2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eyup yildiz : Göksenin Ege Sinan ve Kerem kalıyor 2 veya 3 yerli gelebilir. Duyduklarım böyle.0 retweet0 favori<button class="ProfileTweet-actionButton u-textUserColorHover js-actionButton js-actionReply js-tooltip" data-modal="ProfileTweet-reply" type="button" title="Yanıtla" style="color: rgb(204, 214, 221); font-family: inherit; font-size: 16px; font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; line-height: 1; margin: 0px; overflow: visible; cursor: pointer; border: 0px; padding: 0px 2px; position: relative; top: 4px; background-image: initial; background-attachment: initial; background-size: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-position: initial; background-repeat: initial;">Yanıtla

</button>
<button class="ProfileTweet-actionButton js-actionButton js-actionRetweet js-tooltip" title="Retweetle" data-modal="ProfileTweet-retweet" type="button" style="color: rgb(204, 214, 221); font-family: inherit; font-size: 16px; font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; line-height: 1; margin: 0px; overflow: visible; cursor: pointer; border: 0px; padding: 0px 2px; position: relative; top: 4px; background-image: initial; background-attachment: initial; background-size: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-position: initial; background-repeat: initial;"></button>

ender iyi ce kabak tadı vermişti. bende hiç üzülmedim. barış, engin ye da mehmet yağmur üçlüsünden biri yeterli olur yerli ratosyon için.
beş numara için de duşan ya da samet geyik den biri alınmalı

Baris
Sinan - Goksenin
Serhat
Kerem - Ege

Baris ve Serhat'i alacagimizi dusunuyorum. Bu durumda elimizde 6 yerli olmus oluyor. Nikolov kiraya verilir. Bir ihtimal Sertac kadroya dahil olur.
Baris 400, Sinan 700, Goksenin 200, Serhat 400, Kerem 300, Ege 50 bin dolar aldigini dusunursek 2 milyon dolarlik bir butceyi yerlilere ayirmis olacagiz.
Butceden geriye kalan 5 milyon dolarla 6 yabanci transferi yapacagiz, planlama bu sekilde zannediyorum.
Keske Furkan'da 800 bin civarina takimda olsaydi.

Baris Ermis, Safak Edge, Mehmet Yagmur seviyesindeki her guard Ender'den daha cok fayda saglar hatta katilmayanlar olabilir ama ben Engin Atsur'e de soguk bakmam.

Barış Ermiş'in genç takımlarda canavar olduğu, bugün yıldız olan yaşıtlarından bile o zamanlar çok üstün olduğu söylenegelir. İzlemediğim için bilemem tabii ama Barış'ı izlerken hep yıldız olacak bi potansiyel hissetmişimdir.
Sanki Ergin Hoca'yla uyum gösterebilir gibime geliyor. Ameliyat sonrası sağlıklı bir dönüş yapabilirse alınsın isterim.

Beyler 2014 dunya kupasında yeni zelanda da Corey Webster vardı ucuz bi oyuncudur buyuk ihtimalle alınabilinirse skorer bi yedek guardımız olur

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence Enderi elden çıkarmayı üstelik fesih bedeli ödeyerek çıkarmayı göze aldıysak vardır bi bildiği hocanın diyorum.Bence çoktan yeri doldu Enderin o isminde Barış Ermiş olmasını çok isterim açıkcası.

Ben de bir kadro yaptım bütçemize uygun realist bir kadro yorumlarınızı merak ediyorum.

Diot-Barış-Nikolov
Sinan-Göksenin-Carter
Marko-Hopson
Petway-Kerem-Ege
Shane Lawal-Oğuz

Othello Hunter için sınırlı bir oyuncu deniyordu. Katılmamak pek mümkün değil ama tam bizlik bir adam gibi geldi bana. Olympiakos-Panathinaikos serisinde yine dikkatimi çekti. Mücadeleden kaçmayan her adamı görmek isterim takımda. Hunter'ın durum ne Oly'de? Siz ne düşünüyorsunuz merak ettim.

Othello Hunter için sınırlı bir oyuncu deniyordu. Katılmamak pek mümkün değil ama tam bizlik bir adam gibi geldi bana. Olympiakos-Panathinaikos serisinde yine dikkatimi çekti. Mücadeleden kaçmayan her adamı görmek isterim takımda. Hunter'ın durum ne Oly'de? Siz ne düşünüyorsunuz merak ettim.

Seneye tutarlar bence. Tutmasalar bile iyi bir sezon geçirdi büyük ihtimalle EL'den talipleri olur. Bize yedirmezler yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...