2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bi kac gündür forumu okumuyodum. Sikildim ben bu duyumculardan spa ile zaza deyin de forum alev alsin bari. Bu arada oly iyi takim kuruyor ben Hacketti cok begeniyorum oly aliyor sanirim iyi is yapiyorlar..

LeBron uzatmayaydı iyiydi tam aradığımız isimdi takım sıkıştığında potaya giden sırtı dönük oynayan acayip bi adam 1_4arası tüm pozisyonları oynayan acaba onumu alsak bide Durant var sakatlıktan geldi ama denenebilir bence pota altıa De andre Jordan Marc gasol ikilisi fena olmaz Howard eski etkisinde olaydı onu alırdık ama olsun 3 numaraya Paul George diyorum kesinlikle ikiyede Klay Thompson ne diyorsunuz olurmu :-D :-D :-D

Marc takiminda kaldi :D de andre jordan da sanirim kendi takimyla imzalayacak. Paul iyi oyuncu alinabilirse is yapar. Cris paul de 1 numarada istedigimiz oyuncu olabilir arroyodan sonra kazanma istegi cok iyi [emoji14]

Cris paul-safak
Sinan-paul George(gerci tüm sezon sakatti forum ekibi ne der bilemedim :/)
Durant
Kevin Garnett(yasi ne olursa olsun is yapar bana basketbolu sevdiren adam kontenjanindan takima aliyorum)
Marc Gasol
Geyigin dibine vurdum kusura bakmayin ama hem basketbolda hem futbolda hersey kötüye gidiyo en önemlisi yapilan yalan yanlis aciklamalar diyin transfer yapmicaz para yok seffaf olun kimse ses etmez ama kimsenin BÜYÜK GALATASARAY TARAFTARINI kandirmaya hakki yok!!!

[video=youtube;LXt4A4OFbB0]https://www.youtube.com/watch?v=LXt4A4OFbB0[/video]

[video=youtube;jhWbg2MqFRQ]https://www.youtube.com/watch?v=jhWbg2MqFRQ[/video]

[video=youtube;XbJgPpB_0qs]https://www.youtube.com/watch?v=XbJgPpB_0qs[/video]

Valla ne bilim Duncana bile fitim Tony Parker n sözleşmesi ne durumda kesinlikle bizim adamımız Arroyonun adını anmayız bence :) Tony Parker Ray Allen Paul Pierce Kevin Garnet Pau Gasol veteran takıma bile fitim :-D

Piyasa o kadar berbat duruma geldi ki bizi geçtim büyük kulüplerin bile eksik yerleri var Cskada Khryapa Kirilenko Kaun gitti yerleri dolmadı bir mesela Freelande baktılar o da Dallas ile görüşüyor şu an Barca desen hala kısa rotasyonu sorunlu ama bulamadılar birini uzun desen Vezenkovu aldılar.Maccabi ve Efes dışında biraz da Oly hareketli onun dışında yaprak kımıldamıyor bu seneden böyle olmaya devam ederse 2 3 seneye Avrupa basketbolu NCAA'den beter hale gelir.Acil önlemlerin alınması lazım.

Birkaç ileti önce ismi geçmişti,tam bizlik bir oyuncuydu aslında,dixon'u alamadık renfroe'yi alsaydık iyi olacaktı ribaunt ortalaması 4-5 arası asist 5-6 top çalma 1'in üstünde ve ritmi tutturunca şutuda var,böyle bir oyuncu için 1 milyon € gözden çıkarılır bayern ne kadar verdi acaba

Kerem tunçeri'yi düşünmek acı ama ikna edememek daha acı.
Klüp yönetimi paralize olmuş durumda şu anda. O kadar tecrübesiz bir yönetim var ki herşey başkana kalmış durumda ama başkan da tecrübesiz. Hayırlısı bakalım.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yaklaşık iki ay önce "sponsor anlaşması tamam gibi"ydi. İki ay geçti hala "sponsor anlaşması tamam gibi".

Dursun Özbek'in eksileri artılarından kat kat daha fazla şu ana kadar.

Yaklaşık iki ay önce "sponsor anlaşması tamam gibi"ydi. İki ay geçti hala "sponsor anlaşması tamam gibi".

Dursun Özbek'in eksileri artılarından kat kat daha fazla şu ana kadar.
galatasarayın her başkanı bir diğerinden daha beter olma yolunda ilerliyor ve üzülen de biz taraftarlar oluyoruz.Şu anki başkanın geldiğinden beri söylediği bir tane şey gerçekleşmiş değil Galatasaray kulübü başkanı değil de Kamyoncular federasyonu başkanı gibi davranıyor.
Hataları olmuştur seveni kadar sevmeyeni de vardır ama hep söylerim Ünal Aysal bu ülkeye fazla bir adamdı vizyon olarak zira yokluğunun nasıl bişey olduğunu da son iki başkan bize çok net hissettiriyor.Hatta Ünal Aysalın başkanlığı bırakmasında bıraktırılmasında dolaylı ya da direkt olarak fenerin parmağı var deseler inanırım bu saatten sonra.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...