Bargnaini bizim istediğimiz oyuncumu bilmiyorum. Green de dış şutu olan bir oyuncu ve dorsey varken bile zaman zaman onu 5 numarada kullandı. Bence bize 2,10 dan yukarı kalıplı bir oyuncu gerekiyor. ama kim bilmiyorum
Hoca savunma konusunda Green'e güveniyor olabilir. Her ne kadar Green üst düzey bir savunmacı olmasa da, konsantre olduğu zaman savunmada iyi işler çıkartabiliyor. Green, Lasme ve Bargnani birlikte parkede olursa, birbirlerini açıklarını kapatabilir. Ergin Hoca'nın üç uzunlu rotasyonları verimli kullandığını biliyoruz.Savunma defoları olan bir oyuncuyu Ergin hoca neden istedi o zaman ben onu düşünüyorum. O da bilmiyor mu bu zaaflarını ? Hocanın kafasındaki nedir ?
Şimdi burada önemli olan Ergin Atamanın röportajı mı daha yeni yoksa bizi reddettiği haberi mi ona bakmak lazım bence.Ergin Ataman Basket Dergisi'ne röpotaj vermiş ve Bargnani ye iki aylık kontrat önerdiğimizi ifade etmiş . Diger adaylara Bargani nin cevabına göre teklif götürülecekmiş.
Dorseyden gelen para var yani mucize değil bence. Andrea Bargnani yıldız oyuncu eyvallah ama bizim Bargnaniyle çözebileceğimiz ekstra sorunlar yok, Lasme var zaten demek pek makul gelmiyor bana.Lasmenin pestili çıkacak üstüne bazı oyunculara karşı size dezavantajı var,bu yaralarımıza merhem olacak 1 oyuncuya eyvallah. Tabi bu Aminu da olmasıntransfer yapabiliyor olmamız bile mucize iken , adam beğenmemek ???
Bu Bargnani işi olmadı demek mi Önder Bey..? o zaman Ergin Atamanın röportajı,reddedilme haberine göre biraz daha eski diye düşünebiliriz sanırım.Yeni oyuncu büyük ihtimal Çin'den gelecek.