2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkes doğru diyor ama bence çok yanlış bir hamle oldu bizim adımıza. Artık benim için EuroCup bitmiştir. Dorsey eski halinde olsa bile kazanmamız zordu. Hiç yokken imkandız bence. İnşallah kazanırlar da burada yanıldığımı yazar özür dilerim. Ama ben ihtimal bile vermiyorum açıkçası.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Eğer bizim hedefimiz EuroCup ise bence ilk etapta transfer yapmamalıyız. Chuck'ın fizik olarak eski haline gelmesi lazım. Onun için de oynaması gerekiyor. Eğer EuroCup'tan elenirsek transferi düşünmeliyiz bence.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dusan bu fırsatı değerlendirmeli. O patlama yaparsa, hem lig hemde Eurocup için hiçbir kaybımız olmaz...Bu çocukta bu potansiyel var, ben ilk geldiğinden beri ona inanıyorum ama onun da kendisine inanması lazım...

Ergin Ataman'ın royal antep macinda iki dakika tahammul edemedigi bir oyuncudur Dusan . Sonunun İzzet'den farkli olacagini düsünmüyorum ..

Lig için ortalama 20-25 dakika oynayabilecek kaliteli bir uzuna ihtiyacımız var. Böylece Lasme ligde daha çok dinlenme şansı bulur ve Eurocup maçlarında daha dinç olur.

Duşan, Ege ve Chuck Davis'ten bir şey beklemiyorum. Ama Lasmeyi dinlendirecek bir uzun alamazsak hele artık zorluk derecesi ve mücadeli gücü yüksek olacak dönemlere girdiğimizi düşünürsek ligde ve Eurocup'ta işimiz çok zor olur.

Can Topsakal Çin Liginin bitmesini beklediğimizi söylemiş. Bilen arkadaşlar Çin liginin ne zaman biteceğini söyleyebilirlerse sevinirim.
Gözümüzün önünde Khem Birch var. Uşakta maddi problemler var 2-3 aydır maaşlar ödenemiyormuş üzerine başkanları da istifa etti. Bu ara kolaylıkla alınabilir bir uzun. Hoş olympiakos'un da ilgisi varmış sanırım.

Çin liginde normal sezon bitti. Play offlar oynanıyor şu an. Holman'ın takımıda play offlarda ama en geç 1 haftaya elenecek takımı muhtemelen.

Ismail Senol â€￾@ismailsenol <small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);">4 minutes ago</small><button type="button" class="btn-link js-translate-tweet translate-button expand-stream-item" data-nav="translate_tweet" style="color: rgb(136, 153, 166); font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; font-size: 12px; line-height: 12px; font-family: inherit; margin: 3px -2px -2px 0px; overflow: visible; cursor: pointer; border: 0px; padding: 0px; border-radius: 0px; box-shadow: none; display: block; text-align: left; float: right; background-image: none; background-attachment: initial; background-size: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-position: initial; background-repeat: initial;">View translation</button>
Muratbey Uşak Sportif, pivot Khem Birch için Olimpiakos'un yaptığı teklifi reddetti. Birch takımda kalacak.

Ergin Ataman'ın royal antep macinda iki dakika tahammul edemedigi bir oyuncudur Dusan . Sonunun İzzet'den farkli olacagini düsünmüyorum ..

Hayır benim anlamadığım bu oyuncuları silah zoruyla mı bu takıma transfer ettiler. Hoca tanımıyor muydu bu adamları? Duşan geçen sene oynamıyor muydu takımında? Neden bize gelen adam bir anda fos oluyor? Sorular alır başını gider. Hoca kimi kazandı bugüne kadar ben bunu merak ediyorum. Göksenin bile kiralık gitti de form tutup geri döndü.

Ergin hoca dan oyuncu kazanmasını beklemeyin duşan falan hayal bunlar herkes maximum la oynarsa girer rotasyona. Dorsey i de daha iyi kullanabilirdik moral verebilirdik veya motivasyonunu artirabilidik bunlarda koçun görevleri kimse kusura bakmasın ergin hoca nin bu huyu daha öncede çok oyuncu kaybettirdi bize dorsey de karaktersiz bi oyuncu olabilir ama nba kariyerli bi adamı 2 hata yaptı diye 20 yaşındaki çocuk gibi kenara alıp bidaha sokmassan o adam da motive olmasi kolay değil veya hani yok maçlara konsantre olmuyor smac yarışmasını kazanır veya efes maçından sonra zararı dokundu falan yanlıştı şampiyonluk hedefiyle çıktık yola eurocupta ama artık zor madem bu kadar ayarsin önceden yollasaydiniz adam gibi bir 4.5 falan bulurduk belki saçma bir durum oldu

