2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Basketfaul
Rönesans TED Ankara Kolejliler, Galatasaray Odeabank'ta süre bulamayan İzzet Türkyılmaz'ı kadrosuna katıyor. Galatasaray ile Szolnoki Olaj deplasmanına gitmeyen Türkyılmaz, Rönesans TED'in antrenmanına katıldı. Galatasaray izin belgesini verdiğinde TED diğer belgeleri hazırlayarak transferi gerçekleştirecek. Liglerde kiralık işlemleri Cuma günü sona erecek.

Seneye guard için kesinlikle Kazan'daki Colom için hamle yapmalıyız. Sezon başı Huertas, Jeter'la falan uğraşıp Mccollum'a kalmıştık. Bu sezon böyle bir hata yapmadan hemen Colom ile imzelayalım.
Biz haziranda bile transfer yapamıyoruz ki öyle bir vizyon hiç olmadı. Aslında hep planlı programlı gidip işi şansa bırakmamak lazım ama bizde koçun durumu bile belli değil. Her sene sil baştan takım kuruyoruz maalesef

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sabri sarioglu,tarik camdal gibilere milyonlarca dolar veren ilkel yonetimlerin bireyleri varken seneye GS basketbolda kimi alir,durumu ne olur tamamen belirsiz.

Davis ve Jerrells transferleri derinlik açısından gerçekten güzel hamleler oldu. Jerrells bi şekilde skorunu yapıyor, Davis'in sadece bikaç maça daha ihtiyacı var ritmini yakalaması için. Her mevkide alternatifi olan güzel kadromuz oldu, şimdi şampiyonluk için sözümü çok da sakınmıyoruz, daha iddalı olduk.

Yeni gelen transferlerin özellikle eurocupta takıma büyük katkı sağlayacağından şüphem yok. Fakat lig de sadece 6 yabancıyla oynayabiliyoruz. Bu yüzden yerli oyuncuların katkısı çok önemli, ama bu katkıyı biz sadece Sinan dan alabiliyoruz. Bence takıma katkı sağlayabilecek en azından 2 yerli oyuncu katılması görüşündeyim. Yoksa 6-7 oyuncuyla bu lig bitmez.

Yeni gelen transferlerin özellikle eurocupta takıma büyük katkı sağlayacağından şüphem yok. Fakat lig de sadece 6 yabancıyla oynayabiliyoruz. Bu yüzden yerli oyuncuların katkısı çok önemli, ama bu katkıyı biz sadece Sinan dan alabiliyoruz. Bence takıma katkı sağlayabilecek en azından 2 yerli oyuncu katılması görüşündeyim. Yoksa 6-7 oyuncuyla bu lig bitmez.

Yerli oyuncular için transfer dönemi zaten çok erken bitiyor ama geçici transfer (kiralama) dönemi de bitmek üzere sanıyorum bu hafta son yani artık pek böyle bir olasılığımız kalmadı gibi

Ben ligde Türk oyuncuların önemine o kadar da katılmıyorum. Son yıllarda ligimizdeki şampiyonlara bakarsak Türk oyuncuların rolü ne derecede etki ettikleri belli.
Bu sene de farklı olmayacak gibi. Rakibimiz olarak gördüğümüz takımlardan F.Ülker'de Dixon Efes'te Cedi, Furkan, Birkan süre alabiliyor. Sadece daçkayı bu gruptan ayırabiliriz ama onlarında hali ortada.

McCollum, Jerrels, Şafak,
Sinan, Shilb, Göksenin
Micov, Doğukan
Green, Davis, Ege,
Lasme, Dorsey, Duşan

Kadroyu bir yazalım bakalım. İnşallah şampiyon kadro yazmisim derim ilerde [emoji854]

Sent from my iPhone using Tapatalk

McCollum, Jerrels, Şafak,
Sinan, Shilb, Göksenin
Micov, Doğukan
Green, Davis, Ege,
Lasme, Dorsey, Duşan

Kadroyu bir yazalım bakalım. İnşallah şampiyon kadro yazmisim derim ilerde [emoji854]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Valla eğer bir sakatlık falan olmazsa özellikle Eurocup için müthiş bir kadromuz var.

