Furkan merhaba, baştan söyliyeyim amacımın polemik yapmak felan değil !
Fazla iyimser olduğumu söylemişsin evet katılıyorum

GS ye dair bir kaç konu dışında hep iyimserdim öylede devam ediyorum. Bobby Brown ve diğer yazdığım isimler tamamen takımda görmek istediğim oyunculardı, tabi bunlar olacak diye bir şey yok, olsa nasıl olur gibilerinden yazmıştım ( hayalcilik'de denilebilir )
Wild Card konusunda ise neden bu kadar karamsar olduğunu anlamış değilim tamam geçen sene sınıfta kalmış olabiliriz ama hala lobimizin güçlü olduğunu düşünüyorum yeterki kulup gerekli teminatı versin. Bu teminatı Ergin hoca ya vermiş olmalılarki hoca 2 sene daha fedakarlık yapıp devam dedi ( Ergin hocanın GS liğini tartışmam ama egosu bu kadar yüksek olan bir hocanın bu saatten sonra Euroleague den başka bir kupada takım çalıştırmayacağını düşünüyorum ki tekliflerde vardı bildiğim kadarıyla ) Neyse bu konuda kimin haklı olduğunu zaman göstericek
Son olarak Ünal Aysal ile ilgili düşüncemi tam anlamıyla ifade edemediğimden beni yanlış anlamışşın ! Ben orda parantez içinde dedimki kaçıp gitmesini vs ( konu bu kadarla anlatılmayak kadar geniş olduğu için belki anlatamadım ifademi. Kaçıp gitti evet ama yaşananları objektif gözle baktığın zaman neden kaçtığını görebiliriz siyaset çok baskın çıktı ve kellesini aldılar adamın. Bu özellikle baskette senin yazdığın -4 milyonluk açığın oluşma sebeplerinden biri oldu, çünkü final maçına çıkmama kararını alan oydu ve GS basketbol şubesi cezalandırıldı. Bu konudaki fikrim benim böyle

Ama adam gene kalktı şubeyi ayırmayı teklif etti kabul görmedi ) değil takımına kazandırdığı genel başarıları ve vizyonu ( bunların içinde futbolcu transferleri,sponsorluklar,GS yi zaten var olan yerden daha da yukarlara yani dünya takımı seviyesine getirme çabaları bu konuda ufak bir not Nike elit takımı olan başka türk takımı var mı ? Yada şöyle söyliyeyim Nike'nin kaç tane elit takımı var ? Yani bu ve bunun gibi bana göre başarılı işlerinin devamı olabileceğini ) devam ettirebileceğini düşünüyorum.