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ergin hoca dan oyuncu kazanmasını beklemeyin duşan falan hayal bunlar herkes maximum la oynarsa girer rotasyona. Dorsey i de daha iyi kullanabilirdik moral verebilirdik veya motivasyonunu artirabilidik bunlarda koçun görevleri kimse kusura bakmasın ergin hoca nin bu huyu daha öncede çok oyuncu kaybettirdi bize dorsey de karaktersiz bi oyuncu olabilir ama nba kariyerli bi adamı 2 hata yaptı diye 20 yaşındaki çocuk gibi kenara alıp bidaha sokmassan o adam da motive olmasi kolay değil veya hani yok maçlara konsantre olmuyor smac yarışmasını kazanır veya efes maçından sonra zararı dokundu falan yanlıştı şampiyonluk hedefiyle çıktık yola eurocupta ama artık zor madem bu kadar ayarsin önceden yollasaydiniz adam gibi bir 4.5 falan bulurduk belki saçma bir durum oldu

Kusura bakma da Ergin Hoca gereken her şeyi hattâ daha fazlasını yaptı Dorsey için. Ama adamda disiplin yok, iş ahlâkı yok, takım arkadaşlarına saygısı yok. Pota altında elini bile kaldırmayan pivota da hiçbir koç tahammül edemez. Bu olayda Ataman'ın kabahati yoktur. Bütün suç kendini bilmez, kendini çocuk sanan Dorsey'dedir.

Alacağımız pivot bu sefer bizi üzmez umarım. Yanlış yapma şansımız kalmadı.

Ergin Ataman kendi karakterine uymayan bir şekilde Joey Dorsey e inanılmaz sabretti. Kazanmak için elinden geleni yaptı burada tek suç Dorseyde

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kusura bakma da Ergin Hoca gereken her şeyi hattâ daha fazlasını yaptı Dorsey için. Ama adamda disiplin yok, iş ahlâkı yok, takım arkadaşlarına saygısı yok. Pota altında elini bile kaldırmayan pivota da hiçbir koç tahammül edemez. Bu olayda Ataman'ın kabahati yoktur. Bütün suç kendini bilmez, kendini çocuk sanan Dorsey'dedir.

Alacağımız pivot bu sefer bizi üzmez umarım. Yanlış yapma şansımız kalmadı.

O arkadaşın işi gücü sadece Ergin Ataman'ı eleştirmek.
Ergin Hoca kimseye vermediği şansı verdi ama Dorsey kullanamadı. Herkes bunun farkında ama bu arkadaş değil.

O arkadaşın işi gücü sadece Ergin Ataman'ı eleştirmek.
Ergin Hoca kimseye vermediği şansı verdi ama Dorsey kullanamadı. Herkes bunun farkında ama bu arkadaş değil.
Saldırıya ne kadar meraklısınız ben zaten dorsey e karaktersiz bir oyuncu dedim bunu söylemisim ergin hoca da bu kulüpte en sevdiğim şahıstir suan çokta minnettarim ona basketbolda ki bu son zamanlardaki yükselişten dolayi adam tek başına bu basiretsizlerin yanında mücadele veriyor o ayrı ama eleştirmek de benim hakkım bana göre yanlış olan birseyi söylerim geçen yılda aradori ve voyukas ismini tam yazılısini hatirlayamiyorum onlara da tahammül edilmedi bu sene ikiside gayet iyi sezon geçiyorlar bizden öncede geciriyorlardi ergin ataman onlarida kaybetti bu fikirleriminde sonuna kadar da arkasindayim ergin hocanın koclugunada laf etmemesim zaten haddime kendini avrupaya kanitlamis bir insan.Burada yazan herkes vaktinden ayiriyor bir şekilde fikirlerini paylaşıyor beğenirsin begenmessin bunu düzgün bir şekilde dile getirebilirsin yok bu arkadasin işi gücü ergin hocayı eleştirmek falan ayıp oluyor

Dorsey bayadır gitmek istiyordu.Muhtemelen, bizde Buyout almak ve sözleşmesinden sorunsuz kurtulmak için bu zaman kadar sabrettik. Pascual zor bir süreçle aldık diye belkide bunun için dedi. Oynayan bir Dorsey bizi her kulvarda iddalı yapardı, onun kaybı çok şeyi etkiler ama hiç oynamadı bizde. Oynayacak kafada yoktu zaten. İyi oldu bu şekilde gidişi.

Pasqual aptalı Barcelona yetmiyormuş gibi bize de çelme takıyor. Lawal, Tomic pota altına gereksiz yere bir de Dorsey'e getirdi, muhtemelen bu 3 uzunu da bitirecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...