• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Ergin hocanın Semih'ten maksimum verim alabileceğini düşünüyorum.Takımımızda yerli ve de en önemlisi caydırıcı bir uzun olmadığı Sofo ve Lasme transferleri olsa dahi orada sezon boyunca sıkıntı çekeceğimiz aşikâr.Bu nedenle en mantıklı isim Semih.

Ron Artest de Cantu ile anlaşamıyormuş.Aslında biraz absürdve maceraperest gelebilir ama iyi 4 numara alamıyorsak ben olsam Artest'i getirir 4 olarak kullanırım.Mobil bir takım oluruz.Güç olarak da yıllarca 3 oynasa da Avrupalı 4 numaraların yüzde 95inden daha iyi olduğuna eminim.Hem her takıma bir tane çatlak,ateşleyici lazım

Barça Arroyo 'yu istiyormuş

Şahsen ben Lasme transferinin gerçekleşmesini isterim.Lasme'yi Efesteki performansıya değerlendirmeyi de doğru bulmuyorum.Hatta bence son yıllarda herhangi bir oyuncuyu Efes performansıyla değerlendirmek doğru değil.Zira son yıllarda Efes kadrosu sezon içinde bile o kadar çok revizyona uğruyor ki birçok oyuncu genel performansının altında kalabiliyor.Eğer Efes performansına baksaydık Cenk Akyol bu kulübün önünden geçemezdi ama her geldiğinde takımın yıldızlarından oldu.

Daha önce atletik 4-5 oynayabilen isim olarak önerdiğim Jordan Mickey yaz liginde gösterdiği iyi performans sayesinde Bostonla; Skorer guard olarak önerdiğim Joseph Young ise İndiana Pacers ile ilk 2 yılı garantili 4 yıllık sözleşmeye imza atmışlar.Yani yaz liginde iyi performans gösteren oyuncuyla zaten sözleşme imzalıyorlar.Bu durumda yaz liginde bekleneni veremeyen ama öncesinde iyi performans göstermiş oyuncular arasında tercih yapmak da mantıklı bir hamle olabilir..Christmas ismi tam da bu tanıma uyuyor..

Eric Maynor - Şafak
Sinan - Göksenin - 7. yabancı
Micov - Schilb
Green - İzzet - Ege
Lasme - Mejri (Christmas)

Emir veya Ersin'den birini alabilseydik çok iyi olurdu ama biraz zor gibi görünüyor.

Ergin Hoca'yı seçimleri ve geçen seneki hataları yüzünden çok eleştirdim ama bu dönemdeki çabası takdire şayan. Yeri geldi demediğimi bırakmadım ama bu dönemde hakkını yiyemem.

Jeter ve Lasme'yi ikna çabaları, oyuncuyu bizzat izleme ve bütçeye göre titizlikle takım kurma çabasına helal olsun.

Bence iyi yoldayiz yaz liginden bir kac süpriz yapabilir ataman keske famous olsaydi bu ama dallasla imzalamis dallasi seven biri olarak sevindim :)
Lasmeyi tartismak garip geliyor bana 4-5 oynayan orta mesafe sutu olan ayrica yilin savunmacisi secilecek kadar savunmaci olan daha ne istiyoruz bilemedim :) zaten yanina bi uzun daha bakiyoruz. Ben yorumlardan Christmas in lasme ile beraber kisa kalacagini ve yetersiz olacagini düsünüyorum. Meijri gecen senelerden de istiyorduk forumcak bence cok iyi olur lasme ve ikisi...
Pg transferi cok cok kritik oldu bence kos kostan cok yari saha basketbolu oynayabilecek dogru adami bulup tempoyu kontrol edecek biri gerek. Dentmon böyle midir bilemiyorum böyle bir pg var midir aklima kimse gelmiyor yaz liginden bulmak da zor sanki biraz tecrübeli olmali pg. 4 numara icin veysi denize katiliyorum düsük bütceye erceg alinabilir zaten lasme ve alinirsa meijri ile savunmaci 5ler olacak erceg cok is yapar iyi kimya ile. Yine de guard cok kritik..
Son olarak oly istedigim kisa rotasyonuna pana da uzun rotasyonuna sahip oldu :) ahh keske hacketti ve raduyu biz alabilse idik...

