• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yüz yüze nasıl iletişim kuruluyorsa forumdaki cümlelerin de o paralelde yazıya dökülmesi esas.Üsluplara dikkat edilmesini rica ediyorum.

Niye Erceg'in 10da 1ine adam arıyoruz ki? Bütçe 10da 1ine mi düşmüş?

Yaşı da oan bir oyuncu.Bir şey ispat edememiş işte bu yaşına kadar.Sırpların en baba 4 numaraları tekme tokat gönderilmişken Sırp 4 numara denince akla ilk 20 sırada bile gelmeyecek bir adam ne katacakmış Galatasaray'a? Git Balazic'i ya da Markota'yı al o zaman.2 gömlek üstündedir her ikisi de Cupkovic'ten

Adamın adını geçtim oynadığı takımların bile adını duymadım bugüne kadar.Yunan Ligini de sondan 3.bitirmişler zaten.TBL'nin kötü takımlarında 10 sayı ortalama tutturan bir yabancıdan farkı yok işte.Ligin sondan 3.sünde oynamış olmasına rağmen istatistiği bile etkileyici değil

İlk 5 başlamıyor maçlara koç kostas flevarakis daha çok sonradan alıyor oyuna benchten gelip takımın skor yükünü çekiyor aldığı dakikalar ve attığı sayılar bence gayet yeterli birebir Ercegin kopyası diyebiliriz tek artı yönü Ercegten daha iyi savunma yapıyor arkadaş.
Yunan Liginin sondan 3.takımında benchten geliyor,Erceg'in hücumda her şeyine sahip,ama bir de üstüne savunması daha iyi.Hmm
Ama Yunanistan Liginin sondan üçüncüsünde benchten geliyor,Erceg de CSKA-Olympiakos da falan oynuyor,Galatasarayda 15 civarı Euroleague ortlaması tutturup sene ortası Real Madridden teklif alıyor.Ama bu daha iyi arkadaşı bırak Avrupalı koçlar ligi sondan 3. bitiren kendi koçu bile tam keşfedememiş nedense

Yunan Ligi'nin en dandik takımlarından birinin kariyersiz 27-28 yaşında bench oyuncusu Erceg yerine öneriliyor.Bizim takıma yakışmaz diyince saygısız oluyoruz.Hamza Hamzaoğlu tüm taraftarı virüsledi galiba

Zoran Erceg - Galatasaray - €1.6 million euros net income ($4.4 million NBA salary equivalent)

2013-2014 sezonunda Zoranın maaşı ortada bütçemiz 6-7 bandında olduğuna göre ne yapmamız lazım sence?
BEn 1-2 ve 5 numaraları kalburüstü alıp diğer pozisyonları bu tip potansiyel görünen oyuncularla geçme düşüncesindeyim.

Zoran Erceg - Galatasaray - €1.6 million euros net income ($4.4 million NBA salary equivalent)

2013-2014 sezonunda Zoranın maaşı ortada bütçemiz 6-7 bandında olduğuna göre ne yapmamız lazım sence?
BEn 1-2 ve 5 numaraları kalburüstü alıp diğer pozisyonları bu tip potansiyel görünen oyuncularla geçme düşüncesindeyim.

Karşıyaka 2.5 milyon bütçesi varken Palacios'u getirdi ki kendisi Litvanya Liginde MVP idi geçen yıl.Gabriel da Yunan Ligi ribaunt kralıydı diye hatırlıyorum.2,5 ile bile kendini kısmen de olsa ispat etmiş oyuncular alınabiliyorken biz 7 milyonla niye Cupkovic tarzı ne idüğü belirsiz adamlara yönelelim ki?

Ha potansiyel dediğin adam 28 yaşında olmaz.Adamın Eurochallenge tecrübesi bile yok Euroleague-Eurocup'ı falan zaten geçtim.Oynadığı takımları bile duymadım oyuncu ismini geç.Genç falan da değil bu adam.TBL2 de oynayan Tofaş'ın tenezzül edip alacağı bir oyuncu değil maalesef önerdiğin isim

Carterda Tirede oynuyordu..

Setlerde durduğu yerlerle,oyun bilgisiyle belli ediyor zaten Tire'de oynadığını.Goudelock'a yaptığı savunma basketbolu bilen her insana saç baş yoldurmuştur.Hoca müdahale edip Micov'a geçti Allahtan da kel kalmadım

Fenerin ispanya liginde 17 sayı ort oynayan bir uzun transferi vardı alırsak onun akıbetini yaşarız büyük ihtimal.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Erceg'in Cupovic''in oynadığı Triala'da oynasa yedekliği geç tüm takımın Erceg üstüne kurulacağını biliyoruz değil mi?
Erceg bile genel olarak beğenilmiyordu.Macvan bizden kovuldu Partizan'ın tüm hücumu onun üstüneydi.Yunan Liginin sondan 3.sünden vasat işler yapmak Galatasaray transfer kriteri olduysa işimiz yaş

Fenerin ispanya liginde 17 sayı ort oynayan bir uzun transferi vardı alırsak onun akıbetini yaşarız büyük ihtimal.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya onun bile büyük takım tecrübesi vardı kısmen(Real Madrid).Bu eleman Eurochallenge bile oynamamış 28 yaşında

Efes lasmenin kontratinden cikiyor 900 bine falan oynatabilirsek harika olur, yaninada dusani aliriz.

Ybc PF - Baris - Ege
Lasme - Dusan

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bo Mccaleb ve Terrell Mcintyre söylediğin gibi dimi Bo mersinden terrel adı sanı duyulmamış takımlardan geldi daha isim yazabilirim buraya aklıma bunlar geldi şuanlık.. Burda insanlar araştırıyor kendi çapınca oyuncu portföyü oluşuyor bence bilmişlik yapıp polemik yapmak yerine en azından verilen ufak uğraşa saygı gösterip sivri değil de daha uygun bir dille anlatılmasından yanayım. Ben buraya oyuncu onerirken çoğu italya liginde oluyor zaten, ordan birilerine sorup araştırmaya başlıyorum

Koskoca Yunan ligini Litvanya ligiyle kıyasladınya pes doğrusu hani şu yıllarca El şampiyonları çıkarmış bir ligi.Yunan liginin sonuncusu sonuncusu demişsin tutup rethymnoda ribaund kralı seçilen Gabrieli örnek vermişsin :D
Eurochallenge oynamamış demişsin verdiğin örnekteki oyuncular da piyasaya çıkana kadar Eurochallange oynamamış neyin kafası bu gerçekten ? Ve yine verdiğin örnekteki adamlar hiç biri bu adamdan genç değil :)
Sürekli birilerinin orta sınıf takımlardan bulup pick yaptırdıgı oyuncuları sayıyorsun kendi verdiğin örneklerse pişmiş avpda kendini kanıtlamış oyuncular bende diyorum ki sen niye önermiyorsun Gabrieller,Palacioslar???

Ya Palacios dediğin adamın 15 sayı ortalamalı Eurocup,10 sayı ortalamalı Euroleague sezonu var önceden

Şaka mı yapıyorsun ciddi misin anlamadım Cupkovic ile karşılaştırıp

Bo Mccaleb ve Terrell Mcintyre söylediğin gibi dimi Bo mersinden terrel adı sanı duyulmamış takımlardan geldi daha isim yazabilirim buraya aklıma bunlar geldi şuanlık.. Burda insanlar araştırıyor kendi çapınca oyuncu portföyü oluşuyor bence bilmişlik yapıp polemik yapmak yerine en azından verilen ufak uğraşa saygılı gösterip sivri değil de daha uygun bir dille anlatılmasından yanayım. Ben buraya oyuncu onerirken çoğu italya liginde oluyor zaten, ordan birilerine sorup araştırmaya başlıyorum..
Bo başka kıtadan 22-23 yaşında buraya geldi ki 25inde Euroleague F4ü oynuyordu,Cupkovic'in şu anki yaşındayken de Euroleague first teamdeydi.Cupkovic Yunanistanın sondan üçüncüsünde bench oyuncusu

Bo Mccaleb ve Terrell Mcintyre söylediğin gibi dimi Bo mersinden terrel adı sanı duyulmamış takımlardan geldi daha isim yazabilirim buraya aklıma bunlar geldi şuanlık.. Burda insanlar araştırıyor kendi çapınca oyuncu portföyü oluşuyor bence bilmişlik yapıp polemik yapmak yerine en azından verilen ufak uğraşa saygılı gösterip sivri değil de daha uygun bir dille anlatılmasından yanayım. Ben buraya oyuncu onerirken çoğu italya liginde oluyor zaten, ordan birilerine sorup araştırmaya başlıyorum

Kesinlikle katılıyorum bende sayarım buraya mesela Tyrese Rice'ta panioniostan çıkıp Euroleague Mvpsi olmuş Maccabiyi şampiyon yapmıştır.

Ergin Hoca nın röportajını dinledim az önce Ben Can Topsakal a söylüyorum sürekli konuşuyoruz çalışmak istediğim oyuncuları dedi o da irtibata geçiyor dedi
merak etmeyin bu suskunluğun altından fırtına kopacak dedi

Ya Palacios dediğin adamın 15 sayı ortalamalı Eurocup,10 sayı ortalamalı Euroleague sezonu var önceden

Şaka mı yapıyorsun ciddi misin anlamadım Cupkovic ile karşılaştırıp
Tamam sensin ortak işine gelen yerleri cevapladığın sürece polemiğe girmeyeceğim burada oyuncu önerimi yapar geçerim.

Kesinlikle katılıyorum bende sayarım buraya mesela Tyrese Rice'ta panioniostan çıkıp Euroleague Mvpsi olmuş Maccabiyi şampiyon yapmıştır.

İşte ben de onu diyorum.Dediğin adamların keşfedilmesi max 1-2 sene sürmüş,hem de Avrupaya NCAA nedeniyle 23te falan gelebildiği halde

Bo Mersin sezonunun ertesi sene F4 oynuyordu.Cupkovic doğma büyüme bu kıtalı olduğu halde hala keşfedeni yok nedense

Cupkovic yolda yanlışlık Erceg ya da Macvan'ı görse 'Usta başarının sırrı ne,ben senin hayranınım ve ayrıca basketbolcuyum' diye kendini tanıtmak zorunda kalır

Efes lasmenin kontratinden cikiyor 900 bine falan oynatabilirsek harika olur, yaninada dusani aliriz.

Ybc PF - Baris - Ege
Lasme - Dusan

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kaynak nedir ? Çok beğendiğim bir oyuncu ama Efes çıkmaz çıksada bize kalmaz sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri