Arkadaşlar Göksenine 200 yazmışsınız da adamın bindiği arabaları gittiği mekanlara 200 az derim ben 300 alır bence
Arkadaşlar şimdi Milano-Sassari maçını izliyorum tv de bu Sassarideki David Logan bize uyarmı acaba.Bide Young olamayacaksa bu Shane Lawal iyi bir atlet uzun.
Hackett oynuyor ama verimsiz. Hackett'ın o Siena'da formu Milano'da yok zaten , Sassari serisinde bile vasat adam. Logan'ın yıllardır belli bi çizgisi var. Ki zaten Ataman'ın sistemi gereği alacağı oyuncu kesinlikle şutör olmalı , ve uzun süreler verdiği için istikrarlı olmalı. Logan hem fena şutör değil hem penetreci , bi şekilde sayı atıyor , gelse fena olmaz. Hackett tarzı adamlar biraz kumar oluyor.
Bu arada kurulan kadrolara bakıyorum , Göksenin - Sinan banko var zaten , yanına Carter falan yazılıyor. Bence 2 numaraya kesinlikle şutu sağlam biri lazım , savunması 2. planda olabilir. Sinan bu sene kendini geliştirdi tamam ama hala şutu vasat bi oyuncu , (3lükleri Euroleague %15 , ligde %30 civarıydı bu sene). Göksenin desen zaten şu ligde fundamentali ve top sürme yeteneği en vasat olan 2 numaralardan biridir , şutu desen her zaman vasat. Çok ucuza oynamayacaksa hakkaten gelmesin bu kadar overrated 2 numara görmedim. Savunma demeyin lütfen , tek görevi o olan herhangi bir oyuncuyu git yapış rakibe desek Göksenin kadar yapışır o da. Aman aman savunması yok yani , sadece adama yakın duruyor pres yapıyor ama takımı hücumda topun akışı veya şut anlamında baltalıyor.Dolayısıyla bu ikisi olacaksa 2 numaraya kesinlikle doğru düzgün bi şutör lazım.
Aslında Göksenin alt yapılarda çok skorer bir oyuncuydu yanlış hatırlamıyorsam sayı krallığıda vardı, yalnız oda çok sevmeme rağmen Oktay Mahmutinin elinden geçtiği için sadece savunmacı olarak kaldı...
Oktay Hoca oyuncunun iyi olduğu bir yönününü en iyi yapmaya ve ona sadece o görevi vermeye odaklanıyor, E.Ataman ise başka yönlerdende gelişmesini istiyor oyuncuların hangisi doğru diyemem ama Göksenin için E.Ataman daha iyi bir opsiyon olabilir.
Ben şutunun kötü olduğunu düşünmüyorum, şut birazda güven meselesi o eşiği aşarsa başarılı olacağına inanıyorum..
Benim ilk önerim Kuzminskas,bu sezon euroleague'de onu takip ettim,hem şutu var,hem blok yapıyor ve atletik,3 numara'da gerekirse 4 numara'da oynatabiliriz diye düşünüyorum,onun gibi dinamik ve çok yönlü bir oyuncu bize büyük katkı verir,alacaksak pocius gibi varlığı ile yokluğu belli olmayan,boşa harcanan bir yabancı kontenjanı olan litvanyalı değil kuzminskas gibi bir litvanyalı alalım
Hala erceg e savunma yapmiyorsun diyen var cildircam ya 2.11 boyunda bir 4 numaran var takimin en iyi şutörü hatta onuda geçtim pozisyonunda avrupanin en iyi şutörü yüzde o boy ile yüzde 90 lara yakın bir oran la serbest atış atabilen bir oyuncu ve ortalama 31 dk oyunda kalsın ki önemli maçlarda en az 35 dk oyunda kaldı cikmadan oynadığı 2 veya 3 maç var hatırladığım kadarıyla ama savunma yapmiyor temastan kaçıyor diye elestiriliyor he tabi oldu maç başına 8 rıb alsın 2 de blok yapsın savunma da hiç bir sertlikten kaçmasın ama yine bunları yapsın tabi birde para alamiyorken realden teklif geldiği halde takimi yarı yolda bırakmasın bir Sırp öldürüldüğü maçta sırplara küfür edilsin ama aslanlar gibi oynamaya devam etsin maçın adamı oldu o maç ülkesinde hain ilan edildi resmen micov ve ikisi ama yinede çıksın sirbistan da o maçı oynasın burada besiktas maçında kendi vatandasi icin saygı duruşunda yuhlama sesleri gelsin başını öne eğsin yine çok iyi bir maç çıkartsın o olayın üstüne müthiş bir ilk çeyrek oynamıştı bu kadar profesyonel ve takımına bağlı olsun ama allah kahretsin savunma yapmiyor kurtulmamiz lazım çünkü takimda geri kalan 11 kişi de muhteşem savunma yapıyor lanet olsun erceg sana...
Brad Wanamaker henüz resmi sözleşmeye imza attı mı bilmiyorum ama kesinlikle düşünmemiz gereken bir oyuncu. Dünkü Bayern maçını seyretmenizi öneririm özellikle son saniyede muazzam bir asist yaptı.
Kalıplı post oynayan uzun olarak Stimac ya da Bryant cidden kaliteli oynuyor.
Carlon Brown ile paket yapsak? Wanamaker ve Brown ne kadar aliyor Brose'den?
Wanamaker, Brown, Marko, Thompkins, Mbakwe tozu dumana katarlardi gercekten. Benchede Hopson.
Hala aldığı para diyosun imzalamicaktin o zaman 2 yıl önce .Gs de o parayi alcak biri varsa oda erceg zaten tüm parayi da vermedik merak etme 1.6 mi alıyordu o geçen senemiydi bu sene 1.3 mu aman her ne haltsa bu adamın aldığı parayı sonuna kadar haketti sen merak etmeAldigi parayida yazaydin.