2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu tam uyuyacaktım nöbetten geldim bu haber oldu mu simdi hiç heyecandan uyuyamam artık. Anlaşma saglandı deniyor:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Savunma yok? Takımın ihtiyacı mı yoksa sırf yıldız isim diye mi isteniyor? Bizim ihtiyacımız kalıplı bir 5 numara,çember savunucusu. Bargnani refakatçilik yapıyor savunmada

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Udoh, Vesely, Datome nin kral olduğu bir ortamda draftdan 1.sırada seçilen adam istenmiyor çok enteresan.
Vesely'nin muhtemelen tekrar nba yapacağı ortamda draft 1 numarası neden nba'de kontrat bulamıyor? Günümüz basketbolunda artık bu tarz uzunlara yer yok bana göre. Bizim takım için ise hiç ihtiyaç olmadıgını düşünüyorum. Buna vereceğimiz parayı Dalembert'e verelim vereceği katkı Bargnani'nin 2 katı olur.

Lasme gibi bir savunma canavarı var zaten. Bargnani de savunulması zor bir isim. Ayakları çabuk, içerden dışardan bitiricilik üst düzey. Savunmada da ortalama katkı verse bize yetecektir.

Bahsedilen isim Bargnani. Mevcut şartlar vs. de demiyorum çünkü ortada şart falan kalmadı GS'nin. İstemediğiniz adam Bargnani :). Net güzel hamle olur Bargnani'nin GS'ye gelmesi.

Eli Holman Hapuel Jarusalem'e gitmis. Bargnani gelirse harika olur. Datome'nin fark yarattigi yerde Bargnani hayli hayli fark yaratir. Keske haber dogru olsa.

Bargnani'nin istenmemesi cok ilginc..Kimbilir boyle bir transfer icin hangi butcelerden , ne gibi kaynaklar yaratiliyor.Sezon basinda Cska Bargnani yi istemisti.Demek S.Curry GS yolunda haberi ciksa bahse girerim,bir 4-5 yorum takima uymaz,gereksiz vs..mutlaka goruruz

Bargnani'nin eksilerine değil artılarına odaklanmak gerek.Eurobasket'te bolca izledik.İkili oyunlarda içeri de devrilir dışarı da açılır.Eşleşme avantajı yakaladığında yüzü dönük de potaya gider, sırtı dönük de.Tecrübesiyle ve oyun görüşüyle takıma bir kaç seviye atlatır...Playofflarda Lasme'yle Bargnani'nin ortalama 25-30 dakika arası beraber oynayacaklarını düşünmek hoşuma gitti.
Bize katabileceği bir diğer artı da kulübün bozulan imajına yapacağı etki.Her anlamda muhteşem bir transfer olur.
Sırf savunma zaafiyetinden dolayı riskli gören arkadaşlar var ama takımın ve tribünlerin havası onun savunma direncini de bir nebze yukarı çıkartabilir.Ben bu transferi risk olarak değil muhteşem olarak nitelerim.

Bargnani'yi istemeyenleri eleştiren arkadaşlar; son birkaç sezondur oturup tek maçını canlı izlediniz mi bu adamın? Erceg'e rahmet okutur, varın gerisini siz düşünün.

Savunmayı 5 numaraya yıkmış bir takım olduğumuz düşünüldüğünde, Bargnani tartışılmaz bir oyuncu değil bence de bizim için.Eksilerini artılarını çok doğru değerlendirmek lazım.

Ben anlamıyorum bu sezon 46 maça çıkmış adama kimse talip olmuyor.Neden yani?
Nbaden Avrupaya düşmesinin sebebi belli de Avrupada Olynin falan teklifini reddetti bu adam. Çok önemli özellikleri var ama bizim teklifimizi gerçekten reddettiyse isabet olmuş. Bargnaniye gidebiliyorsak Dorseyden gelen ve kalan parayla bize uyacak bizi birkaç adım öteye taşıyacak oyuncu da alırız. Bir de ligde normal sezonda da biraz oynaması lazım kim gelecekse gelsin

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Basketfaul de Bargnani Galatasaraya önerildi yazmış. Menejer kaynaklı bir haber gibi geldi bana öte yandan sadece hücümda vereceği katkıyı düşünerek oyuncu almakda Ergin hocanın yapmayacağı birşey değil o yuzden emin olamadım.Bu sezon olmasa bile 1 numaramız MCollum ya da benzer tarz da bir oyuncu olacaksa bir tane de yayın gerisinde de etkili olabilecek 5 numaranın kadroda olmasının iyi olacağını düşünüyorum.Tabi savunmada kara delik oluşturacak bir oyuncuyu ben de istemem. Bu tarz özellikleri olan ve saf 5 numaraya da yakın oyuncuların savunmaları genelde sıkıntılı ama belki eski oyuncumuz Wilkinson'un muadili 4.5 numara bir oyuncu bulabilirsek ben isterim sahsen .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...