2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupa'da bir sürü takım uzun atıyor. Pana Maccabi'den Mbakwe'yi istemiş. Khimki bile tek uzun Augustine ile oynuyor. Real Ayan'a back-up bulamadı.

Kısaca Avrupa piyasasında uzun yok. Dorsey'i bırakma gibi bir lüksümüz yok. Onu ne yapıp edip kazanmamız lazım.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Real Augusto Lima'yı oynatacak Top16 2.yarısında. Khimki Sokolov'u almıştı, Top16'nın ikinci yarısından itibaren oynatmak üzere bu yıl baya sağlam maçlar çıkaran Boone'u aldı. Ligde de iyi başladı Boone.

Uzunlarda kalite aşağı yukarı her pozisyonda olduğu gibi düşüyor, buraya katılıyorum.

Real Augusto Lima'yı oynatacak Top16 2.yarısında. Khimki Sokolov'u almıştı, Top16'nın ikinci yarısından itibaren oynatmak üzere bu yıl baya sağlam maçlar çıkaran Boone'u aldı. Ligde de iyi başladı Boone.

Uzunlarda kalite aşağı yukarı her pozisyonda olduğu gibi düşüyor, buraya katılıyorum.

Real Ndour'u da almıştı hiç katkı vermedi. Lima da aradıkları uzun değil bence. Sokolov'un da zorunluluktan dolayı olduğunu düşünüyorum. Boone'u izlemedim hiç.

Kimse istediği tarz uzunu bulamazken Dorsey'i en fazla takaslama şansımız var. Onun dılında bir şeyi kabul edemem açıkcası.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cidden yazıklar olsun ya...Şu şubeyi desteklemeye sinir dayanmaz...Vougiokos transfer yasağı koydurmuş şimdi de...Yazmıştım bir ay kadar önce yenileri geliyor diye...

27 / 01 / 2016
0644/15
(Ian Vougioukas v/ Galatasaray Spor Kulübü Dernegi)

Acaba ilerleyen dönemlerde, eğer bir sakatlık olmazsa, Davis-Jerrels ikilisinden hangisiyle play offlara girmek daha doğru olacak. Eğer başarılı olduğu kadar fazla süreyle ödüllendirilen ve kendisini daha geliştirmiş bir Şafak olsaydı cevap netti ama şimdi hem son çeyreklerde McCollum'dan daha soğukkanlı oynaması hem de Sinan'a bi şey olması durumunda iyi bir alternatif olması Jerrels'ı da denkleme sokuyor. Ama bizim alçak post oyunu oynayan adamımız var artık diye seviniyorum bi yandan da, dışardan da atıyor kerata hem low postta dışardaki boş adamı da görüyor, ama jerrels de lazım... Off Kafamda deli sorular...

Şu Doğuş Balbay ilginç bir oyuncu. Gördüğüm en kötü şutörlerden biri, hatta bazen basketboldan ziyade voleybola daha uygun bir fiziği var diye düşünüyorum. Lakin, bazen bize gelse ve Ergin Ataman ile çalışsa nasıl olur diye düşünmüyorum değil. Sanki bir Sinan Güler potansiyeli var gibi, ne dersiniz?

Bence Doğuş Balbaydan Sinan Güler çıkması imkansız. Yaptığı işe çok saygı duyuyorum böyle oyuncuları yetenekli ama mücadele etmeyen vurdumduymaz oyunculara tercih ederim hatta. Ama doğuş hakikaten çok eksik be abi.

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Almazlarsa şampiyonluk hayal. Şu an Eurocupta da ciddi eksikliğimiz var, bu Dorsey iyi olduğu için değil tabi. Zaten bişey yapmıyordu diyen arkadaşlar olacaktır tabi ama Eurocupta kim oynayacak Lasmeyle? Davisin de durumu belli. Kaldıki 5 değil

Eurocup için transfer dönemi kapandıktan sonra gitmesi sorun zaten. Yoksa kimse Dorsey gitti diye karalar bağlamaz.

Eurocup icin riskli ama 250k hiç de fena bi bonservis degil aylık 65k kazanacağını da hesaba katarsak bence doğru hamle. Bizim lig için bir uzun alıp muhakkak lasme yi ligde en azından dinlendirmek gerek. Khim birch olur mu bilmem ama ligde işimize çok yarar. Muhakkak bir transfer düşünülecrktir bakalım hamle ne zaman gelecek. Hayırlı olsun.

Caleb green bazı maçlar içinde 5 numara oynadığı dakikalar olmuştu. Artık davis ile birlikte yardımcı olacaklar LAsmeye. Keşke biraz Duşan hareketli olsada takıma rahatlık olurdu bizim için.

Dorsey'in faydadan çok zararı vardı açıkçası. Eurocup'ta oyuna girdiği maçlarda hep seri yedik. Ama yine de Lasme tek başına direnemez Eurocup'ta. Green,Davis ve Lasme olacak. Bizim lig için transfer yapmamız şart. yoksa Lasmeyi iki kulvarda da sonuna kadar kullanamayız, sonunda Lasmeyi de kaybedebiliriz. Lig için Oğuz Savaş olabilir diye düşünüyorum ben.

Dorseyden 250 bin euro kazanıyoruz üstüne maaş da kaldı bir miktar. Oğuz Savaş yerine daha kaliteli birini alsınlar bir zahmet. Kaldıki Daçka oyuncu bırakmıyor, oyuncu bitirmeye yemin etmiş vaziyette Doğuş

Dorseyden 250 bin euro kazanıyoruz üstüne maaş da kaldı bir miktar. Oğuz Savaş yerine daha kaliteli birini alsınlar bir zahmetler. Kaldıki Daçka oyuncu bırakmıyor, oyuncu bitirmeye yemin etmiş vaziyette Doğuş

Aslında lig için alınacaksa , Türk hamlesi daha mantıklı olabilir...Yabancı alınırsa, Chuck veya Green'den biri kesilecek...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...