2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dalembert-Haddadi-Blatche-Oden gibi isimlerden hiçbiri mi yanaşmadı ki gerçek yeri pivot bile olmayan Warrick ile görüşüyoruz.Anlayamadım

Hakim Warrick transferi çok büyük hata olur. Bize içeride rakip takıma ciddi sıkıntı yaratabilecek iyi bir 5 numara lazım. 4 numaradan devşirme oyuncu işimize yaramaz.

Ndong'dan sonra hiçbir boylu yada kalıplı pivottan verim alamadığımız bir gerçek var. Hakim Warrick geçe sene Konya'da çok iyi oynamıştı. Gelir mi gelmez mi bilmem. Bizim ihtiyacımız olan pivot mu ? O da soru işareti...Ancak benim için "1" "0" dan büyüktür. Gelmesine hayır demem....Tabiki Holman'ı, Oden'ı, Dalembert'ı Warrick'e tercih ederim o ayrı konu...

Ömer Yalçınkaya, “Daha önce söylediğimiz gibi Çin Ligi’nin bitmesini bekliyoruz. Koçumuz Ergin Ataman transfer için çalışmalarını sürdürüyor. Ondan bize gelen rapor doğrultusunda hareket edeceğiz. Bu konuda şu an için acele etmiyoruz. Kadromuza en doğru takviyeyi yapmak için düşünerek hareket edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yalçınkaya, sosyal medyada ismi Galatasaray ile anılan eski Konyasporlu Hakim Warrick ile de ilgilenmediklerini belirtip, “Transfer listemizde yer almıyor” dedi..

Bu bahsedilen Dalembert, Samuel olansa ve gelme ihtimali varsa ben ilk siraya onu yazarim.

Lasme / Dorsey'li pota alti hayalini Dalembertle gercege donusturebiliriz Lasme ile yanyana oynarlar ikiside gayet iyi orta mesafe sokuyorlar.

Hem karartirlar, hem uretirler.

Dalembert maçkolikte Strasbourg'da görünüyor. Herhalde oraya gitmiş-başka kaynak bulamadım-
Oden gelirse bence tarihimizdeki en iyi transferlerden biri olabilir. Umarım bu transferi gerçekleştirebiliriz.

Büyük ihtimal euroleague transfer dönemi bitince hamlemizi yapacağız. Yarin transfer dönemi bitiyor sanırım , büyük takımlar çekildiğinde elimiz daha da rahatlayacaktır.

Ben Holmenin geleceğini düşünüyorum hayirlisi

Transferi FB maçına çıkabilecek şekilde yetiştirmek özellik şu dönem için çok kritik nokta. Ama şu saatten sonra yapılacak transferden FB maçında ne kadar katkı alabiliriz tartışılır. Yarın gelse bile 2 gün idmana çıkacak. FB maçında Lasme'nin mutlaka dinlendirilmesi gerekiyor. Sakatlanmasın diye de dua edeceğiz artık.

Bu arada bence de Lasme=N'Dong. Sonu benzemesin diyelim, yani bizde devam etsin.

Warrick Oly ye gitmiş. Onlar açısından oldukça iyi bir transfer, Young un yerine alınabilecek bir oyuncuydu çünkü. Oradan bir Oglivy çeksek içeride oyunu olan bir oyuncu olarak bu tempoda iyi giderdi aslında. Umarım Çin den iyi bir oyuncu getirebiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...