Nevriye geldiginde gitmediyse Emir geldiginde de gitmeyiz. Hicbirsey olmaz.
Aklıma takılan birşey var Jeter 31 yaşında ama Malagada geçirdiği ve tamamlayamadığı (sadece birkaç maç oynayıp az süre almış burada da ) sezon hariç EL ayarında bir takımda oynamamış .Bilen birisi oyuncunun zayıf yanlarını da anlatabilir mi ? Mesela istatistiklere bakınca asist sayısı bir pg için vasat/vasat altı gibi sanki bir anlamı var mı bilmiyorum ama...
Jeter zaten daha çok Çin Liginde oynadı. Bu sezon ortasında Limoges ile Avrupa'ya dönüş yaptı.
Nevriye'yi halen bir Galatasaray figürü olarak görmüyorum.Türk kadın basketbolunun en büyük oyuncusu,her daim de böyleydi.Ekrem hocayla olan iletişimine de saygı duyuyordum tekrar geldiğinde.Kendisine dair içimi soğutan nokta ise Euroleague kupasına bakıp ağladığı andı.En az bizim kadar,yerine göre bizden fazla kafasına bir şeyler dank etti o anda.Bu zihinsel adımı görmek yeterliydi benim için.Nevriye geldiginde gitmediyse Emir geldiginde de gitmeyiz. Hicbirsey olmaz.
Nevriye'yi halen bir Galatasaray figürü olarak görmüyorum.Türk kadın basketbolunun en büyük oyuncusu,her daim de böyleydi.Ekrem hocayla olan iletişimine de saygı duyuyordum tekrar geldiğinde.Kendisine dair içimi soğutan nokta ise Euroleague kupasına bakıp ağladığı andı.En az bizim kadar,yerine göre bizden fazla kafasına bir şeyler dank etti o anda.Bu zihinsel adımı görmek yeterliydi benim için.
Emir'e gelirsek,yıllar yılı Abdi İpekçi'de serimizin sigortası oldu.Potansiyeli her daim yüksekti fakat oyun alışkanlığı kangrene dönüştü.Saha içi ahlakı desek yok,yüksek oyun karakteri desek yok.Hamle mantıklı desek değil,pragmatist desek ve söylenerek sineye çeksek ben bizim adımıza bir fayda göremiyorum.Bunları birleştirince bana çok şey gibi geliyor açıkçası.
Jeter + Lasme umarım olur. Kabul edelim ki bu bütçe ile daha iyilerini almak zor.
Ben dahil kimse Carter'ı düşünmüyordu ama Justin Carter takımda kalabilir seneye.
Sent from my iPhone using Tapatalk