çok itibar edilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Odeabank ile sponsorluk anlaşması yapılmış olabilir ama tutar ve kaç senelik oldukları konusunda net bilgisi olan yok. Herkes 3 senelik diyor;ama 2 senelik te olabilir. Atamam 2 senelik imzaladı, 2 senelik proje diyor ataman ve yönetim.

Bu Shane Lawal'e niye takıldık bu kadar anlamıyorum.Klasik basketbolu bilmeyen,zayıf bir takımda istatistik kasmış siyahi pota altı işte

Ergin Ataman bütçenin önemli kısmını guard pozisyonuna yatırmayı düşünüyor.

-Guard pozisyonu için düşünülen ilk isim Boby Dixon.

-Dixon'ın alternatifi olarak Mike James düşünülüyor.

Yabancı transferlerinde ikna için sponsor gelirleri kullanılarak teminat gösterilecek.

Büyük olasılıkla Carter ve ücretinde indirime gitmesi halinde Erceg ile devam edilecek.

Kerem Gönlüm, ücretinde indirime gitmeyi kabul etti ve takımda kalıyor.

Galatasaray'ın teklif edeceği ücreti kabul ederse Markoshvili ile sözleşme imzalanacak.

Pivot pozisyonu için bir numaralı aday Shane Lawal.

-Jamar Smith, Scotty Hopson,Sharrod Ford, Samuels ve Jeff Brooks da Ataman'ın listesindeki alternatifler arasında.

Kaynak Ali Sami Yen Sokak.

Ergin Ataman bütçenin önemli kısmını guard pozisyonuna yatırmayı düşünüyor.

-Guard pozisyonu için düşünülen ilk isim Boby Dixon.

-Dixon'ın alternatifi olarak Mike James düşünülüyor.

Yabancı transferlerinde ikna için sponsor gelirleri kullanılarak teminat gösterilecek.

Büyük olasılıkla Carter ve ücretinde indirime gitmesi halinde Erceg ile devam edilecek.

Kerem Gönlüm, ücretinde indirime gitmeyi kabul etti ve takımda kalıyor.

Galatasaray'ın teklif edeceği ücreti kabul ederse Markoshvili ile sözleşme imzalanacak.

Pivot pozisyonu için bir numaralı aday Shane Lawal.

-Jamar Smith, Scotty Hopson,Sharrod Ford, Samuels ve Jeff Brooks da Ataman'ın listesindeki alternatifler arasında.

Kaynak Ali Sami Yen Sokak.

Kazım'ın dediklerinin aynısını yazmış.

Oyun Kurucular;

Mike James
Marcus Williams
Mardy Collins
Arturo Milaknis
Renfroe
Joe Ragland
Hackett (Ücreti yüksek diye biliyorum)
Langford ( Ücreti yüksek olması lazım)
Jayson Granger

İki numaralar;

James Anderson
David Logan
Jerome Dyson
Ryan Toolson
Janis Blums
M.Brooks
San Emeterio

3 Numaralar;

James White
Rakim Sanders
Redding
Tremmel Darden

Bazı oyuncuları pozisyon olarak ayırdım.Hata varsa düzeltiriz ama sormak istediğim birşey var; Bu oyuncuların hangisinin veya hangilerinin sözleşmeleri bitti. Sizce hangileri fayda sağlar ?

Mike James
Milaknis
Redding
Darden
Brooks
James White bence fayda sağlar.

Ücretlerinin çok yüksek olmadığını söylüyorlardı spikerler bu seneki Euroleague maçlarında o yüzden yazdım.
Transfer olmuş veya sözleşme uzatmış olanları söylersiniz düzeltiriz.

Fikirleri bekliyorum.

Keith Langford oyun kurucu değil ve maliyeti 2 milyona yakın. Malaga, Granger'a 750 bin euro teklif etti. Milaknis'in aradığımız guard oldugunu söylemek zor. Marcus da aynı şekilde.

James Anderson bize kalmaz. Milano Brooks'u bırakmıyor. Toolson Malaga ile uzattı. Emeterio 1.7 kazanıyor ACB'de.

Sanders aradığımız savunmaci/skorer degil. Redding'e de EL takimlarindan ciddi ilgi var

Keith Langford oyun kurucu değil ve maliyeti 2 milyona yakın. Malaga, Granger'a 750 bin euro teklif etti. Milaknis'in aradığımız guard oldugunu söylemek zor. Marcus da aynı şekilde.

James Anderson bize kalmaz. Milano Brooks'u bırakmıyor. Toolson Malaga ile uzattı. Emeterio 1.7 kazanıyor ACB'de.

Sanders aradığımız savunmaci/skorer degil. Redding'e de EL takimlarindan ciddi ilgi var

Milaknis'in 5-6 maçını izlemiştim hepsinde iyi oynadı skor üretti olabilir diye düşündüm Redding'i isterim ama olmaz sanırım.

Bu Dixon'ın sözleşmesi bitti mi KSK ile ?

2-3 numaralı pozisyonlara Marko - Manny Harris hamleleri yapabilirsek cuk diye oturur bence ikiside çok iyi şutor ayrıca Markonun ne kadar iyi savunmacı olduğunu biliyoruz Harris de hücum da yetenekli düşen Eskişehir basketten almak bu kadar zor olmamalı kısa rotasyonunda birbirlerini iyi tamamlar..

Oyun kurucu için Dixona hiç ihtimal vermiyorum KSK asla bırakmaz bıraksa da bize vermez zaten.. Oraya Hackett tarzı bir hamle yapabiliriz bana göre Ataman sever bu tarz oyuncuları.. Hücuma şekil verecek kısalar alırsak Lawal a hayır demem veya benzer tarzda Lasme de olur.. Fakat Samuels daha kaliteli ve yetenekli oyuncu buda göz ardı edilemez bir gerçek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...