Green'in back-up'u Davis
Mccollum'un back-up'ı Jerrels
Lasme'nin back-up'ı Dorsey.

Bunun yanı sıra forvetlerimiz Sinan, Schilb ve Micov.

Maşallah!

Jerrels asgari ücrete oynuyor heralde bizde efendi gibi oynamaya çalıştı bugün ama hiç bir faydası olmayacak gün gelicek en kritik yerde aptal bir oyuncu olduğu için bizi yakacak .Davis kötü göründü ama umutluyum fiziksel olarak durumu iyileşince onun birebirleri çok işimize yarayacak .Şafak için çok üzülüyorum bugün kadroda yoktu sakat değilse ergin hoca ayıp ediyor ona kesinlikle hakkı yeniyor oynadığı dakikalarda katkısını veriyordu köşelerden yüzdelide şut sokuyordu anlam veremiyorum en azından 6.uzun olarak kadroda olan dusandan veya Doğukandan daha çok hakediyor .

Jerrels asgari ücrete oynuyor heralde bizde efendi gibi oynamaya çalıştı bugün ama hiç bir faydası olmayacak gün gelicek en kritik yerde aptal bir oyuncu olduğu için bizi yakacak .Davis kötü göründü ama umutluyum fiziksel olarak durumu iyileşince onun birebirleri çok işimize yarayacak .Şafak için çok üzülüyorum bugün kadroda yoktu sakat değilse ergin hoca ayıp ediyor ona kesinlikle hakkı yeniyor oynadığı dakikalarda katkısını veriyordu köşelerden yüzdelide şut sokuyordu anlam veremiyorum en azından 6.uzun olarak kadroda olan dusandan veya Doğukandan daha çok hakediyor .

Şafak sakat olduğu için kadroda yoktu.

şampiyonluğa oynayacak seviyedeki takımlara katkı verebilecek fazla yerli oyuncu yok, söylediğiniz gibi takım başına 3 isim de düşmüyor bile, yada çok zorlarsak belki ancak o kadar vardır.
cedi, furkan, birkan, dixon, sinan, emir, semih sadece.
melih, barış, ender, cenk, serhat, oğuz, kenan, göksenin, engin, mehmet yağmur, tolga gecim belki biraz daha zorlayıp çıtayı aşağı indirirsek. fener, galatasaray, efes, dacka, karşıyaka, banvit iddialı takımlar, zaten oyuncularda bu takımlarda toplanmış durumda.

Bence de eurocup için alternatifli bir kadromuz oldu. Ama şafak ve Göksenin gerekli katkıyı sağlamaz sa maalesef lig için baya zorlanırız.

Göksenin bazen yaptığı abuk sabuk kararsız hareketleriyle beni çileden çıkartıyor. Artık daha sakin akıllı oynaması gerekiyor, çok dengesiz. Ligde ona çok ihtiyacımız var, Antremanlarda çok çalışması lazım, el üstü 3'lük atabilmesi lazım artık., serbet atışlarını geliştirmesi lazım.İçeri penetrelerde bloktan kaçıp yukardan gözyaşı bırakması lazım. Yoksa sıradan bir oyuncu olup hiç gelişmeyecek.

Göksenin bazen yaptığı abuk sabuk kararsız hareketleriyle beni çileden çıkartıyor. Artık daha sakin akıllı oynaması gerekiyor, çok dengesiz. Ligde ona çok ihtiyacımız var, Antremanlarda çok çalışması lazım, el üstü 3'lük atabilmesi lazım artık., serbet atışlarını geliştirmesi lazım.İçeri penetrelerde bloktan kaçıp yukardan gözyaşı bırakması lazım. Yoksa sıradan bir oyuncu olup hiç gelişmeyecek.

Hakann Bey ne yaptınız. Onları yapsaydi Navarro olurdu. Goksenin ceza sutlarini kessin ekstra işlere girmesin enerjisini savunmada topa baskı için mantıklı kullansin yeter. Siz çıtayı nereye koydunuz oyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...