• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jeter-Engin-Şafak
Sinan-XXX-Göksenin
Micov-Birkan
C.Green/Moerman/Brooks/Sikma - KG-Ege
Lasme/Mbakwe/Lawal - Bryant/Golubovic/Bilan

Bence gayet iyi bir takım olur. 2 numara için ise aklımda kimse yok. Nasıl bir 2 numara olmalı bu takıma ?

1-Hackett - engin- safak
2-Kuric- sinan
3-Micov- birkan(serhat)
4-Broekhoof-baris hersek(samet geyik)
5- Xxx-J.Bryant (Radulijca)

Yedinci yabanci ile baslamam ama olursa bir iki numara atlet delici olur. Carlon sakatti ama risk alinabilinir yedinci yabanci icin..
4 numarayı Broekhoff'a emanet etmek ne kadar mantıklı?

4 numarayı Broekhoff'a emanet etmek ne kadar mantıklı?

Ercegden daha savaşçı oyuncu ayrıca xxx yazdığım yere 4-5 oynayacak birini almalıyız diye kurgulamıştım takımı ki broekhoff bazan 3 de oynar. Barış hersek ya da samet de onu yedekleyecek. Erceg 36 dk falan oynuyordu savunma yapmadan.

Daha savaşçı oyuncuda adam 4 numara değil. Oyun içerisinde belki 5-10 dakika 4 numaradan süre alabilir ama bir takımın bu pozisyonda 1. tercihi Broekhoff olamaz.

Şafak Edge hayırlı olsun. Kaynak Ntvspor

Yine noname bir oyuncu önericem Ryan Pearson, Eurochallenge sayı lideri 4 numara oynuyor yeri geldiğince 3 de oynar aslında bana kalırsa ikisininde hakkını verebilir iyi penetre ediyor bence tabiri caize eze eze gücüyle penetre ediyor, boyu 1.98, 3 e uygun 4 e kısa gibi ama o kısalığı avantaja dönüştürüyor sanırım, Eurochallenge'da 19.8 sayı, 6 rebound, 1.8 asist ortalamasıyla oynamış aşağı yukarı %35-40 arası üçlük yüzdesi bulunuyor 2 sezonu baz alırsak. Belçikada ki son sezon istatistikleri 17.8 sayı 6.7 rebound 2.2 asist.. 2 senedir avrupada oynuyor 1.5 sene antwerp yarım sezonluk bi israil tecrübesi var. Son olarak 2011 NCCA 14.2 6.7 istatistikler yakalamış ve yanılmıyorsam sonraki sezonda ise 17 sayı 8.2 lik istatistik yakalamış. 2 video bulabildim doğru düzgün tabi iki video ile çok fazla bişey söylenemez fakat güzel istatistikler yakalamış.

https://www.youtube.com/watch?v=BmhUjjTpAjE
https://www.youtube.com/watch?v=at5ctpm-yrA

Eric Maynor'in kontrat durumu nedir?

Kontrati 700 - 800 araligindaysa dusunebiliriz bence, bizim butce icin cok iyi oyuncu.

Mejia ne durumda bilen var mı? Tofaş ile anlaşmaya yakın diyorlardı. Maliyeti uygun bir oyuncu. Düşünsek güzel olur.

Eric Maynor da iyi bir oyuncu fakat ben onun yerine Tüm Frazier riskini alırdım. Benzer özellikte oyuncular ama Frazier çok daha uygun.

Arkadaşlar Broekhoff tam 4 numara değil.
Genelde 3 bazende 4 numara oynar.
Broekhoff'u 4 yazmayın bu yüzden.

Fenerbahçe eğer Dixon'ı alırsa Emir gider.
Ergin Hoca iyi anlaşıyordu onla.
Kadroya dahil edilebilir bir oyuncu bence.
Hemde yerli.

Ama söyle bir durumda var.
Fb bir yolunu bulur ikisini birlikte takımda tutar ki bunu da bekliyorum :)

Yine noname bir oyuncu önericem, Eurochallenge sayı lideri 4 numara oynuyor yeri geldiğince 3 de oynar aslında bana kalırsa ikisininde hakkını verebilir iyi penetre ediyor bence tabiri caize eze eze gücüyle penetre ediyor, boyu 1.98, 3 e uygun 4 e kısa gibi ama o kısalığı avantaja dönüştürüyor sanırım, Eurochallenge'da 19.8 sayı, 6 rebound, 1.8 asist ortalamasıyla oynamış aşağı yukarı %35-40 arası üçlük yüzdesi bulunuyor 2 sezonu baz alırsak. Belçikada ki son sezon istatistikleri 17.8 sayı 6.7 rebound 2.2 asist.. 2 senedir avrupada oynuyor 1.5 sene antwerp yarım sezonluk bi israil tecrübesi var. Son olarak 2011 NCCA 14.2 6.7 istatistikler yakalamış ve yanılmıyorsam sonraki sezonda ise 17 sayı 8.2 lik istatistik yakalamış. 2 video bulabildim doğru düzgün tabi iki video ile çok fazla bişey söylenemez fakat güzel istatistikler yakalamış.

Atletik, ayakları hızlı ve ribantçu skorer biri Ryan.
Gelirse Troy Thompkins etkisi yaratır bizde.

Atletik, ayakları hızlı ve ribantçu skorer biri Ryan.
Gelirse Troy Thompkins etkisi yaratır bizde.

3-4 numarada bayağı fark yaratır değişik bi tarzı var. Akşam eurochallenge maçlarını bulabilirsem Antwerpin izlicem oyuncuyu özet mözet ne bulursam artık

Eurolegue ve Türk - devşirme oyuncu kadrosu kesinleşmeden yabancılar için bir şey söylemek zor...Avrupa'da yoğun maç trafiği olmayacaksa 7. yabancıya gerek yok...Yani, 6 yabancı olacak ve 6. yabancı hangi pozisyonda olacağını belirlemek içinde Türk kadrosunun belirlenmesi lazım...Şu anda Türk pivotumuz yok...Yine, şu an için Micov'un yanında yerli oyuncu yine yok...Bu bölgelerde yeterli olabilecek Türk sayısı 3-4 taneyi geçmez ve alıp alamayacağımız da tartışılır...Öncelikle, bu konuyu konuşmakta yarar var...

Oğuz Savaş boşa çıktı. Birinci pivot olarak düşünürüm kesin olarak. Yabancı hakkını da kullanmamış olurum ekstradan.

Jajuan Johnson, KG, Ege
Oğuz Savaş, Gani Lawal, Cemal Nalga

Hem uygun fiyatlı, hem de gayet yeterli bir uzun rotasyonu olur.

Eurolegue ve Türk - devşirme oyuncu kadrosu kesinleşmeden yabancılar için bir şey söylemek zor...Avrupa'da yoğun maç trafiği olmayacaksa 7. yabancıya gerek yok...Yani, 6 yabancı olacak ve 6. yabancı hangi pozisyonda olacağını belirlemek içinde Türk kadrosunun belirlenmesi lazım...Şu anda Türk pivotumuz yok...Yine, şu an için Micov'un yanında yerli oyuncu yine yok...Bu bölgelerde yeterli olabilecek Türk sayısı 3-4 taneyi geçmez ve alıp alamayacağımız da tartışılır...Öncelikle, bu konuyu konuşmakta yarar var...

Yerli kadromuz:
PG: Şafak Edge
SG: Sinan Güler
SF: Göksenin Köksal
PF: Ege Arar,Kerem Gönlüm gibi şimdilik. Bu durumda bir yerli kısa daha alıp (Engin, Barış, Can, Serhat, bırakılırsa Birkan) 6. yabancıyı uzun olarak kullanmak daha mantıklı geliyor bana. Çünkü kısa alternatifleri uzunlara göre hem daha çok hem daha kalifiye. Eğer para artarsa da Dusan alınıp (Sertaç'ı tercih ederdim ama TS yaptı gibi) uzun rotasyonu genişletilir iyi olur.

Yine noname bir oyuncu önericem, Eurochallenge sayı lideri 4 numara oynuyor yeri geldiğince 3 de oynar aslında bana kalırsa ikisininde hakkını verebilir iyi penetre ediyor bence tabiri caize eze eze gücüyle penetre ediyor, boyu 1.98, 3 e uygun 4 e kısa gibi ama o kısalığı avantaja dönüştürüyor sanırım, Eurochallenge'da 19.8 sayı, 6 rebound, 1.8 asist ortalamasıyla oynamış aşağı yukarı %35-40 arası üçlük yüzdesi bulunuyor 2 sezonu baz alırsak. Belçikada ki son sezon istatistikleri 17.8 sayı 6.7 rebound 2.2 asist.. 2 senedir avrupada oynuyor 1.5 sene antwerp yarım sezonluk bi israil tecrübesi var. Son olarak 2011 NCCA 14.2 6.7 istatistikler yakalamış ve yanılmıyorsam sonraki sezonda ise 17 sayı 8.2 lik istatistik yakalamış. 2 video bulabildim doğru düzgün tabi iki video ile çok fazla bişey söylenemez fakat güzel istatistikler yakalamış.

Bu arkadaşın ismi ne

Yerli kadromuz:
PG: Şafak Edge
SG: Sinan Güler
SF: Göksenin Köksal
PF: Ege Arar,Kerem Gönlüm gibi şimdilik. Bu durumda bir yerli kısa daha alıp (Engin, Barış, Can, Serhat, bırakılırsa Birkan) 6. yabancıyı uzun olarak kullanmak daha mantıklı geliyor bana. Çünkü kısa alternatifleri uzunlara göre hem daha çok hem daha kalifiye. Eğer para artarsa da Dusan alınıp (Sertaç'ı tercih ederdim ama TS yaptı gibi) uzun rotasyonu genişletilir iyi olur.

3 numara Göksenine biraz ağır gelir bence kardeşim...

3 numara Göksenine biraz ağır gelir bence kardeşim...

Bu sene fizik olarak kalınlaştı. Şutör guard için toplu oyunu, pas ve skor özelliği çok yetersiz. Onu 2 numara olarak kullanmak dezavantajımıza olur. Savunmada fiziği ile 3 numara savunabilir bence ancak topsuz savunmasını geliştirmeli. Ribaund özelliği olan bir oyuncu zaten hücum ribaundlarına çok giriyor özellikle. Bu da 3 numara olarak elimizi güçlendirir. Hücumda da dipte ceza şutu yoksa yeter zaten üst seviye de ne yazık ki daha fazlasını ortaya koyamadı. 3 sayılık atışlarını %30'lardan %35-40'lara çekebilirse iyi olur. Micov'u 15 dakika dinlendirip takımın enerjisini yukarıya çekse 3 numarada bence iş görür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri