• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada kyle kuric noldu hic bi yerle imzalamadi sanirim?

3 sorum var :)
-yaz liginde avrupaya düsebilecek guard var mi?
-Hoca arroyoyu almadan önce kimi istiyodu guard olarak hatirlayan var mi?
-Bo mccalebb münihle yarim sezonluk sözlesme imzalamisti noldu Bo ya? Bence biz düsünmeliyiz ucuza gelirse... 7 yabancili kadro mecburen kuracagiz komplike bir uzun yahut guard bulamazsak ya da oraya iyi-yeterli yerliler bulamazsak.

Lasme'nin yanına alınacak Sofo'ya burun kıvırıanları anlamıyorum ben. Benim için 15 dakika sürelerinde Avrupa'nın en iyi pivotu Sofodur nokta ; ötesi yok . Lasme - Sofo - İzzet - Dusan - Ersin yapın ben tamamım. Bunu yaparsak combo için 6. yabancı hakkımız olur.

Sabah burada Tyus-Efes yazılmıştı. Yabancı basına da düşmüş şimdi o haber. Pana'da Lasme için teklifini arttırabilir bu durumda.

3 sorum var :)
-yaz liginde avrupaya düsebilecek guard var mi?
-Hoca arroyoyu almadan önce kimi istiyodu guard olarak hatirlayan var mi?
-Bo mccalebb münihle yarim sezonluk sözlesme imzalamisti noldu Bo ya? Bence biz düsünmeliyiz ucuza gelirse... 7 yabancili kadro mecburen kuracagiz komplike bir uzun yahut guard bulamazsak ya da oraya iyi-yeterli yerliler bulamazsak.

Nate Walters ve Tim Frazier.
-Yazın alamayınca kimseyi istemedi ilk sene Spanoulis'i sonraki sene Delaney'i
bo elinden sakatlanınca ritim kaybetti baya

Sabah burada Tyus-Efes yazılmıştı. Yabancı basına da düşmüş şimdi o haber. Pana'da Lasme için teklifini arttırabilir bu durumda.

Yalniz Efes Tyus'u alirsa efsane bir uzun rotasyonu olur. Bu durumda da Birkan ve Dogus'u birakmazlar diye dusunuyorum cunku ligde 6 yerli koymalilar kadroya.

Pana Milutinov'la da ilgileniyordu. Umarim sulanmazlar artik Lasme'ye.

Bir de eger Christmas ya da baska bir caylak olmazsa Lasme yanina Golubovic cuk oturur ya. Yok mu subeye yakin birileri, onerelim su adami :(

Barca arroyo yu istiyomus sportando da cikti

Forumda adı geçen Famous Dallas Mavericks ile anlaşırken Real Madrid de yine forumun sevilen ismi Salah Mejri'nin kontratından çıkmış. İlginç bir fırsat olabilir.

Eğer lasme ile anlaşırsak bence Mejri yi hemen kapmalıyız.

Efes tyus ile anlasmis. Burda bi arkadas yazmisti bende olmaz oyle sey demistim, benim mantigima uymuyodu hic bir sekilde ve mavrokefalidis'i istiyolar diye biliyordum. Ilk olarak o arkadastan, Cemil galiba ismi bi ozur dilerim.
Bu arada Lasme'yi gonderip bence ondan artisi olmayip eksisi olan Alex Tyus ile anlasmak tam Efes isi olmus.
Hicbir sekilde anlamlandiramadigim bir transfer.
Bizim Lasme isini bozmasinlarda ne halleri varsa gorsunler.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Niye vazgeçtiler acaba mavrodan.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alex tyus efes olduğuna göre Lasme 'nin pana ya gitme ihtimali arttı bu durumda

Bu arada iki gun once pana tyus cok yakin diyen yabanci siteler pana zaten hic ilgilenmedi Tyus ile diyor.
Bence piyasada acaip bir menajer oyunlari var. Bosta olan oyuncularina talep varmis gibi haberler cikartip isimlerinin aktif kalmasini sagliyolar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Efes Tyus ile ne zamandır ilgileniyordu ki daha düne kadar mavro hedefteydi olmayınca boşta Tyus var napak almayak mı dediler heralde

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Estağfrurullah abi.

Efes mavro ile hic gorusmedi.Marjanovic 1.hedefti nba yapti.2.hedefte tyustu.Tyus khimki ile 1 kere gorustu ama efes ile anlasicakti.Zaten basina haberler genelde hep nasil yalan cikiyor bu transferdende bu anlasilabilir.

Efes mavro ile hic gorusmedi.Marjanovic 1.hedefti nba yapti.2.hedefte tyustu.Tyus khimki ile 1 kere gorustu ama efes ile anlasicakti.Zaten basina haberler genelde hep nasil yalan cikiyor bu transferdende bu anlasilabilir.

Bu durumda belki de Paonun da Lsmeye ilgisi yoktur ayrıca bizle çıkan akla uygun gözüktüğü için doğru kabul ettiğimiz isimlerde de aslında gerçek dışı olabilir.Peki Efes Engini alacak mı bizim doğuşua ilgimiz var mı madem Efesden bilgi var :)

Boş verin efesi biz lasme ile anlaştıkmı acaba bilen varmı bugün açıklama yapılacağını düşünüyorum eurocup yerine EuroLeague'de oynasaydık görüştüğümüz isimler belkide hiç düşünmeden teklifimizi kabul edeceklerdi sonuçta Avrupa'nın en iyi iki liginden biriyiz birde EuroLeague'de oynasaydık gelmemeleri için bir sebep yoktu tek sıkıntı geçen seneki maddi durum ve eurocupta oynayacak olmamız

Misko açıklamış Tyrusu ? Heurtel'in üzerine kurtular tüm takımı riskli değil geçen sezonki performansına bakınca kesin kaldırır demek zor .Sistem işlemezse Dört numaralı dışında set hücümunda tek başına yaratıcılığı olan oyuncu pek yok.Genelde savunma ve/veya rol oyuncuları hep.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri