• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 kere izlememişlerdir bile. Haberleri bile yoktur bizimkilerin :)

1 kere izlememişlerdir bile. Haberleri bile yoktur bizimkilerin :)
Antep'teki Higgins'i görmeyen adamlar Pana'dan AJ'i izler mi :)
Kesin izlememişlerdir, Ergin hoca sadece Galatasaraydaki oyunculari tanıyomuş

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende de( görüşülen isimlere ve olası maliyetlerini incelediğimde) Emir için bütçe ayrılıyor fikri hasıl oldu...

Higgins gercekten iyi olabilirdi bizim icin ama burada bile hic adi gecmedi. Gerci gecse bile CSKA nin ilgisi varken alamazmisiz o ayri.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

İzzet'ten çok şey beklememek lazım hatta hiçbir şey beklememek belki daha doğrusu olur Banvit kariyerinde bile 10 15 dakika ortalama ile oynamış adam ki o zaman 3+2 kuralı vardı o olmasa onu da almazdı Fransa ve Hırvatistan Liglerinde bile iyi performans verememiş biri.İzzet'e dair beklenti oluşursa onların bile altında kalabilir ama yapacak bir şey yok oyuncu havuzu belli Barış Hersek,İzzet gibi adamlar ülkenin en iyi ekiplerinde kontrat alabiliyor hocayı eleştirecek değilim el mahkum.Tek isteğim Ege'ye de süreler verilmesi olacak.Hırvatistan maçı dışında fena turnuva geçirmedi Ege süre almayı hak ediyor.

Sinan as planlarda yer alacak ben yüksek kalibrede bir 2 numara alacağımızı sanmıyorum ancak Jeter-Sinan-Micov ön alanında zaman zaman sıkışan oyunda skor üretmek konusunda sıkıntılar yaşayabiliriz kısa hattına yapılacak takviyenin Manny Harris tarzı kaldırıp atan benchten gelebilecek biri olmasını isterim Justin Carter kalacağına.Uzunlarda Sofo hamlesinin Jawai gibi olacağından endişe ediyorum umarım olmaz.Uzun bölgesinde oluşacak durumu merak ediyorum.Bir de Emiri sanmıyorum ama Ersin Dağlıyı alabileceğimizi düşünüyorum o olursa güzel olur geçen sene bu haktan faydalanamamıştık.

Bende de( görüşülen isimlere ve olası maliyetlerini incelediğimde) Emir için bütçe ayrılıyor fikri hasıl oldu...

Mümkün,

ama daha olası olan şu bence konuştuğumuz 6-7 milyon dolarlık bütçe karşılığı sağlanmış gerçek anlamda bir bütç değildi bir bütçe hedefi aslında henüz de ortada bitmiş bir sponsorluk anlaşması olmasığı için ucuz yerliler ve olmassa olmaz kaliteli yabancı pg dısında net hamle yapamıyoruz her ihtimale yönelik olarak geniş bir yqlpazede oyuncu bakıyoruz bir bakmısız geçen seneki gibi ortada kalmışız o da bir olasılık gecen sene fiilen sponsorsuz kaldığımızı da uzunca bir süre gizlediler Liv hospitalın gecen sene verdiği 1 milyon dolar sadece lütfen verilmiş göstermelik bir bedel

Bu konularda iyimser tek veri Ataman pek gergin ve tepkili gözükmüyor

Kesin izlememişlerdir, Ergin hoca sadece Galatasaraydaki oyunculari tanıyomuş

İzliyorsan al o zaman laga luga yapma. Higgins'i neden göremedin. 15-20 oyuncu etrafında dönüyorsun. Ne Obra ne İvkovic Ne de Ataman'da scout 0. Hepsine iyi bir ders verdi zaten Ufuk Sarıca.

Ne kadar şöhret sevici bir medyamız var. Karşıyaka bulmuş almış ucuza getirmiş GS-FB-EFES hepsini parçalamış şampiyon olmuş. İvkovic, Diebler'ı Obra, Barış Herkes ve Dixon'ı almış. Bunu yabancı bir Hoca başarsa KSK ile şampiyon olsa neler olurdu tahmin edemiyorum.
3 milyonluk KSK bunları getiriyorsa sende 10 Milyon bütçe varsa daha iyisini yapacaksın.

Biz bulalım yok. Arada iyisini alacaksın ligde ama bunları bulamıyor olman asıl sorun.
KSK çok şanslı Ufuk Hocaya sahipler. O haysiyet yoksunu taraftarlarına saygım 0 ama Ufuk Hoca'ya sonsuz.

6-7 milyon dolar bütçeye bir tane 1 milyon dolarlık adam o adam senin zaten yıllardır en önemli oyuncun ve takımın bel kemiği ise olur. Yani Spa gibi bir adam olur ama böyle bir adam yoksa araştıracaksın. Ezbere adamların peşine gitmeyeceksin. Kalıbından başka bir haltı olmayan Sofo'ya kuruş vermeyeceksin. Hoca sistemli bir adam olsa zerre lafım yok lakin değil. Sistemi olsa arada bir iki genç oyuncu parlardı.
Furkan'ı alsınlar scout diye bin tane scouta taş çıkartır. Porto'nun 150 scoutu var. 17-70 yaş arası. Zannediyor musunuz hepsi profesyonel. Çoğu amatör.

Ya Ufuk hoca da tutturdu işte bu sene.Sanki KSK o varken her sene şampiyonluğun birinci favorisi gibi konuşmaya gerek yok.En bastinden gelecek sene göreceğiz Karşıyakayı.Bu sene her şey denk geldi, tüm riskler tuttu vs

Ufuk hocaydi Efese dev bütçe ile Savanovic, Barac, Ilievski, Vujacic, Batista kadrosunu kurup bu adamlara uzun sözleşme verip Efesin 2-3 yılını karartan.Alzheimir değiliz çok şükür

Şu Pana da oynayan A.J. Slaughter ne alemde arkadaşlar.

A.J Slaughter bir türlü istikrarı oturtamayan savunması sıkıntılı mental problemleri olan bir oyuncu. Banvit'te kendine gelebilir özellikle şut ritmini bulunca oldukça etkili oluyor ama arkasından ah,vah edilecek ve izlenmeyecek bir oyuncu değil göz önünde çünkü.. F.Ülker performansı yanıltmasın.

Samuels serbestmış ya da serbest kalmış sanırım bize yarar mı ?

Sofonun ismini bu kadar rahat zikrettiklerine göre acaba Samuelsin fiyatını mı düşürmeye çalşıyorlar diye düşünmeden edemiyor insan.

Ya Ufuk hoca da tutturdu işte bu sene.Sanki KSK o varken her sene şampiyonluğun birinci favorisi gibi konuşmaya gerek yok.En bastinden gelecek sene göreceğiz Karşıyakayı.Bu sene her şey denk geldi, tüm riskler tuttu vs

Ufuk hocaydi Efese dev bütçe ile Savanovic, Barac, Ilievski, Vujacic, Batista kadrosunu kurup bu adamlara uzun sözleşme verip Efesin 2-3 yılını karartan.Alzheimir değiliz çok şükür

Adamlar plan proje yapmış sen her şey denk geldi diyorsun. Bu emeğe saygısızlık değil mi ? FB ile Efes'i parçaladılar daha ne yapacaklar.
Ufuk Hoca bu sene başarılıdır. Ben ölene kadar böyle gider demedim sistemleri doğru en azından bizdeki gibi at hırsızları yok Basket şubelerinde.

Samuels serbestmış ya da serbest kalmış sanırım bize yarar mı ?

Samardo Samuels bu yıl İtalya Liginde 24.5 dakika ortalama sahada kalıp 14 sayı , 6.4 ribaund ve 2 asistlik performansıyla çok dominant bir yılı geride bıraktı.Euroleague'de de 26 dakikada 12.9 sayı , 5.4 ribaund ortalaması yaptı. Verimlilik puanı İtalya Liginde 18.3 tü bu yıl. Listesini çıkarıp sıralamasını yaptığımda İtalya Liginde bu yıl en yüksek verimlilik puanına sahip oyuncu oldu.

Samuels bilek hassasiyeti olan bir uzun , pota yakınında ince bitirişler yapabiliyor. P&R meziyeti olan ve potaya agresif cut eden bir oyuncu. Yani Abdi İpekçi'de tavırlarıyla inanılmaz bir sinerji oluşturur. Sofo kadar olmasa da post oyunu var. Pivot hareketleri üst düzey olmasa da ayak çabukluğuyla sırtı dönük oyunda da etkili oluyor.Hücumdaki bu agresifliğini savunmada çok göremediğimiz bir oyuncu ama şu şartlar altında her türlü isterim. Peki alabilir miyiz ? Bence öncelikle yüksek kontratlat kovalar . Almak istiyorsak beklemeli ve ısrarcı olmalıyız ama milli takım durumından dolayı çok da vaktimiz yok. Kaldı ki Sofo ile anlaşma noktasındayız geri döneceğimizi sanmıyorum.Sofo'yu bırakıp acaba olur mu ki diye Samuels beklemek Ataman açısından risk şu anda.

Samardo Samuels bu yıl İtalya Liginde 24.5 dakika ortalama sahada kalıp 14 sayı , 6.4 ribaund ve 2 asistlik performansıyla çok dominant bir yılı geride bıraktı.Euroleague'de de 26 dakikada 12.9 sayı , 5.4 ribaund ortalaması yaptı. Verimlilik puanı İtalya Liginde 18.3 tü bu yıl. Listesini çıkarıp sıralamasını yaptığımda İtalya Liginde bu yıl en yüksek verimlilik puanına sahip oyuncu oldu.

Samuels bilek hassasiyeti olan bir uzun , pota yakınında ince bitirişler yapabiliyor. P&R meziyeti olan ve potaya agresif cut eden bir oyuncu. Yani Abdi İpekçi'de tavırlarıyla inanılmaz bir sinerji oluşturur. Sofo kadar olmasa da post oyunu var. Pivot hareketleri üst düzey olmasa da ayak çabukluğuyla sırtı dönük oyunda da etkili oluyor.Hücumdaki bu agresifliğini savunmada çok göremediğimiz bir oyuncu ama şu şartlar altında her türlü isterim. Peki alabilir miyiz ? Bence öncelikle yüksek kontratlat kovalar . Almak istiyorsak beklemeli ve ısrarcı olmalıyız ama milli takım durumından dolayı çok da vaktimiz yok. Kaldı ki Sofo ile anlaşma noktasındayız geri döneceğimizi sanmıyorum.Sofo'yu bırakıp acaba olur mu ki diye Samuels beklemek Ataman açısından risk şu anda.

Öncelikle bilgilendime için çok teşekkürler.

Eğer bahsedilen bütçe gerçekse 6-7 milyon ortası 6.5 desek mevcut oyunculae 2 milyon falandır hesabını çok yaptık Serhatı alsak son yerli etti 2.5 kalıyor 4 milyon dolar eğer beş yabancı daha alacaksak 3 tanesine ortalama 1 milyon ikisine 500 vereceke bütçe var aslında .Demek ki 1-2 oyuncu için 1 milyon doları bile biraz aşabiliriz .Yeterli olmaz mı ?

İzliyorsan al o zaman laga luga yapma. Higgins'i neden göremedin. 15-20 oyuncu etrafında dönüyorsun. Ne Obra ne İvkovic Ne de Ataman'da scout 0. Hepsine iyi bir ders verdi zaten Ufuk Sarıca.

Geçen sene iki kere pana ile oynadık heralde görmüştür :))

Açık söyliyeyim higgins'i cska neden aldı anlayamadım, ama daha önce yazmıştım onların deneme lüksü var. Biz ise 6 yabancının beşinde doğru tercih yapmalıyız. Slougther bence sadece şutu olan vasat iki numara. Guard yanına bizim esas özelliği topa baskı olan atlet bi iki numara almamız lazım, örneğin strawberry gibi. Lafayette olabilir yada panada ki nelson. Hiç olmadı carter biraz duracağı yeri öğrenirse atletiz mi ile o baskıyı yapsbilir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri