• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir süredir bu yönetimin söyleyip de yapamadıklarını, yalan söylediğini, taraftarını, camiayı, spor kamuoyunu yanlış bilgilerle yanılttığını, beceriksiz olduğunu vs vs yazıp duruyordum. Burada elbette amacımız Galatasaray'ın bulunduğu yerden daha iyi yerde olmasını istememizdir. Umudum bu forumda yazılanları, eleştirileri, önerileri okuyan birileri çıkar da küçücük bile olsa bir katkımız olur düşüncesiydi. Ancak dünkü transfer rezaletinden sonra gördük ki basketbolda yaşadığımız rezaletler hiç sürpriz değilmiş. Transfer yasakları, sponsor fiyaskoları, prensip anlaşmaları falan futbolda yaşadığımız utancın yanında çok sıradanmış. Biz bugüne kadar Galatasaray kulübünün bir yönetimi olduğu varsayımıyla hareket ettik, düşündük, umduk. Asgari işleri bile yapabilecek nitelikte bir yönetimimiz hiç olmamış ki. Bugün geldiğimiz noktada gördük ki 110 yıllık anlı şanlı tarihinde Galatasaray kulübünün başına böyle bir güruh hiç gelmedi, gelmeyecek.

Biraz vicdanınız varsa bırakıp gidin, lütfen...
Adnan Polata ayıp edilmiş diye düşünmeden edemiyorum. Durum o kadar facia

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

David Pick â€￾@IAmDPick <small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);"> 26 sn.27 saniye önceÇeviriyi görüntüle</small><button type="button" class="btn-link js-translate-tweet translate-button expand-stream-item" data-nav="translate_tweet" style="color: rgb(136, 153, 166); font-family: inherit; font-size: 12px; font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; line-height: 12px; margin: 3px -2px -2px 0px; overflow: visible; cursor: pointer; border: 0px; padding: 0px; border-radius: 0px; box-shadow: none; display: block; text-align: left; float: right; background-image: none; background-attachment: initial; background-size: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-position: initial; background-repeat: initial;"></button>
Source: Galatasaray finalizing deal with Errick McCollum - averaged 39.6 points per game in China.

Hayırlısı olsun!

Şaka maka çin liginin sayı kralını aldık boş adam değil

hayırlı olsun ben dyson ı istemeyenlerden biriydim McCollum u cok tanımasam da dyson olmadığı için sevindim diyebirim

Şaka maka çin liginin sayı kralını aldık boş adam değil

Bir sezon önce de Yunan Ligi ve Eurocup sayı kralıdır kendileri...Bu senede Amerika'da oldukça popüler olan Tournament'ın kazanan takımının guardıdır... Muhteşem bir skorer aldık...

mccollum...
enterasan bir takım olduk

@ntvspor: SICAK HABER: Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, Birleşik Amerikalı oyun kurucu Errick McCollum ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Evettttt. Yorumları alalım ?

açıkçası bu yıl yapılan transferler beni tatmin etti.inşallah iyi performans gösterirler.atamana güvenim tam.

McCollum hayırlı olsun.
Çok değişik bir takım olduk.
Skor eksikliği bu saatten sonra artık yaşamayız.
Bakalım neler göreceğiz ?

Ergin Hocam bu sene nokta atışı trasferler yaptı. Takımı izlemeyi çok büyük heyecanla bekliyorum.

Çılgın bir Guard. Dellendiğinde rakip tanımaz sayı manyağı yapar rakipleri. Uzun rotasyonumuza yazık olmasın ikili oyunları oynasın yeter :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

McCollum hayırlı olsun. Transferde çığır açtı Ataman.

"Yenilmez Armada" is coming back..

Yalnız bu adam 2 ay önce Oly'yi 750 bin $'a reddetmişti. Bütçe olarak da müthiş bir hamle olmuş. Ben Mccollum'u pek tanımam da tanıyanlar bir az anlatabilir mi? Savunması, saha görüşü, asist yeteneği, şutu, prnetresi, ikili oyun oynatma vb. Yetenekleri nasıldır? Ve an önemlisi Arroyo gibi Winner bir isim mi?

Mccollum 700
Sinan 850
Micov 650
Green 500(tahmini)
Lasme1.1
Dorsey650
Schlib 500 (tahmini)
Şafak 150 tahmini
İzzet 100 tahmini
Göksenin 200tahmini
Doğukan50( tahmini )
Ege50 (tahmini)
Bir yanlışlık var veya su bu daha fazla daha az alır dediginiz varsa düzeltin ama şahsi fikrim bu kadronun oyuncusu bütçesi 5.5 bandında.Ve ergin ataman 6-7 oyuncu bütçesi olucak demişti hakikaten büyük bir iş başardı transferlerde ataman .Bütçe kaldı suan büyük ihtimal ilerleyen zamanlarda kadronun ihtiyacına göre bir yabancı oyuncu dah gelicek gibi veya acaba caleb green in kontratindan çıkılıp daha elit bir PF mi alınacak merakla bekliyorum çok enteresan bir kadro kurduk .

[video]https://youtu.be/wr0x1mH_WlY[/video]

Buyurun 82 sayı McCollum'dan :)

Geçen sezon Mccolum un istatistiklerini paylaşmak istedim,

2014-15 Zhejiang (Çin): 39.6 sayı, 7.4 ribaund, 5.5 asist, 2.1 top çalma

Tamam Çin ligi çok üst düzey bir lig değil, ama ne olursa olsun üst düzey oyuncularında olduğu bir lig ve her gidende sayı kralı olmuyor sonuçta.. Asist ortalaması da çok iyi geldi bana ayrıca.. Huertasdan belki şöyle bir artısı olabilir kariyeri düşüşte olan değil yükselişte olan bir oyuncu aldığımız kesin.

Hayırlı olsun gayet heyecan verici bir kadro olduk

Artik gonul rahatligiyla kadro yazabiliriz :) mccoluma giden sozlesmede evrak eksikligi falan yoksa tabi (!)

Mc Collum - Safak Edge
Sinan Guler - Goksenin Koksal
Micov - Schilb
???? - Izzet Turkyilmaz
Dorsey - Lasme

1.numarada McCollum tarz ve yapi olarak 30-35 dakika arasi oynayabilecek dayanikliliga sahip. Safakta 5 dakika idare eder herhalde pek icime sinmedi Safak transferi ama piyasadada oyuncu yok ne yazikki..

2 ve 5 numaralar bu yilki savunma temelimizi olusturacak bolgeler gibi duruyor bazi zamanlar Sinan ve Goksenin ayni anda sahada olabilir.
McCollum - Sinan - Goksenin - Lasme - Dorsey 5ini sikca gorebiliriz diye dusunuyorum islerin pislestiigi anlarda :)

3 numara temel skor katkimizin gelecegi bolge gibi gorunuyor Schilb ve Micov ikilisi set hucumunda yaraticilik anlamindada en onemli katkiyi alacgimiz bolge diyebilirz.

4 numaraa umarim Caleb Green yerine daha atletik bir oyuncu bulabiliriz o zaman cok daha guclu oluruz..

Dixon - Bogdanovic - Kalinic - Vesely - Udoh

Heurtel - Cedi - Diebler - ismini unuttum :) - Dunston

J.Gordon - Redding - Serhat - Harangody - Semih

En onemli rakiplerimizin ilk5 lerine baktgmz zaman geride degiliz hatta daha ilerde oldugumuzu dusunuyorum..

Ama 4 numarada atletik, savunmaci bir oyuncu bulabilirsek sampiyon oldugumuz yildan daha guclu bir kadro kurmus oluruz.

Keske imkanlar olsada bir tanede combo gard alabilsek...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri