2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
David pick ''I'm told Eli Holman secured an extension with Guangsha Lions. Year III with same club.'' Ne olmuş kontrat mı uzatmiş pek anlamadım ben.

Suan Barcelona macini izliyorum Dorsey'in oynadigi 4 dakikada yaptigi isleri gorunce ettigim kufurleri muhtemelen hayatinizda hic duymamissinizdir.

Biraz adam olsa bizim icin cok farkli olacakti hersey.

Dorseyin oyununu görüpte iç geçirmemek elde değil, bizde neden oynamadı, huzurunu kaçıran birşeymi vardı.Gelmeden evvel takımın euroleuge de değil eurocupta oynadığını bilerek geldi. oynamayacaktı teklifi neden kabul etti, bla bla bla daha bir sürü soru geldi aklıma

Dorsey'nin adamlık namına ne mal olduğunu idrak etmiştik zaten, dolayısıyla Barcelona formasıyla Olympiakos maçındaki şu hali de hiç şaşırtmadı.

Allah bu takımı bu tip karakter yoksunu oyunculardan korusun. Bu saatten sonra bu herif için çok fazla söze de gerek yok, değmez.

Dorsey bizden uzak olsun, gitsin çocuk parkında oynasın. 3 maç sonra barca'da sıkıntı çıkarır. Hala tam olarak iyileşmemiş kırık eli ile topa atlayan, rebound alan mccollum gibi oyuncular yakın olsun bize. Yetenek eger karakter yoksa hiçbir işe yaramaz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...