• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yerlilerden Sinan 700 ,Göksenin 250,Safak 250 Bin,İzzet 200 bin gençler 100 bin dolar alsa 1.5 milyon dolar eder.
Dorsey 650 bin dolar,Micov 600 bin dolar (525 bin avro) Lasme 900 bin dolar (1 milyona yakın olduğunı biliyoruz
Toplamda 3.650 yapar

Schilb,Green,Dyson üçlüsüne gelince toplamda 1100-1500 arası olsa (Veremeemko gittiği italyan takımından 300 bin dolar alacak,Rowland İsrailde 450 alacak,Biz Dorseye yılda 650 vereceğiz,Hendrix Malagadan yaklaşık 500 bin dolar alacak deniyor,KSK bir önceki sezon Lştvanya ligi MVPsi olan Palayı 250 bin dolara alımıştı,Benzer şekilde bir önceki sezon Fransada bir orta sıra takımınzda kişisel olarak iyi bir sezın geçiren DJ'yi 275 bin dolara aldıkları konuşuluyordu).

Toplam 3.750-4.150 eder hala 850-1250 arası bütçe kalır ben Dyson,Green,Schilb üçlüsünün 500'er bin alacağını hiç ama hiç sanmıyoum ama diyelim öyle oldu 1 milyon dolara bir guard daha alsan bütçeyi 100-200 bin dolae aşmış olursun.Benim tahmin ettiğim gibi 400 bin civarı alacaklarsa elde hala 1.200-1250 bütçe var demektir zaten.

Bu arada site yönetimi bütçe rakamlarını açıklamıştı o günkü kurdan "vergi hariç" saf oyuncu maaşları için 6 milyon dolara çok yakın bütçe ayrılmıştı.Teknik heyet,Bonservis ve menejer ücretleri,Federasyona yapılacak ödemeler vs hep ayrı kalem yanı o gündem bugune birsey değişmedi ise bahsedilen 6 milyon saf oyuncu bütçesi vergi,menejer ödemesi,federasyon harclar (6.yabancı harcı dahil) bahsedilen 6 milyonun içinde değil.

Mardy Collins + Jerome Dyson hem maliyet hemde verim açısından iyi bir tercih olabilir.

Benim anlamadığım Hodge'u niye almıyoruz?

Nisan ayında Jeter gelir bu takıma arkadaşlar..Gidişat onu gösteriyor...

Bütün takımlar sezon hazırlıklarına çoktan başladı. Bizim takımdan haberi olan var mı? Guard yok, Green belli değil, Lasme milli takımda tahminim, Micov zaten açıklanmadı bile, Dorsey keza öyle, milli takımda olmayan ve açıklanmayan ama transfer edildiği iddia edilen İzzet, Şafak?
Kümede kalmaya oynadığı, playout oynadığı zamanlarda bile böyle bir ciddiyetsizlik, lakayıtlık görmedi bu şube. Yazıklar olsun...

Abi yönetim seni gözlüyor bence. Sen yazdın peşine Dorsey geldi İstanbul'a. Micov'da bugün geliyormuş. :)

Ben Dyson'a o kadar olumsuz değilim aslında. Hocanın vereceği görevi yapabilecek kapasitede bi yeteneği var hatta fazlası. Tabii ki her oyuncu gibi onunda gereksiz hareketleri mevcut yada saçmaladığı zamanlar. Dediğim gibi en baştan, Ergin Hoca'ya güveniyorum ve Dyson'ı da kapasitesine göre kabul etmiştir. Bu noktadan sonra iş tamamen artık ona kalıyor.

Anlaşılan Huertas dışındaki oyun kurucu alternatifleri Ergin Ataman'ı tatmin etmedi ve hoca da uygun maliyetli bir combo alıp, PG için beklemeye karar verdi. Zaten bu sene Eurobasket sebebiyle sezon geç başlıyor. Bir kaç ay eldekiler ile idare edilebilir.

Sezon içinde NBA'den kopabilecek alternatifler kim olabilir? Takip eden arkadaşlar yazabilirse iyi olur.

Tam tersine 1 gün erken başlıyor geçen seneye göre. Euroleague 15 Ekim, Eurocup 14 Ekim, BSL 10 Ekim'de başlıyor.

Pick gece Huertas ile ilgili birşeyler yazmış, tam anlayabilen varsa beri gelsin

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pick gece Huertas ile ilgili birşeyler yazmış, tam anlayabilen varsa beri gelsin

Tam anlayamadım ama sanki ne de olsa Galatasaray var diye rahat rahat uzatıyo nba hayallerini demek istemiş.

GS Huertası anlaşmamalı(imza atmamalı) .Şu andan sonra bu(imza atması) Huertasa kıyak yapmak olur(paçasını kurtarmasını sağlar) .Ben olsam -kendimi naza çekmek şöyle dursun- Orada(sanırım GS'da) olmak için herşeyi yapardım(canımı bile verirdim,can bile alırdım)

Huertas anlaşmış bir NBA takımıyla by ismailsenol

Huertas Nbaden bir takımla anlaşmış. Maalesef olmadı transfer, yapacak bişey yok.

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Huertas olmadı.

İsmail oyun kurucu için hedefleri Dyson ve Mccollum demiş.. Ben mi çok iyimser düşündüm yoksa huertas a ayrılan bütçe ile ikisini beraber mi alıcaz acaba

Doğu neyse Batıda kimde oynayacak bu adam anlamadım doğrusu takım ismi netleşsin hele bir.

İsmail oyun kurucu için hedefleri Dyson ve Mccollum demiş.. Ben mi çok iyimser düşündüm yoksa huertas a ayrılan bütçe ile ikisini beraber mi alıcaz acaba

Muhtemelen ikisi birden almayız birincisi Mccollumun maliyeti zaten tek başına Huertasa yakındır .Olynin 750 binlik teklifini kabul etmedi ve Çinde piyasası var en az 1 milyon civarı ister sanırım.İkincisi ikisini aynı anda almak mantıklı olmaz ikisinden birini alıp p&r de oynayabilen pas verme önceliği olan bir guard ile kombine etmek lazım.

İkisi olursa bomba olur ancak McCollum benim için daha önde ama Dyson'a da dediğim gibi olumsuz bakmıyorum aslında.

Jerome Dyson çok büyük bir hata olur , umarım böyle bir hataya düşmeyiz. Combo olarak dahi almam Dyson'u gider başka oyuncular bulurum. Bu adamı istemek için hiç izlememiş olmak gerekiyor sanırım. Asist-top kaybı döngüsü kötü , oyun görüşü çok kötü , yay gerisinde istikrarı kötü ve buna rağmen ısrarla deneyen , arkadaşlarını hiç oyuna sokamayan , liderlik vasıfları Galatasaray için son derece yetersiz bir oyuncu. Hodge kesinlikle çok daha iyi bir tercih , tartışılması bile komik kaçar ama ona da tam olarak ısınamıyorum , kafama yatmayan noktalar var. Eğer McCollum alınamıyorsa Hodge>Dyson kere Dyson

Hodge kesinlikle daha iyi tercih olur Dyson tercihi çok manasız

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri