• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
James Anderson'u 800 bine alanlar vardı burda. Adamı cska istiyormuş.

Söyledik burda olmaz diye inandıramadık. Paramız az olunca adamlar da bize ucuza gelecek zannediyoruz :) Sen EL'nin bu sezon parlayan 3-5 adamından birini eurocup bile şüpheliyken 800 bin dolara alacaksın. Cska Real Barca Fener Efes bu beş takımdan en az 2-3 tanesi 1,5 m civarı kontrat önerecek adama.

Brooks Sassari'nin sisteminde tutkal görevi görüyordu. Atan o kadar çok isim vardı ki takımda ona sıra gelmiyordu o da hiç sorun etmedi bunu. Savunma da inanılmaz emek koydu ne isteniyorsa onu yaptı. Genelde hucümda eline top değmeyen amerikalılar oyundan uzaklaşır, Brooks hiç uzaklaşmadı. Bu tarz amerikalı bulmak oldukça zordur. Ahlakı ve profesyonelliği üst seviye bir isim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Brooks'un pivot pozisyonunda oynama özelliği var mı post oyunu, ribaund özelliği vs. nasıl? Bu arada sözleşmesi bitiyor mu?

Hayır niye illa James Anderson? Bu adam önceki sene NBA de değil miydi? Hatta oynuyordu yani 28 dk süre almış önceki sene Phili falan ama olsun. Yani öyle scout olmaya bile gerek yok NBA'de 8-10 dk süre almış oyunculara bak hatta süre alamayanlara sözleşmelerine bak biraz araştır getir. Madem para yok parlayan adam almak saçmalık. Ben bile NBA'den 20 30 isim sayarım maximum 1M'e gelecek ve katkı vermesi çok muhtemel. O isimlerden elbet avrupaya gelmeyi düşünen vardır. En basit örnek Patrick Young. Ne kadar ödedik ki biz Young'a aldığımız katkı 3-4 katıdır.

Yok 4 numara oynar hatta 3 numaraya bile kaydırıp 3 uzunlu 2-3 alan savunması yapabilirsin koç sever. Belirgin bir post oyunu yok ama dış şutu var, ribaundcu, savunması iyi, atletik bir forvettir. Her maç 15s 8r beklemeyin ama görünmeyen her işi yapar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ha gayret Jeterı soktuk galiba şubenin aklına.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Jeter Dixon çok saçma mı olur

Twitterda dolanırken Adrian Uter diye birini gördüm kesinlikle alınmalı 250k'ya oynuyor yanına Elonu, Gani Lawal, Golubovic yerli olarakda Duşan'ı alırsak süper olur ama imkansız yani haberleri bile yoktur diye düşünüyorum

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Jawai hatasından sonra Sofo hatası olmasın ama dikkat.
Umarım Ergin Hoca böyle bir hata yapmaz.
Gulobovic ve atletik bir pivot ile kapatalım pivot pozisyonunu.

Jeter umarım olur.
Tabiki yanına başka birisini de eklemek şartıyla.

3 numaraya Birkan ya da Serhat gelirse çok güzel olur.

4 numarada Moerman umarım düşünülür. O olmazsa Malaga'dan ayrılan 3-4 Calebb Green de çok iyi olur.

Jeter-X-Şafak
Sinan-Göksenin-Kuric(Janning-Carter)
Micov-Birkan (Serhat)
Moerman (Calebb Green)-Hersek(Hacıyeva)
Gulobovic-X

Çok pahalı olmayan dengeli bir kadro olur.

Twitterda dolanırken Adrian Uter diye birini gördüm kesinlikle alınmalı 250k'ya oynuyor yanına Elonu, Gani Lawal, Golubovic yerli olarakda Duşan'ı alırsak süper olur ama imkansız yani haberleri bile yoktur diye düşünüyorum

Twitter da nasıl oyuncu keşfediliyor anlamadım, sadece Uter in oynadığı İsrail Ligi nde bile o paralara aynı pozisyonda oynayan ondan çok daha çok yönlü ve daha verimli oyuncular var. Zaten yazdığınız oyuncuların hepsi aynı pozisyonda oynuyor ve birbirini tamamlayıcı özellikleri yok. Dördü yabancı olmak üzere beş tane pivotla ne yapılır? İsrail den Mitchell Watt alınabilir mesela, ikili oyunu var, tamamlayıcı, iyi rebound alır ve atlettir. Bu kadar oyuncu alana kadar tek oyuncuyla iş bitmiş olur.

Twitter da nasıl oyuncu keşfediliyor anlamadım, sadece Uter in oynadığı İsrail Ligi nde bile o paralara aynı pozisyonda oynayan ondan çok daha çok yönlü ve daha verimli oyuncular var. Zaten yazdığınız oyuncuların hepsi aynı pozisyonda oynuyor ve birbirini tamamlayıcı özellikleri yok. Dördü yabancı olmak üzere beş tane pivotla ne yapılır? İsrail den Mitchell Watt alınabilir mesela, ikili oyunu var, tamamlayıcı, iyi rebound alır ve atlettir. Bu kadar oyuncu alana kadar tek oyuncuyla iş bitmiş olur.
Dostum hayır hepsini alsınlar demedim pivot pozisyoni icin Uter yanına Golubovic-Elonu-Lawal uclusunden birini yerli olarakta Duşan'ı almalıyız dedim

Trabzon Dragan Milosavljevic ile görüşüyormuş. Fiyatı uygunsa biz de düşünebiliriz aslında . 2-3'te katkı verebilir.

Söyledik burda olmaz diye inandıramadık. Paramız az olunca adamlar da bize ucuza gelecek zannediyoruz :) Sen EL'nin bu sezon parlayan 3-5 adamından birini eurocup bile şüpheliyken 800 bin dolara alacaksın. Cska Real Barca Fener Efes bu beş takımdan en az 2-3 tanesi 1,5 m civarı kontrat önerecek adama.

O adam o kadar etmez. Onun gibi NBA'de çok oyuncu var, veren olursa o takımın aklına ben...
Goudelock 10 tane Anderson eder. Eğer gelmeyi düşünürse Goudelock'u biz alalım bence...

O adam o kadar etmez. Onun gibi NBA'de çok oyuncu var, veren olursa o takımın aklına ben...
Goudelock 10 tane Anderson eder. Eğer gelmeyi düşünürse Goudelock'u biz alalım bence...

Goudelock Erceg çok müthiş savunma yaparız.

Goudelock yıllık 2 milyon dolar civarı alıyor diye biliyorum yani bize göre değil.
Jeter fena bir oyun kurucu değil ama bize daha şutör biri lazım

Goudelock ayarında bir skorere hayır diyebilecek herhangi bir Avrupa takımı yok.Yıllık ücretini karşılayamayız

SON DAKİKA | Can Topsakal: "Jeter ve Dixon ile ilgilenmiyoruz. Micov, Sinan ve Göksenin takımda kalıyor. Erceg'i düşünmüyoruz" (@fersudeniz)

Ve Erceg gider :))) Haydi güle güle seni çakma yıldız.

Artık Moerman'a yönelmeliyiz bence.

Geçen seneki takımda Avrupa'da en çok piyasası olan adam Micov'du.Onu takımda tutarak mantıklı bir iş yaptık.Burada ''Önümüzdeki sene savaşçı bir takım kurmayı hedefliyoruz'' cümlesi anahtar cümle.Kaldı ki Erceg bile gözden çıkarıldıysa ciddi anlamda savaşçı bir takım düşünülüyordur.

Bu savaşçı takıma Micov gibi bir oyun aklının yanı sıra savunma defosu olmayan bir de winner bir guard ekleyebilirsek her kupada kafaya oynarız.Tabi bu yapıyı oluşturabilme adına kadro mühendisliğini kusursuz yapıp o winner guarda en az 1 milyon dolar ayırmamız gerekir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri