• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hackett bence bizim takıma uyar. Siena tarzı işlerin üstünde olduğu bir modelde verimli olabilir . Milano'da bütün işler üzerine kalmadığı için biraz da rol karmaşası yaşıyor. Bir türlü dümeni eline alamadı çünkü. He bir de Hackett - Diot ikilisi çok tatlı olur.

Bence de Avrupa için bir guard gerekiyor.
7.yabancıyı o bölgeye kullanabiliriz.

Ne kadar güvenilir bir site bu haberini verdiğin site?
Keşke öyle bir şey olsa.

Ya ben bu sayfaların hiç birine güvenmiyorum ama işte bir umut olarak paylaştım .

Dubljevic kendisini neden alamayız sorusunun cevabını sahada veriyor şuan..

Dubljevic kendisini neden alamayız sorusunun cevabını sahada veriyor şuan..

Hakem Valencia'yı çok fena yaktı Furkan.
Ellerinde ki maçı onlardan alıp Madrid'e verdiler.

Edit: Nedovic bizden uzak dursun.

Cenk mümkünse bu kulübün kapısından içeri girmesin bir daha..
Neden furkan cenkin sözlesmesu bitti bir önceki sene aldigi parayi istedi yönetim kabul etmedi ve efese gitti. Furkana kereme endere o kadar paralar verilirken cenkin de ayni paralari istemesi dogal ki bizde oynadigi sene herseyini vererek oynamisti. Ben kesinlikle sagligi iyiyse geri dönmesini isterim klübe ve taraftara yaptigi bir saygisizlik da yok. Biz istemedik cenki.

Aslinda krasnydeki romeo travis te iyi is yapar bizde.
2 numarada uygun butceye gore martynas.gecevicius u isterim
Sharrod ford'da bu yil eurocupta cok iyiydi
Bizim erceg savunma yapmadigi icin pivotumuzun cok iyi savunma yapmasi ve undersized olmamasi lazim.4 numarada bi harangody eklemesi super olur ama.Adam basketbolu bilerek oynuyor.Bize boyle adamlar lazim.Bilmeden is yapan adamlar yaziliyor ama.

Neden furkan cenkin sözlesmesu bitti bir önceki sene aldigi parayi istedi yönetim kabul etmedi ve efese gitti. Furkana kereme endere o kadar paralar verilirken cenkin de ayni paralari istemesi dogal ki bizde oynadigi sene herseyini vererek oynamisti. Ben kesinlikle sagligi iyiyse geri dönmesini isterim klübe ve taraftara yaptigi bir saygisizlik da yok. Biz istemedik cenki.

Biz her oyuncudan indirim isterken beyefendi zam istedi. Efes'ten bir defa kovuldun. Güvendik getirdik belki kariyerinin en iyi iki yılını geçirdin. Hocanın hiç mi emeği yok da parayı birinci plana koyup kovulduğun kulübe geri döndün. Topu parkeye vuramadan sezonu bitirdi. Umarım tez zamanda toparlar. Ama bizden uzakta.

Dubljevic i geçen yıldan beri takip ediyorum da bu sene valencia da oynamasına bile şaşırmıştim şimdi 2016 ya kontrati var hemde bu kadar kendini kanitlamısken ve sene ye nba ye gidecekiken getirilirse büyük saygi duyarım valla aynı zamanda dubljevic inde aklından şüphe ederım yanı

Dursun Özbek (trtspor): Bütce ligdeki en büyük bütcelerden biri olacak. 10mm usd üstünde olacak dedi. Can Topsakalin dedikleriyle celisiyor bu demec.
Buna hala inanan var mı bana hiç inandırıcı gelmiyor başkan geçsin bunları

Geçen isimlerden en çok istediğim adam Hacket. Tam hocanın sevdiği tarz. Hoca ile birlikte uçuşa geçer.

şu Hacket ı bir ben istemiyorum galiba :D
Dubljevic i dün kü maçta izledim. çok beğendim. hemen hemen her aldığı topu bitirdi
savaşn mücadele eden biri
bize kesinlikle yedirmezler :D

Oyun Kurucu: Alex Renfroe, Nemanja Nedovic, Bobby Dixon, Mike James, Darius Adams

Şutör Guard: Ryan Thompson, Jamar Smith, Ryan Toolson, Scotty Hopson

Uzun Forvet: Jeff Brooks, Joe Alexander, JJ Johnson, Kenny Gabriel

Pivot: Shane Lawal, Samardo Samuels, Trevor Mbakwe, Sharrod Ford, Mouphtou Yarou, OD Anosike

Yerli Kısa: Barış Ermiş, Şafak Edge, Can Altıntığ

Yerli Uzun: Samet Geyik, Sertaç Şanlı, Dusan Cantekin

Banvit Keith Simmons'u bırakacaksa kesinlikle alınmalı yanına marko yada hopson ve serhat da alınırsa cok iyi sf rotasyonumuz olur

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daniel Hackett to leave Olimpia Milano? İtalyanların ünlü sitesi Hackett'ın ayrılabileceğini yazmış. İspanya Ve Nba'den ilgi olduğunu söylemiş. Arada bizimde ilgimiz olabilir mi acaba?

Hacketti bende istemiyorum abi.Neden istemedigimi yazmayacagim sonra herkes uzerine binbir elestiri yapiyor.

Ben hala geleceğini -alabileceğimizi- sanmıyorum ama kadromuza katıp combo guard olarak kullanabilseydik inanılmaz katkı verirdi hackett.

Dün akşamdan sonra oyun kurucu olarak ilk hedef Bobby Dixon olmalıdır.Adam Feneri'de Efes'i de bitirdi. Helal olsun.

Daniel Hackett to leave Olimpia Milano? İtalyanların ünlü sitesi Hackett'ın ayrılabileceğini yazmış. İspanya Ve Nba'den ilgi olduğunu söylemiş. Arada bizimde ilgimiz olabilir mi acaba?

Bizim ilgilimiz de olabilir tabii ama alabileceğimizi sanmıyorum...Canı istediği zaman Avrupa'nın en iyi savunmacılarından biri, oyun kuruculuk özelliği yanında birçok hücum opsiyonu da var...Hangi takım kısa rotasyonunda böyle bir oyuncu istemez ki ..Çok fazla üst düzey talibi olacaktır...Ençok parayı biz verirsek olur ancak..Öyle bir bütçemizde yok malesef...

Bobby dixon gelmez onu unutalım KSK ya buy out ödememiz gerekir adam şampiyonluğa götürüyor takımını, 25 milyon euroluk bütçemiz falan olsa parayı basıp alırız belki derim ama öyle bir durum da zaten yok.
Hackett bizim takıma uyar Ataman ile çıkış yakalar mutlaka denemeliyiz.

Hackett ile birlikte Brooks'u alırsak müthiş olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri