2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anlamadığım bir nokta var; Neden aynı isimlerde dönüyor bizim kulüp ?

Manny Harris'i biz görüyoruz bizim Teknik ekip ve Koç neden görmüyor veya görüyorsa hangi özelliğinin bize uymayacağını düşünüyor acaba..

Şuan Avrupa'da oynayan makul fiyatlara alabileceğimiz baya kaliteli ABD'li oyuncu var, gidip Avrupalı oyunculara boşa para harcamak yerine bu oyunculara yönelmek şart, inşallah yine avrupalı oyunculardan oluşmaz yabancı rotasyonu...

Valla şimdi deniyor ki piyasada duyulmamış yetenek vaad eden oyuncular bakılsın. Bakip önerdiğimizde ise böyle oyuncular iş yapmaz Avrupayı bilmiyolar vs. deniyor ortasını bulalım arkadaşlar

Valla şimdi deniyor ki piyasada duyulmamış yetenek vaad eden oyuncular bakılsın. Bakip önerdiğimizde ise böyle oyuncular iş yapmaz Avrupayı bilmiyolar vs. deniyor ortasını bulalım arkadaşlar

Avrupayı çok bilen Maric, hiç bilmeyen Young. Böyle bakmak lazım. Tamam tecrübeli oyuncu istiyor olabilir staff ama gidip de Avrupa Basketbolunda ömrünü bitirmiş bir adamı almak ne kadar doğru orası tartışılır bence.

Manny Harris'i bir ben sevmiyorum forumda sanırım [emoji1] Bana çok büyük takım oyuncusu gibi gelmiyor. Oyun olgunluğu olarak çok aşağılarda, çok iyi skorer ama küçük takımların büyük oyuncusu gibi geliyor bana.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Wanamaker-Diot
Mejia-Sinan-Göksenin
Marko-Birkan(Serhat Çetin)
X-KG-Barış Hersek(Ege)
Samuels(Mejri)-Sertaç

Bu kadroda 5 numara yetersiz olur gibi.
Bu yüzden Euroleague'de olması için bir 5 numara lazım.

İtalyan bir arkadaşıma oyuncu önerisinde bulunmasını istedim skor yükünü cekecek, Bana iki isim verdi birini tanıyoruz zaten Gentile yuh dedim zaten kendi kendime o kadar cahil değiliz :) neyse diğer isim ise Phil Goss çok iyi ofansif bir isim olduğunu söyledi malesef ki internette fazla video bulamadım. Sanıyorum ki ücretide çok makuldür

Bu ender alıp vermediğiniz nedir anlamıyorum. Bu bütçe ve yabancı kuralı dolayısıyla 2 tane PG yi yabancıya ayaramayız ve mevcut şartta ender den daha iyisi ve tecrübelisi yok olsa zaten milli takımın gardi o olurdu dixonlara kalmazdı Ülke olarak gard sıcıyoruz sanki yok abi yok ender olacak yani.Bende bayılmıyorum oyun tarzından nefret ediyorum 20 sn topu elinde tutuyor bazen ama yapacak bir şey yok malzeme bu ve ender haksızlık da yapılıyor bu adam kaç tane maça iğneyle çıktı ve tek başına alıp götürdüğü maçlarda oldu bu kariyerde kaç tane Türk oyun kurucu var acaba bu adamın tecrübesinden ergin hoca da hala yararlanmak istiyor vebalı muamelesi bu kadar da yapılmaz ayıptır

Bu ender alıp vermediğiniz nedir anlamıyorum. Bu bütçe ve yabancı kuralı dolayısıyla 2 tane PG yi yabancıya ayaramayız ve mevcut şartta ender den daha iyisi ve tecrübelisi yok olsa zaten milli takımın gardi o olurdu dixonlara kalmazdı Ülke olarak gard sıcıyoruz sanki yok abi yok ender olacak yani.Bende bayılmıyorum oyun tarzından nefret ediyorum 20 sn topu elinde tutuyor bazen ama yapacak bir şey yok malzeme bu ve ender haksızlık da yapılıyor bu adam kaç tane maça iğneyle çıktı ve tek başına alıp götürdüğü maçlarda oldu bu kariyerde kaç tane Türk oyun kurucu var acaba bu adamın tecrübesinden ergin hoca da hala yararlanmak istiyor vebalı muamelesi bu kadar da yapılmaz ayıptır

Kilit kelimeler; Tecrübeli, bizim çocuğumuz. Bu kelimeler G.Saray'ın yıllarını yedi. Bkz; Sabri, Aydın, Ender bu liste uzar gider.

Her yaz FB'den teklif var iddiası yayılır ve yine sağlam bir kontrat öneririz sonra kalır tüm sene berbat olur. İyi değil ama tecrübeli lafını geçelim artık.

yerli olmasına eyvallah da elit takımları çıkardığınız zaman kendisi Avrupa'da en fazla kazanan back-up guard'dır. Bu onun değil pasaportunun suçu tabi. 700-900 bin dolar arasına oynayıp bu kadar sınırlı ve istikrarsız olmak eleştirilemesi gereken bir nokta.

yerli olmasına eyvallah da elit takımları çıkardığınız zaman kendisi Avrupa'da en fazla kazanan back-up guard'dır. Bu onun değil pasaportunun suçu tabi. 700-900 bin dolar arasına oynayıp bu kadar sınırlı ve istikrarsız olmak eleştirilemesi gereken bir nokta.
Eleştirisin zaten bende eleştiriyorum ama çoğu kişi eleştirmiyor resmen yerin dibine sokuyor o kadar da deil benim kastettigim bu ve elimizde ondan daha iyi bir Türk gard da yok herkesin kabullenmesi lazım aldığı para tabiki çok fazla ama bu yabancı kuralı ile alakali .Yabancı kuralı olmasa ender i koymam zaten kadroya .Eleştirinin bir sınırı olmasi gerektiğini düşünüyorum sadece bu

25+ mağlubiyet alınan bir sezonun ardından "kaybetme" psikolojisi iliklerine kadar işlemiş oyuncuların takımda tutulmaması gerektiğine inanıyorum.Sinan Güler dışında geçen sezondan kimsenin kalmamasını sevindirici bulurum kendi adıma.

Çok güzel sonunda kurtulduk Ender'den. 300-400 bine Barış yada illa Ender tarzı bireysel hücum eden guard isteniyorsa; Mehmet Yağmur veya en kötü Şafak Edge'yi aldığımızda Ender'den aldığımız verimi! çok daha ucuza almış oluruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...