• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dentmon-Şafak
Sinan - Göksenin
Micov - Schilb
Harangody - Ege - İzzet
Mejri(Christmas) - Lasme

Çoğumuzu tatmin edecek, beklediğimize değecek bir kadro olur sanıyorum.

Aynen, sezon icinde de gerekirse Eurocup'ta durumumuza gore 7. yabanci icin fedakarlik yapilabilir. Bi combo yada net sutor mesela.

Aynen, sezon icinde de gerekirse Eurocup'ta durumumuza gore 7. yabanci icin fedakarlik yapilabilir. Bi combo yada net sutor mesela.

O konuda hala Tyler Haws'ı düşünüyorum. Toteme devam ediyorum. Çok iyi şutör bence. Hem çok maaliyeti de olmaz NBA yapmadıkça.

Aç gözlülük ukalalık yapmak istemem ama Lasme size ve boy olarak birazcık yetersiz gibi sanki

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aç gözlülük ukalalık yapmak istemem ama Lasme size ve boy olarak birazcık yetersiz gibi sanki

Lasme Avrupa'ya yeni adım atmış bir çaylak değil ki. Yılın savunmacısı seçilirken de aynı boydaydı.

Kötü oyuncu değil zaten de bu sezon çok maçta fizik olarak eşleşmelerde zorlandığı gördüm . Yine de ribaundu falan iyidir tabi. Ergin hocam daha iyi biliyordur tabi vardır bi bildiği.

Ben de bir kez daha Dentmon'a soğuk olduğumu belirteyim.Çok şuursuz adam.İki ucu keskin bıçak.Çok absürd top kayıpları yapabilen bir isim.Genelde de birebir oynamayı 1.öncelliği yapmış biri.Ben hep takımı kontrol eden,zeki guardlardan yana oldum,öyle birini isterim

Lasme Avrupa'ya yeni adım atmış bir çaylak değil ki. Yılın savunmacısı seçilirken de aynı boydaydı.
Fiziken o halinden bir tık düştü(boyu değil tabii :) ) ama hala bizde ciddi iş yapacağını düşünüyorum ben de

Furkan ya da Ersin takımda olsa kesinlikle Diot'u isterdim takıma

Lasme undersize kalır diyosunuz da yanında Avrupa'nın en iri uzunu olacak muhtemelen(Sofo)

İnterbaskette Malaga Hendrix ile ilgileniyor demiş birisi oyuncunun bütçesi ulaşılabilir düzeye gelmiş demek oluyor bu

Sana katılıyorum Muhammed.
Bu sene Efes'te Pana'daki halinden eser yoktu.
Bende bu transfere soğuk bakıyorum...

Huertel'in 1. guard oldugu takima Howard'i koysan zaten sonuk kalir. Lasme yine iyi oynadi bu sene.

İkinci bi yabancı uzun alınacaksa sofo yerine begic, mejri ve golubovic'ten birini tercih ederim. özellikle begic'i çok isterim. yine yaz liginden de biri olabilir tabii ama sofo'ya çok soğuğum.

O konuda hala Tyler Haws'ı düşünüyorum. Toteme devam ediyorum. Çok iyi şutör bence. Hem çok maaliyeti de olmaz NBA yapmadıkça.

Bütçe artışı doğruysa ve çok maliyetlide olmayacaksa oldu olacak şimdiden Dentmon'un yanına önerdiğin Oyuncuyu ekleyelim olsun bitsin,pg'de sadece bir oyuncu takımı sıkıntıya sokar,Maazallah sakatlık gibi oluşabilecek eksiklikte işin yoksa uğraş artık en iyisi dahil edelim anlaşalım. ;)

Real den Mejiri
Barca dan Huertas
Burham burham tecrube var.

Arkadaşlar bütçe artışı mevzusu bir duyumcunun her duyumu patladıktan sonra mazeret olarak ortaya attığı birşey yani sadece bu bile dikkate alınmaması gereken bir bilgi olduğunu göstermeye yetiyor öte yandan zaten bizim bütçe baştan açık bütçe olarak yapıldığı için girdideki ufak bir artış oyuncu bütçesini etkilemez zaten oyuncu bütçesi gelir gider dengesi üzerinden belirlenmiyor Atamanın yaptığı bütçe pazarlığı ile yönetimden aldığı rakam

Öte yandan Schilb transferinden sonra Serhat transferi pek anlamlı Emir de zaten pahalı idi ama Shilbden sonra ikinci point forvet pek kimyaya da uygun olmaz Semih içinde olasılık gittikçe azalıyor bence yerli transferi yapamama olasılığımız var yani (yapsak bile bence asıl hedef semihti gelecek oyuncu semihten daha ucuz vir oyuncu olacak )! yerli içşn düşünülen bütçeninde vir kısmı yabancıya kayabilme olasılığından dolayı toplam bütçe artmasa da yabancı bütçesi artabilir

Arkadaşlar gerçekten Semih i istiyor musunuz? Fazla alternatif olamayabilir hem yeteneğini tartışmıyorum ama
1- Maliyeti yüksek olacak
2-Mental problemleri var. Maçtan çok çabuk kopuyor ve genel anlamda isitkrarsız bir görünümü var.

alt alta koyuyorum getirdiği götürdüğünden çok olacak. Aynısı farklı sebeplerdende olsa Sofo içinde geçerli.

Benim hissiyatım son yerli transferimiz Doğuş olacak

Yav transfer yasagi da kalktiysa bir zahmet su resmi aciklamalar da gelsin ufaktan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri