2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eurobasket'te hücum performansı iyiydi ve Galinari ile birlikte İtalya'yı çok önemli bir yere getirdiler. Normal şartlarda Bargnani'yi istememek şımarıklık olarak bile değerlendirilebilir ama bizim şartlarımızda durum biraz daha farklı.
Biz ortalama 16-18 sayı atıp üçlük yüzdesi ve serbest atış yüzdesi bakımından belki de Avrupa'nın en iyi uzunu Erceg'i bile istemedik. Ya Bargnani'yi ya da anlayışımızı eleştirelim o halde. Şu şartlarda özellikle savunmada Lasme'ye yardımcı bir oyuncu da en az Bargnani kadar kıymetli.
Takımda atıcı çok, tutucu lazım sanki.

Bence bargnani isabetli bir Transfer olur . Kendisi cok Iyi bir Pota alti oyuncusudur ve dahasi Adam pick & pop i cok Iyi oynuyo ve 3 sayilarda da cok basarili. Erceg ile kiyaslamak Yanlis olur

X sayı atsak x+10 sayı yedirir kesinlikle alınmaması lazım Bargnani'nin. Savunmada Erceg'ten daha gamsız.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sezon başı mccollum'da savunma yapmaz diyorduk adam her maç hucumdaki efektinin aynısını savunmadada gösteriyor. Çok ön yargılıyız bu konularda. Ben bargnani savunmada o kadar sırıtmazki bu adam büyük ihtimalle lasme ile beraber uzun süreler alacak gibi duruyor. İnş gelir çok mükemmel bir transfer olur bizim için.

Yıllarca hızlı ayakları oyunculara karşı oynamış bu adam Avrupaya döndüğünde 1 tık daha rahat hissetmez mi kendini burada herkes john wall, chris paul veya uzun olarak deandre jordan, kevin garnett değil böyle de düşünmek gerek

Darko Milicic de draftın 1 numarası. Hazır elimiz değmişken onu da alsak mı?

Haftalardır burda Dorsey savunma yapmıyor, Bize Lasme'yi dinlendirecek bir pivot lazım diyoruz çıkan ilk isim Andrea Bargnani. Gerçekten aradığımız profille çok alakalı bir oyuncu.

Bargnani'nin sana getireceği tek artı hücumda pick&pop hücumu ve savunan pivotları 1 adım ileri çıkarmak
Eksileri; ribaund alamaz, savunması berbat, oyun içi devamlılığı yok.

Acaba bunlara bakarak gerçekten tercih etmeli miyiz kendisini?

Oyun kurucularımızın ikili oyun oynatma konusundaki yetersizliğini göz önüne alırsak bu tarz bir pivot bizi kesinlikle hücumda rahatlatacaktır. Oyun sıkıştığında Bargnani oyunu tek başına rahatlıkla açabilecek kapasitede bir oyuncu. Dorsey gibi oyun içine sokmak için de uğraşmamış oluruz hem. Ayrıca eşleşme problemleriyle dış oyuncularımızın (özellikle Sinan, Micov ve Schilb) daha boş kalmasını sağlayacaktır. Bu da daha kolay atış imkanı, dolayısıyla formsuz bile olsalar (ki bunun sıkıntısını son zamanlarda çok gördük) onlara oyunun içine girme fırsatı verecektir. Ayrıca dış atış tehditi nedeniyle pivotları daha fazla yormasını da artı olarak ekleyebiliriz. Savunmada da kalıplı olması sebebiyle sırtı dönük oyunlarda kolay kolay yıkılmaz.

Ama çoğu arkadaşın da bahsettiği gibi savunmamız ağırlıklı olarak 5 numara üzerine yıkılı halde olduğu için burada özel önlemler şart gibi görünüyor. Green'in savunmada da formunu yakalaması şartıyla Green-Bargnani ya da Lasme-Bargnani ikilileri olabilir. Chuck-Bargnani veya Micov-Bargnani ise korku filmi seyretmemize sebep olabilir. Prestij olarak da bize katacağı şeyleri düşünürsek ben gelmesini isterim.

Savunma defoları olan bir oyuncuyu Ergin hoca neden istedi o zaman ben onu düşünüyorum. O da bilmiyor mu bu zaaflarını ? Hocanın kafasındaki nedir ?

Savunma defoları olan bir oyuncuyu Ergin hoca neden istedi o zaman ben onu düşünüyorum. O da bilmiyor mu bu zaaflarını ? Hocanın kafasındaki nedir ?
Feneri yenmek için Udoh ve Veselye karşı dış şut tehdidi olan bir oyuncuyla çözüm bulabilecek olduğumuzu göz önünde bulundurmuş olabilir, bu olmasa bile koç böyle oyuncuları seviyor. Her yere yayıldığına göre istemiş

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizden 150k istediği söylenmişti?

Abi hiç bilmiyorum bizden ne kadar istediğini Holman'ın ama işin içine D.Pick girdi. Holman maddi garantileri sunarsa GS'ye gidecek şeklinde tweetler atıldı, hoş bir yaklaşım olmadı. Yani ortada Holman,menajeri ve Pick arasında karşılıklı bizden para koparmaya yönelik bir çalışma olduğu açıkça belliydi. Bence tavırlar hoşa gitmedi ama bizden kaç istediğini bilmiyorum Holman'ın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...