Bu arada gece yarısını geçti Lasme ya Aslan oldu ya balkabağına dönüştü

Arkadaşlar aklıma bir şüphe geldi.
Schilb'in alınması Micov'un bizden gideceği anlamına gelmez dimi.
Çünkü aynı tip oyuncular.
İkisini aynı takımda izlemek büyük keyif olacaktır.
Bu keyiften mahrum kalmayız inşAllah.

Semih şu anda alabileceğimiz en iyi yerli 5 numara malesef.
Ondan başka çaremiz yok.
Ergin Hoca ile Beşiktaş'ta iyi işler yapmıştı.
Ergin Hoca'ya güvenerek istiyorum bende bu transferi.
Ayrıca Sofo gelmez inşAllah :)

Mejri yeniledi heralde Madrid ile . Barça arroyo alcak galiba. Arroyo yu basketi bırakmadan bi görelim doya doya büyük takımda.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şafak ve bir tane yabancı gard bizi sezon boyunca götürmez.oraya 3 oyuncu lazım.şafak bu seviyelerde anca 3. gard olur ve 5,6 dakka süre anca alır.aksi halde takımı aşağı çeker.yoksa enderi çok ararız

genelde forumda kurulan kadrolarda hep 2 oyun kurucu yazılıyor.anlayamıyorum nasıl böyle kadro beklentiniz oluyor.düşünün geçen sene arroyo varken bile ender ve nolan vardı.nolan gönderildi sonra fakat başta planlama 3 gardlıydı.
bize hem delici hem de şutu olan oyun kurucu lazım.bu iki özelliğin bir arada olduğu adamlar pahalı.mecburen bu özellikleri ayrı ayrı olan 2 oyuncu almalıyız.

genelde forumda kurulan kadrolarda hep 2 oyun kurucu yazılıyor.anlayamıyorum nasıl böyle kadro beklentiniz oluyor.düşünün geçen sene arroyo varken bile ender ve nolan vardı.nolan gönderildi sonra fakat başta planlama 3 gardlıydı.
bize hem delici hem de şutu olan oyun kurucu lazım.bu iki özelliğin bir arada olduğu adamlar pahalı.mecburen bu özellikleri ayrı ayrı olan 2 oyuncu almalıyız.

Pivot'un yok, +1 yabancıyı pivottan yana kullanmak zorundasın. Sinan guard oynayacak zaman zaman.Kimse aksini söylemiyor ki :) Hem delici hem şutör Ej Rowland :)

Allah aşkına Rowland nedir yahu, umuyorum gelmez.

son olarak uzunlarla ilgili şunu söyleyeyim.4 numara transferi çok kritik.keşke bjk nin aldığı eric murphy yi alsaydık.hücümda erzeg in 3lüklerini çok ararız ancak savunmada kesinlikle kim gelirse gelsin daha iyi olacaktır.
sofoyu ergin hoca çok istiyosa yapcak birşey yok.elbet yanına atletik bir uzun alınacaktır.lasme sofo yanlarına da 4 5 oynayabilen ersin dağlı bence çok iyi olur.
ben forumdki arkadaşlar kadar araştırma yapıp oyuncu analizi yapamıyorum.bildiğim şu var ki takım içinde çeşitlilik artarsa kalite artar.sofo alçak postta,ersin orta mesafe şutunda,lasme de savunmada gayet iyi.bence 5 numarayı çok dengeli kapatırlar

Lasme kötü değil elbet ama çok iyide değil.Tek yabancı pivot olacak bir oyuncu değil,çift yabancı pivot olacaksa transfer edilmesi iyi olur.Lasme + skor yönü kuvvetli yabancı pivot çok iyi olur,semihe gelince 500 bin € 'dan fazla verilmez,riske değmez,istikrarı yok,ne yapacağı belli değil,bizi yarı yolda bırakma ihtimali olan oyunculardan uzak durmak gerek.

Ayrıca geçen sezon dış oyuncu savunmasında rezalettik,gelen giden üçlük yağmuruna tutuyordu bizi,bunu düşünerek 1-2-3 transferini yapmak lazım.

twitterda yazılan gardların dışında bir isim gelebilir diye umuyorum.napalım umut fakirin ekmeği :)

dorsey in gelme ihtimali var mı acaba?

delenay noldu?o da beğendiğin bir oyuncuydu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri