2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bargnaini bizim istediğimiz oyuncumu bilmiyorum. Green de dış şutu olan bir oyuncu ve dorsey varken bile zaman zaman onu 5 numarada kullandı. Bence bize 2,10 dan yukarı kalıplı bir oyuncu gerekiyor. ama kim bilmiyorum :)

Savunma defoları olan bir oyuncuyu Ergin hoca neden istedi o zaman ben onu düşünüyorum. O da bilmiyor mu bu zaaflarını ? Hocanın kafasındaki nedir ?
Hoca savunma konusunda Green'e güveniyor olabilir. Her ne kadar Green üst düzey bir savunmacı olmasa da, konsantre olduğu zaman savunmada iyi işler çıkartabiliyor. Green, Lasme ve Bargnani birlikte parkede olursa, birbirlerini açıklarını kapatabilir. Ergin Hoca'nın üç uzunlu rotasyonları verimli kullandığını biliyoruz.

Tabi benimkiler sadece tahmin...

Ergin Ataman Basket Dergisi'ne röpotaj vermiş ve Bargnani ye iki aylık kontrat önerdiğimizi ifade etmiş . Diger adaylara Bargani nin cevabına göre teklif götürülecekmiş.

Ergin Ataman Basket Dergisi'ne röpotaj vermiş ve Bargnani ye iki aylık kontrat önerdiğimizi ifade etmiş . Diger adaylara Bargani nin cevabına göre teklif götürülecekmiş.
Şimdi burada önemli olan Ergin Atamanın röportajı mı daha yeni yoksa bizi reddettiği haberi mi ona bakmak lazım bence.
Bargnani'ye gelince heyecan verici bir isim ama bence de aradığımız oyuncu değil.

Yine Ergin hoca bildiği bir oyuncu almaya çalışıyor. Avrupa şampiyonası'nda bize oynadığı maç dışında Bargnani yi izlediğini sanmıyorum maalesef..

Hoca işini bilir arkadaşlar. Bu bütçeyle kurduğu takım ortada. Transferde %100 başarı diye birşey zaten mümkün değil. Diğer takımlar bizim 3-4 mislimiz para harcadıkları halde çok ciddi sorunlar yaşıyorlar.Hocanın zamanında istediği gibi gitmeyen işler ve transferleri oldu ama bu sene çok iyi gidiyor.

Bence hiç iyi fikir değil. Gs'nin zaten sahip olduğu şeylere ek katkı olur ama eksiklerine ilaç olmayı bırak derinleştirir. Buda Kaan Kural'ın görüşü arkadaşlar.

Ribaund konusunda bazen zayıf kalıyoruz ve hücum ribaundları veriyoruz bu da bize pahalıya patlıyor. Bargnani ise ribaund alamamasıyla ünlü, sırf adı var diye alınmasına karşıyım açıkçası.

Bizim sıkıntımız hücumda değil savunmada. Savunmamız bir hatta iki tık yukarı çekecek bir uzun lazım. Bu Bargnani mi bence değil.

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

transfer yapabiliyor olmamız bile mucize iken , adam beğenmemek ???
Dorseyden gelen para var yani mucize değil bence. Andrea Bargnani yıldız oyuncu eyvallah ama bizim Bargnaniyle çözebileceğimiz ekstra sorunlar yok, Lasme var zaten demek pek makul gelmiyor bana.Lasmenin pestili çıkacak üstüne bazı oyunculara karşı size dezavantajı var,bu yaralarımıza merhem olacak 1 oyuncuya eyvallah. Tabi bu Aminu da olmasın

Bargnani hiç şüphesiz bir yıldız, alınırsa hiç yoktan iyidir ama bizim aradığımız oyuncu kesinlikle değil. Bize bana göre 1 tane daha Lasme lazım, zaten dışarıdan bol bol şut atan Green'e sahibiz. Alacağımız oyuncu ribaund konusunda iyi ve içeride iyi bir bitirici olmalı...

Malaga Richard Hendrix'i serbest bırakiyormuş Maccabi ilgileniyormuş. Çok maaliyetli olmazsa kesinlikle düşünülmeli bence.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bargnani'yi istemeyen yada bize göre olmadığını düşünen arkadaşlara soruyorum acaba kim var bizim aradığımız pivot olarak alabileceğimiz? Bu arada bunu ignelemek amacı ile sormuyorum, gercekten merak ettiğim için soruyorum. Örneğin ismi daha önce geçen eli holman bargnani'den kalite olarak baya aşağıda bir oyuncu bana göre. Yada çinden şu anda boşa çıkmış pivotların bana göre hiçbiri bargnani kalibresinde deil.
Bence eğer lig için farklı birşey yaparak feneri alt edeceksek bu fark bargnani gibi hem dışardan hemde içerden oynayabilen bir pivot olur. Gerektiğinde lasme'yi 4e cekersin bu arkadas ile beraber.
Ben şahsen alınırsa cok memenun olurum. Lampe'nin udoh'un falan bu şekilde iş yaptığı ligde bargnani kral olur bence. Pick & pop oynar, uzunu dışarı çeker içerde alan yaratır, burdan hem mccollum hem sinan hemde micov acaip ekmek yer.
Tabiki savunma zafiyetleri var, zaten olmasa bu noktaya gelmezdi nba de yüklü paralar kazanmaya devam ederdi, ama ben herhangi bir pota koruyucusu atlet ama vasat teknik yetenekleri olan bir pivot yerine bargnani gibi bir fırasatı tercih ederim.
Ayrıca bence tamda Ergin Atamanın kalemi oyuncu.

Bugün iyi bir beyin fırtınası yaşattılar bize. Aminu ismini dolandırıp duruyolar şimdide sosyal medya hesaplarında. Hayalkırıklığı olur bence.

Savunma problemine çözüm mü Bargnani? Hayır. İsmi harika lakin ihtiyacın olan oyuncu mu? Avrupa ve Çin endeksli düşünürsen evet oyuncu bulmak zor lakin koca dünya var yahu. İyi aramazsan Hassan Whitside gider Lübnan'a oradan da NBA yapar.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Takim sporlarinda tek bir dogru yoktur.

Bargnani, Vesely ve Udoh'a panzehir olabilir. Green ve Lasme'nin savunma yonunu dusundugumuzde ve bu adamlarin play offlarda 25 dakika sahada kalacagini hesaba katarsak Bargnani mantikli olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...