Temiz 10 milyon Euro butcemiz olsaydi Nedovic ve Dubljevic oluru olan transferler aslinda ama 7 milyon butceye fazla gelir bana gore ozellikle Dubljevic.
Nedovic ne kadar maas aliyor bilmiyorum ama 1 milyon ve altindaysa mutlaka alalim, birazda ileriye yatirim olmus olur. 30 yas ve ustu yabanci istemiyorum sahsen.
Keske 10 milyon butcemiz olsaydi soyle taktiksel derinligi olan, hem savunmayi, hem hucumu dengeli tas gibi bir takim kurabilirdik.
Delaney - Ender
Nedovic - Anderson - Sinan
Markoishvili - Serhat
Erceg - Kerem - Ege
Dubljevic - Mbakwe
Dubljevici iki senedir Barcalar Realler alamıyor nereye alıyorsun 10 m Euro bütçen olsa. Adam için istenen bonservis bedeli 1,5 m Euro haberiniz var mı.
Euroligde oynamıyorken oyunculara ederinden fazla vermemiz gerekiyor çünkü adamları cezbedecek bir yönün olması lazım. Ne ile cezbedeceksin geçen yıl ödemediğin maaş hikayeleriyle mi. Geçen yılın zararını asıl bu sene göreceğiz. Hem EL bizi almayacak hem de oyuncular benzer opsiyonlar varsa önünde bizi seçmeyecek. Bizim kendisini kanıtlamak isteyen çıkışa geçmek isteyen potansiyelli oyuncuları almamız lazım. Delaney parasını tıkır tıkır alırken 1,3 m dolara oynuyordu sana 1,5dan aşağı gelir mi sen olsan gelir misin. Anderson'un 5-6 tane talibi olacak senin verebileceğini onlar da veriyor da zaten. Hedef bu oyuncular olmamalı riske girip eşik atlama hevesindeki adamları alacaksın.