Çıkarabiliriz.7 yabancıya lig lisansı çıkarılabildiği için bir yabancı oyuncumuz ligde oynayamayacak.Bu isim şu an için Chuck Davis gibi görünüyor.
Çıkarabiliriz.7 yabancıya lig lisansı çıkarılabildiği için bir yabancı oyuncumuz ligde oynayamayacak.Bu isim şu an için Chuck Davis gibi görünüyor.
Ergin hoca tercihini Jerrels'tan yana kullandı.
Bu soruyu ben de düşündüm bilen varsa aydınlatsa iyi olurBenim anlatmak istediğim şu an için hem Jerrells hem Davis'i alıp Green'in lisansını iptal edip, Green dönüp form tutunca Davis'i iptal edip tekrar Green'i alma şansımız var mı?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Şu an için 7. Yabancı olarak jerrels a lisans çıktı bu hamle 3 değişikliğe girmiyor. Şimdi green inkini iptal edip davis e lisans çıkarsa ilk hakkın yanıyor green iyileşince tekrar green e çıkınca da 2. Hakkın ölüyor ve tek hakkın kalıyor belki hoca hemen bunu öldürmek ve tek hamleye kalmak istemedi malum sakatlık konusu çok canımızı yaktı son iki sezonda. Sağlıklı bi davis için alınabilir belki bı risk ama sanırım sütten ağzımız yandığı için yoğurdu üfleme durumu biraz bu? Bu arada sakatlık için önceden bar olan ve bu 3 hakkı etkilemeyen durum artık kalktı her ne sebepten olursa olsun 7 yabancı dan sadece 3 kere değişiklik yapabiliyorsun.Benim anlatmak istediğim şu an için hem Jerrells hem Davis'i alıp Green'in lisansını iptal edip, Green dönüp form tutunca Davis'i iptal edip tekrar Green'i alma şansımız var mı?
Bizim gibi yönetilen kulüplerde seneye ne olacağını yalnızca Allah bilir,o yüzden sanmıyorum bir temele dayanan bişey olduğunuhttps://mobile.twitter.com/Emre_kilic54/status/694878204302135296
Bu hesap seneye Sanikidze'yi alacağımızı söylemiş. Güvenilir bir hesap mı bu?
Dorseyi gönderip yerine başka bir uzun alabilme ihtimalimiz var mı sizce?
Ve olursa bu kim olabilir