• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nevriye geldiginde gitmediyse Emir geldiginde de gitmeyiz. Hicbirsey olmaz.

Herkese merhabalar.Çok uzun sürelerdir forumu takip etmeme rağmen daha önce hiç mesaj yazmamıştım.
Ergin Hocanın açıklamalarına kadar aslında karalar bağlamıştım ama önce Özyer den kurtulmamız arkasından gelen Hoca nın açıklamaları artık birşeylerin daha güzel olacağı hissini bana verdi. Kadro mühendisliği açısından buradaki bir çok arkadaşa göre daha tecrübesiz olabilirim ama hangi kadrolar olursa olsun artık bu sene savunmada agresif ve çok daha hızlı hücum edebilen bir takım oluruz inşallah.

Jeter-Şafak

Seth Curry-Sinan-Göksenin
Micov-Emir
Brooks-Christmas-Ege
Young-Dusan

Şafak konusunda emin değilim ama hocanın açıklamalarından sonra kadroya mecburen yazıyorum.Bu sene de eğer transferi gerçekleşmişse Jeter ın sahada olmadığı dakikalar da Ergin Hoca nın direksiyonu Sinan a teslim edeceğini düşünüyorum. Emir transferi epey zor üstelik bir de ameliyat geçirecek ama eğer kendisi ile anlaşamazsak o zaman 4 numarayı tek yabancı ile geçip Dudley in en azından 1 sene daha takıma geri döndürülmesi gerektiğini düşünüyorum Bu durumda kısalar için bir yabancı opsiyonu daha kullanabiliriz.

Jeter benim sadece Ukrayna milli takımında birkaç kez izlediğim bir oyuncu. Hücum tarafında iyi bir isim. Ama savunma kısmında çok fazla bir bilgim yok. Jeter'ı bilen biri savunmasının nasıl olduğunu açıklayabilir mi?

Herkese merhabalar Benimde forumdaki ilk mesajım öncelikle basketbolda fazla bilgim yoktur özellikle futbola göre o yüzden yorumlarda kusurlarım olabilir Öncelikle Hüseyin abi çok güzel kadro kurmuş bana göre keşke sezona böyle başlasak ama youngun gitme durumu var jeterin ardından iyi bi skorere ihtiyacımız var bu bencede seth curry olabilir.

Jeter iyi transfer eğer tamamsa.ismi geçen Washingtondan da Bobby dixondan da iyi oyuncu bence.dixonun tek avantajı yerli olması olurdu.
Benim guard pozisyonu için öncelikli tercihlerim Bobby brown will bynum ve Alex renfroe idi ama jeterda bunlardan çok altta kalmaz,sadece biraz yaş dezavantajı var 83lu sanırım.
Manny Harris bu sene mutlaka dusunulmeli bence.

Aklıma takılan birşey var Jeter 31 yaşında ama Malagada geçirdiği ve tamamlayamadığı (sadece birkaç maç oynayıp az süre almış burada da ) sezon hariç EL ayarında bir takımda oynamamış .Bilen birisi oyuncunun zayıf yanlarını da anlatabilir mi ? Mesela istatistiklere bakınca asist sayısı bir pg için vasat/vasat altı gibi sanki bir anlamı var mı bilmiyorum ama...

Aklıma takılan birşey var Jeter 31 yaşında ama Malagada geçirdiği ve tamamlayamadığı (sadece birkaç maç oynayıp az süre almış burada da ) sezon hariç EL ayarında bir takımda oynamamış .Bilen birisi oyuncunun zayıf yanlarını da anlatabilir mi ? Mesela istatistiklere bakınca asist sayısı bir pg için vasat/vasat altı gibi sanki bir anlamı var mı bilmiyorum ama...

Jeter zaten daha çok Çin Liginde oynadı. Bu sezon ortasında Limoges ile Avrupa'ya dönüş yaptı.

Jeter zaten daha çok Çin Liginde oynadı. Bu sezon ortasında Limoges ile Avrupa'ya dönüş yaptı.

Doğrudur son 2-3 sezon çin arada bir sezon NBA var ama Avrupada da geçirdiği 4-5 sezon var kötü oyuncu anlamında demedim zayıf yanlarını merak ettiğim için sordum

Nevriye geldiginde gitmediyse Emir geldiginde de gitmeyiz. Hicbirsey olmaz.
Nevriye'yi halen bir Galatasaray figürü olarak görmüyorum.Türk kadın basketbolunun en büyük oyuncusu,her daim de böyleydi.Ekrem hocayla olan iletişimine de saygı duyuyordum tekrar geldiğinde.Kendisine dair içimi soğutan nokta ise Euroleague kupasına bakıp ağladığı andı.En az bizim kadar,yerine göre bizden fazla kafasına bir şeyler dank etti o anda.Bu zihinsel adımı görmek yeterliydi benim için.
Emir'e gelirsek,yıllar yılı Abdi İpekçi'de serimizin sigortası oldu.Potansiyeli her daim yüksekti fakat oyun alışkanlığı kangrene dönüştü.Saha içi ahlakı desek yok,yüksek oyun karakteri desek yok.Hamle mantıklı desek değil,pragmatist desek ve söylenerek sineye çeksek ben bizim adımıza bir fayda göremiyorum.Bunları birleştirince bana çok şey gibi geliyor açıkçası.

Nevriye'yi halen bir Galatasaray figürü olarak görmüyorum.Türk kadın basketbolunun en büyük oyuncusu,her daim de böyleydi.Ekrem hocayla olan iletişimine de saygı duyuyordum tekrar geldiğinde.Kendisine dair içimi soğutan nokta ise Euroleague kupasına bakıp ağladığı andı.En az bizim kadar,yerine göre bizden fazla kafasına bir şeyler dank etti o anda.Bu zihinsel adımı görmek yeterliydi benim için.
Emir'e gelirsek,yıllar yılı Abdi İpekçi'de serimizin sigortası oldu.Potansiyeli her daim yüksekti fakat oyun alışkanlığı kangrene dönüştü.Saha içi ahlakı desek yok,yüksek oyun karakteri desek yok.Hamle mantıklı desek değil,pragmatist desek ve söylenerek sineye çeksek ben bizim adımıza bir fayda göremiyorum.Bunları birleştirince bana çok şey gibi geliyor açıkçası.

İşin teknik kısmı konusunda iddalı değilim ama Emirin bize gelmesi her iki taraf açısından da faydalı olabilir diye düşünüyorum Atamanla daha başarılı olabilir yetenekli bir oyuncu ve de dar kadrolar için 3-4 poziyonda birden oynayacak oyuncular ekstra değerli

Saha içi ahlakı olmadığı için gelmesin fikrine ilkesel olarak katılırım ama böyle bir ilkemiz olacaksa oyuncunun daha önce giydiği formadan bağımsız bir ilkedir bu malesef GS forması giyen ya da giymiş saha içi ahlakını düşük bulduğum oyuncular var dahası genelde ülkemizde bu tarz oyuncular kendi taraftarının gözbebeği biz de bu durum farklı değil yine malesef bu açıdan ilkeli olduğumuzu düşünmüyorum Emirin gelmesinin zedeleyeceği bir ilkesel duruşumuz zaten yok bence ha ama biryerden başlanacaksa buradan başlanabilir ona katılırım

Öte yandan Sinan geçen sene devam eden sözleşmedeki yıllık ücretinden indirim yaparak sözleşme yeniledi bı sene bütçe daha da düşmüşken TC kimliği taşıyan herhangi bir oyuncuya Sinandan anlamlı ölçüde yüksek ücret ödemek Sinana da bütçe dengemize de haksızlık olur bu yüzden Sinana yakın bir yıllık maliyeti olacaksa alınabilir bence

Sloukas zu fener . Biz de Lasme ye 2 yıllık teklif yapmışız ama talipleri varmış

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben dahil kimse Carter'ı düşünmüyordu ama Justin Carter takımda kalabilir seneye.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Efes ısrarcı değilse Diebler'ı zorlamalıyız. Son zamanlarda ligimizde gördüğüm en iyi şutör.

Sportandodaki son lasme haberinin içinde Jeter ile ilgili cümleler de var ve öyle iş kesin bitti anlamı çıkmıyor malesef

Drafttaki favori oyuncularımdan Rakeem Christmas Cavs'e gitmiş. Orda süre alması zor gibi iyi takip etmek lazım. Muazzam bir çıkışı var son yılda.

Jeter + Lasme umarım olur. Kabul edelim ki bu bütçe ile daha iyilerini almak zor.

Upshaw'ın Young'a göre artıları Post oyunlarını sıkça kullanması ve ona göre daha iyi bir çember savunucusu olması.
En önemli eksisi ise geçiş oyunlarında yavaş kalması, Patric kadar çevik bir oyuncu olduğunu söylemek zor.

Deneme-yanılma transferi kotasını Aaron Craft'tan kullansak hiç fena olmaz, çok skorer değildir ama muazzam bir savunmacıdır.

Jeter + Lasme umarım olur. Kabul edelim ki bu bütçe ile daha iyilerini almak zor.

Valla bence de. Şu bütçeyle şu iki transferi bitirirsek çok sevineceğim. Lasme kalın bi pivot değil ama atletik sayılır ve uzun kolları var. Ayrıca orta mesafe de kullanıyor yeri geldi mi. Daha ne olsun.

Lasme Efes'ten ne kadar kazanıyordu acaba? 1 milyon dolar civarıysa piyasası düştüğü için 700 bin dolara falan bağlayabiliriz.

Jeter konusunda erken sevinmemişizdir inşallah

Ben dahil kimse Carter'ı düşünmüyordu ama Justin Carter takımda kalabilir seneye.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir kaç yerde indirimi kabul etmemiş diye okumuştum.(Ama okuyalı baya oldu.) Carter'ı en fazla 7. yabancı olarak tutarım. 2 numara da zaten Sinan ve Göksenin gibi şutu zayıf 2 isim varken Carter çok gereksiz olur bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri