• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsmail Şenol Ergin Hocanın Lasme'ye bu geceye kadar süre verdiğini yazmış Twitterdan.

Şimdi Lasme transferi kabul ederse ben demiştim olacak olmazsa son anda Y araya girdi menejeri acayip çıktı olacak halbuki iş bitti dendi biten birşey yokmuş gerçi kendileri sallasa da yanılsalar anlıycam Sportando,Pick ve eurohoopsdan apartma hepsi hayır ellerine ne geçiyor acaba bütün bunlara değecek

Merhaba....bir süredir yazdıklarınızı keyifle okuduğum forumda artık ben de katılımcı olarak varım. Takımımız üzerindeki sisli hava nihayet dağılmaya başladı. Resmi ağızdan açıklana Blake Schilb umut verici başlangıç. Kısıtlı bütçe ile takımı çok yönlü oyunculardan oluşturmak akılcı hamle. Schilb'in 3 Micov'un 4 oynayabiliyor olması zaman zaman Ataman'ın 4 kısa ile oynamasına imkan sağlar. Yüksek olasılık haline gelen Lasme hamlesi de yerinde. Zaman zaman 4 numaraya kaydırılabilecek bir uzun ile yedeklediğimiz zaman pota altında güzel günler bizi bekler. Takımımızla adı geçen Sofoklis umarım olmaz. Geçtiğimiz sezon ligde 13 Eurolegue'de ise 14 dakika sahada kalabilen biri takımımız için gereksiz macera olur. Geçen sene Jawai, Mariç vb gibi bağıra bağıra gelen hataların nelere mal olduğu hafızalarımızda çok taze. Bu kısıtlı bütçe ile dahi israil, Almanya, Fransa hatta Güney Amerika liglerini tarayarak takımı şampiyonluğa taşıyacak isimler bulunabilir. Avrupa piyasası Yugoslavların tekelinde olduğundan o menajerler de kulüplerin bütçelerini kendi oyuncularına peşkeş çektiğinden buralara kapağı atamayan çok sayıda potansiyeli yüksek Amerikalı Güney Amerika, Asya, Avustralya vb gözden ırak liglerde geziniyor.

Rowland - Safak
Schilb - Sinan
Micov - Goksenin
Harangody - Izzet - Ege
Lasme - Christmas

Gundemde olan isimlerden soyle bir kadro kursak harika olur. Ve Ergin hoca bu kadroyu napar eder sampiyinluga oynatir.

Bence koç 7 yabancılı bir kadro kurmak için uğraşıyor. Guard pozisyonuna da sürpriz biri gelebilir. Ataman kolay kolay emanet etmez herkese oyun kontrolünü.

PG,Schilb,Micov ve olası Sofo hamleleri düşünüldüğünde Harangody>Green. Tempo değil,yarı saha.

Savunma;riskli ve pas kanalları üzerine değil birebirde yenilmeme üzerine.Ataman'ın savunma sistemine uygunluk açısından yine Harangody önde

PG,Schilb, Micov gibi top kullanmayı seven üreten oyuncuların yanına koşan Green değil tamamlayıcı Harangody.

Yay gerisinden Green %36 , Harangody %48.

Savunma sonunda yarısahayı kat eden Green değil,ribaunda konsantre Harangody. Green de bu kalıba sokulabilir ama max verim olmaz.Yani karşılaştıracak olursak Ataman'ın 4 numarası Harangody benim fikrim.

Harangody geçtiğimiz yıl İspanya'da 19.2 dk sahada kalıp , 40 maçta 16/22 serbest atış isabeti ile % 72.6 oran tutturdu. Euroleague'de ise 10 maç sonunda 22.6 dk sahada kalıp 12/12 serbest atış isabeti ile %100 oran tutturdu. Evet çok iyi bir serbest atış yüzdesi var ancak toplamda 50 maç oynayıp 34 serbest atış kullanması mutlaka irdelenmesi gereken bir durum Anıl ile konuştuk bunu. Galatasaray maçları ve arada denk gelirse ACB ligi maçlarından hatırlıyorum oyuncuyu , bu konu için daha detaylı izlemek gerekecek. Oyuncunun maçlarını bulup bu olayın sebebini bulmaya çalışacağım.

Famous imzaladı Mavs ile. Oyuncudan çok bahsettim buralarda ve sosyal medyada. Avrupa'ya dönse daha yakından izleyecektik ama olmadı. Yine de beğendiğim oyuncunun Mavs'tan kontrat kapması beni sevindirdi diyebilirim.

Dwight Powell en iyi 2.beşe seçildi Yaz Liginde. Oyuncuyu birilerinin Avrupa'ya getirmesi lazım , Powell oynadığı ilk maçtan itibaren dikkat çekti ,adından söz ettirdi. Yay gerisinden biraz daha yüzdeli atsaydı kendisi için daha iyi olacaktı.Benim takip ettiğim maçlarda 3/7 , 2/8 , 1/6 ile attı , burayı %35-40 civarına çekebilmeliydi.

Öncelikle merhaba hepinize selamlar arkadaşlar , ben bu siteye uzun zamandır üyeyim ve kıymetli mesajlarınızı takip ediyorum çok bilgili gerçekten Gs için çalışan çabalayan arkadaşlarımız mevcut. 1 senedir birşey tespit ettim geçen sene buralarda mithat duran diye bir şahıs geziniyordu ve şöyle duyum aldım ünal aysal spa yatta gçrüşecek printzesis galatasarayda gibi yorumlar yapıyordu ve bütün taraftarlarımızı ümitlendiriyordu sonra aşağıları oluncada transferlerde homurdanıyorduk doğal olarak bu senede bu abimize benzer eyüp yıldız genç kazım gibi kişiler var hepsi yalan palavra dolu ancak konuşuyolar birinci ağızdan duymuş gibi bu yazıyıda okuyacaklar orda burda homurdanacaklar lütfen bu kişilere itibar etmeyelim kulubümüz gerekli hamleleri umuyorum yapacaktır her ne kadar yönetime zerre güvenim olmasada ergin hocam bişeyler yapacaktır. Herkese selamlar

Ergin hocaya bak ya.Adam Amerika'ya gidiyor oyuncu izlemeye.Orada Jeter'la konuşup ikna etmeye çalışıyor.Lasme teklifi kabul etmiyor.Bu sefer onu arayıp uzun uzun ikna için konuşuyor.

Geçen sene ilk 10 ay maaş almıyor gıkı çıkmıyor, bu sene maaşında ciddi bir indirime gidiyor ve bu adamın Eurolegue seviyesinde piyasası var.Ama adam Galatasaray basketbol şubesini tek başına ayakta tutmaya çalışıyor.

Hala bu forumda Ergin hocanın karakterine laf eden insanlar ne diyeyim

X-Safak
Schilb-Sinan
Micov-Goksenin
X-Izzet
Sofo-Lasme

Guard icin Dentmon veya Telfair iyi olur. 4 numaraya Demetris Nichols'u isterim biraz kisa kaliriz ama cok ise yarar.

Topsakal transfer yasağını kaldırdık ayrıca Semih ve Serhatla ilgilenmiyoruz demiş basketdergisine göre

Pg[emoji14]ullen (Rowland)-Dentmon-Şafak
Sg:Sinan-Göksenin
Sf:Micov-Schilb
Pf:Harangody-Ege-Izzet
C:Lasme-Sofo-Dusan (Semih)

Herkesi mutlu edecek bi kadro olabilir bence ama uzun rotasyonu zayif kaldi.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duşanı geçin bence adamın ibb ile kontratı var bu yıl

İsmail Şenola göre lasme bu gece kararını verecekmiş EuroLeague'de takım bulamazsa geleceğini düşünüyorum Hayırlısı olsun SÖZLEŞME olursa 1+1yıllık olucak

Jared Jordan guard tercihimiz olabilir.İspanya ligin de 7 asist ortalaması var.Bilbao takımında oynuyor.

Diğer guard adayım ise Enisey'den DJ Cooper. 7.9 asist ortalaması var.

Gal Mekel gelsin konu kapansin diyorum. Muhtemel oyun yapimiza da cok uygun bence.

Huertas nasıl olur gelebilirmi bize Barça'dan ayrılması gündemde

Bu arada Madrid Mejri'yi serbest birakmis. Firsat transferi olur bence bizim icin.

1numara çok önemli alabilirsek inşallah Dentmon alırız çok iyi transfer olur bence yarında lasmenin durumu netleşecek hoca açıklama tapar haft sonuna kadar kadronun ÇOĞU şekillenecek

Dentmon-Şafak
Sinan - Göksenin
Micov - Schilb
Harangody - Ege - İzzet
Mejri(Christmas) - Lasme

Çoğumuzu tatmin edecek, beklediğimize değecek bir kadro olur sanıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri