2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu resmi aciklama isine fazla kafayi takiyorsunuz, Domercant falan havaalanina inmesine ragmen siteden resmi aciklama baya bi sonra gelmisti diye hatirliyorum.

Kutay kısaca ben kendi düşüncemi söyliyeceğim...Katılırsın yada katılmazsın, benim herkesin kendi düşüncesine saygım var.....
Bize bu sene yine şapkadan tavşan çıkaracak bir koç lazım. Türkiye'de şapkadan tavşan çıkaran da ben tek koç biliyordum, bu sene ikincisini de gördüm...Bir Zoric, Huertal maliyetine kurulan bir takım, devleri yendi. Biz ve BJK ile Ataman şampiyon olduğunda FB'nin 3 kat, Efesin 2,5 kat bütçesi vardı...
KSK Örneğini de şundan dolayı verdim, eğer Ufuk Sarıca ve Ergin Ataman gibi büyük bütçeli takımlardan korkmayıp, meydan okuyan, iddiasını yensede yenilse de son maça kadar taşıyan koçlar KSK, BJK ve bizim başımızda olmasaydı bu üç takımda son 5 yılda şampiyonluğu rüyasında dahi göremezdi...
Cem Akdağ'a haksızlık konusuna katılmakla beraber, Cem Akdağ asla Ergin Hoca sınıfında bir koç değil. Eğer Ergin Ataman sonrası Cem Akdağ gelirse, işte o gün ben gerçekten hedeflerin küçüldüğüne inanırım... O zaman isterse bütçe 3 Milyon artsın...
......
Bu arada transferler bu hafta içi açıklanıyormuş....

Kutay kısaca ben kendi düşüncemi söyliyeceğim...Katılırsın yada katılmazsın, benim herkesin kendi düşüncesine saygım var.....
Bize bu sene yine şapkadan tavşan çıkaracak bir koç lazım. Türkiye'de şapkadan tavşan çıkaran da ben tek koç biliyordum, bu sene ikincisini de gördüm...Bir Zoric, Huertal maliyetine kurulan bir takım, devleri yendi. Biz ve BJK ile Ataman şampiyon olduğunda FB'nin 3 kat, Efesin 2,5 kat bütçesi vardı...
KSK Örneğini de şundan dolayı verdim, eğer Ufuk Sarıca ve Ergin Ataman gibi büyük bütçeli takımlardan korkmayıp, meydan okuyan, iddiasını yensede yenilse de son maça kadar taşıyan koçlar KSK, BJK ve bizim başımızda olmasaydı bu üç takımda son 5 yılda şampiyonluğu rüyasında dahi göremezdi...
Cem Akdağ'a haksızlık konusuna katılmakla beraber, Cem Akdağ asla Ergin Hoca sınıfında bir koç değil. Eğer Ergin Ataman sonrası Cem Akdağ gelirse, işte o gün ben gerçekten hedeflerin küçüldüğüne inanırım... O zaman isterse bütçe 3 Milyon artsın...
......
Bu arada transferler bu hafta içi açıklanıyormuş....

Bildigimiz transferler mi? yani goksenin safak izzet yoksa diger hedeftekiler mi bitti onlari mi aciklayacaklar

Benim de kişisel fikrim Kutay paralelinde.. Ergin Atanan bu ligin en iyi koçu mudur? Hayır.. Eger bizim bütçemiz yarı yarıya azalıyorsa ki azaldı ve başka sorunlar da var, kenar yönetimi degişmeliydi. Ben hep istemişimdir, Yagizer hoca, Ahmet Çakı hoca yada Oktay hoca olsun yenilmez armadanın başında. İş ahlakları üst düzey olan insanlar bunlar. Ergin Ataman ile devam kararı alındı taraftar baskısıyla.. Hem de Can Topsakal oradayken. Geçen bahsettim bazı şeyler olabilir diye. Hoca çok huzursuz ve milli maçlar öncesi ipler kopabilir. Benim için iyi bir gelişme olur çünkü Ataman'ı bu göreve layık görmüyorum fakat maalesef yöneticilerde basiretsizlik abidesi oldugu için degişen bir durum olmayacak gelecek için. Umutlanmayın derim. Oyuncu alsalar dahi 6 milyon dolar ortada olmadıgı için sezon içinde geldikleri gibi giderler. Ataman'da eger kalırsa bunu fırsat bilip mola almadan hızlıca bitirir sezonu ve ekranlarda "Aslolan Galatasaray.." hikayesine devam eder..

Emrah bey iyi niyetle yazdığınza eminim ama bu biraz retorik taktiği bir soru .Aynı mantıkla bizim Atamanla şampiyon olduğumuz sezon bir milyon dolar az oyuncu bütçemiz olsa ama başta obra olsa şampiyon olabilir miydik ? Daha önemlisi şampiyon KSK teknik ekibinin toplam maliyeti nedir birinci yardımcı bas antrenör ayarında mı mesela ? ama çok küçük bütçe ile şampiyon oldular .

Ayrıca ben kişisel birşeyden bahsetmiyorum bütçe azaltan bir takım da bütçe daha dengeli azaltılmalı gerekirse yeni bütçe yapısına uygun bir teknik ekiple anlaşılmalı diyorum.

Burda birçok insan hem yönetim olarak hem de kadro olarak ciddi hayal kırıklığı yaşarken, teselli bulduğumuz en önemli şey koç Ergin Ataman ve kadrosu.. Cümleme tekrar geri dönüp baktığımda kadro olarak kısmına açıklama getirmek lazım sanırım. Geçen sene bazı oyuncularda yaşadığımız sakatlıklar ve verimsizlik, bu seneki güncel kadro anlamında da henüz bizi tatmin edemeyen bi kadro durumunda olmamız. Pekçok insan Ergin Ataman sakin ve mutlu bir yüz ifadesindeydi deyip sadece onun yüz ifadesi ve karakter olarak iddialı yapısında teselli buluyor. Bu kadar güvendiğin bi ekibe verilen paraya bence çok bişey söylememek gerek. Ayrıca 6 milyonluk bütçeyle 10 milyonluk ayarında bir kadro kurabilirse teknik kadro üzerine düşeni fazlasıyla yapmış olur

Benim de kişisel fikrim Kutay paralelinde.. Ergin Atanan bu ligin en iyi koçu mudur? Hayır.. Eger bizim bütçemiz yarı yarıya azalıyorsa ki azaldı ve başka sorunlar da var, kenar yönetimi degişmeliydi. Ben hep istemişimdir, Yagizer hoca, Ahmet Çakı hoca yada Oktay hoca olsun yenilmez armadanın başında. İş ahlakları üst düzey olan insanlar bunlar. Ergin Ataman ile devam kararı alındı taraftar baskısıyla.. Hem de Can Topsakal oradayken. Geçen bahsettim bazı şeyler olabilir diye. Hoca çok huzursuz ve milli maçlar öncesi ipler kopabilir. Benim için iyi bir gelişme olur çünkü Ataman'ı bu göreve layık görmüyorum fakat maalesef yöneticilerde basiretsizlik abidesi oldugu için degişen bir durum olmayacak gelecek için. Umutlanmayın derim. Oyuncu alsalar dahi 6 milyon dolar ortada olmadıgı için sezon içinde geldikleri gibi giderler. Ataman'da eger kalırsa bunu fırsat bilip mola almadan hızlıca bitirir sezonu ve ekranlarda "Aslolan Galatasaray.." hikayesine devam eder..

Zerre katılmıyorum.
Ergin Hoca'nin ne ahlaksızlığını gördün ?
Sırf Galatasaray'da kalsın diye ücretinde indirim yapan bir adama bunu ne cüretle dersin ?
Kendini ne sanıyorsun ?
Sen kim oluyorsun ki bunları söyleme hakkını kendinde buluyorsun ?

Gal Mekel kontratındaki çıkış opsiyonunu kullanmış.

eurobasket.com Jeter kesin imzayı atmış Çin takımına gıbı haber yapmış dört gün önce hatta sitede Çin takımın kadrosunda kendisi gerçi çok guvenılır değil Datomeyi de Khimkiye koymuşlar

Sana katılmak imkansız! Butun yasananlara ve üzerindeki psikolojik baskiya ragmen adamin tek dayanağı galatasaray! Ve ben sahip cikarim arkadaş. Netekim en iyi Türk koçtur tartısilmaz bile.. Ve de iyi Galatasaraylı.. Bunlari haksiz buluyorum..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hocam kaynak kim ya da hangi site?

Twitterda birileri yazmıştır muhtemelen zaten kapıya kilit vurmayacaksak su ıkı hafta içinde hareketlilik başlamalı şimdi haftaya açıklancak derler olmadı öbür hafta kesin dersin olur biter .Türkiye duyumculuğu politikacılığı ile aynı ilkeye sahip önce yalan söyle yalanın ortaya çıksa da geri adım atma ..

Başkan seçilen Dursun Özbek zannedersem iş hayatı ile transfer piyasasını bir tutuyor. Görünen o ki bütün branşlarda yanlış oyuncu transferleri ya da henüz doğru oyuncuları transfer edememe sorunsalı yaşıyoruz. Özbek ve idarecilere bakılırsa durum kontrol altında, o ve ekibi bir şey biliyorlar tüm Galatasaray'lılar ise onların bildiği bu şeyi bilmiyor havası hakim :) Tecrübeler gösteriyor ki bu tip durumlarda her zaman taraftar haklı çıkmıştır. Erkek basketbolda herkes en iyi oyuncuları topladı şu an elle tutulur bir oyuncu kaldı mı acaba ? Ne beklendi ? Ne hedeflendi ? Ergin Ataman böyle iş yapmazdı bunun arkasında kesin ve kesin yönetim kararları var. Allah sonumuzu hayretsin ne diyeyim ...

Zerre katılmıyorum.
Ergin Hoca'nin ne ahlaksızlığını gördün ?
Sırf Galatasaray'da kalsın diye ücretinde indirim yapan bir adama bunu ne cüretle dersin ?
Kendini ne sanıyorsun ?
Sen kim oluyorsun ki bunları söyleme hakkını kendinde buluyorsun ?

İş ahlakı ve normal ahlakı algılayamamak ve üzerine yazıda Ergin Ataman'a ahlaksızlıkla ilgili en ufak bir cümle kurmayan bir kişiye bu soruları sorabilmek ciddi anlamda zeka geriligidir. Durumunuza üzüldüm.

Sana katılmak imkansız! Butun yasananlara ve üzerindeki psikolojik baskiya ragmen adamin tek dayanağı galatasaray! Ve ben sahip cikarim arkadaş. Netekim en iyi Türk koçtur tartısilmaz bile.. Ve de iyi Galatasaraylı.. Bunlari haksiz buluyorum..

Aynı paralelde düşünmesek de seviyeli cevabınız için teşekkür ederim. Galatasaraylı lığın Galatasaray'ı çalıştırmak için gerekli bir kriter olarak görmüyorum. Ayrıca son 3 sezonda ligimizde ve elit sayabileceğimiz liglerde koçların yıllık ücretlerini de araştırmak ve bu verilerle konuşmak daha sağlıklı olur bence. Bunu öğrenebileceğimiz bir kaynak varsa rica edeceğim sizden.

yaw arkadaşlar siz hala cok cok iyi oyuncu alabilirmiyiz sanıyorsunuz kimsenin almadığı boşta olan oyuncular arasında en iyisini alacaz bu kesin onun için beklemekten başka yapacak bişey yok
boşuna kadrolar yazıyorsunuz

be iyi basketçi olsam bu takıma gelmem eminimki sizde gelmezdiniz

Bakiyirum da forumda yeniden Ergin hoca dusmanlarinin sesleri cikmaya baslamis. Bunlarin miyeti herhalde yonetimin beceriksizliginden istedigimiz transferleri yapamazsak sucu hocaya atabilmek. Zaten takimin basinda vizyon sahibi, kariyeri basarilarla dolu Ergin hocanin yerine oktay hoca gibi calistirdigi takimlardan kovulan (bu sene Ergin hoca dogusun teklifini kabul etseydi yine ayni kaderi paylasacakti.) Siradan koc ve benzerlerini gormek isteyenlerin vizyonlari da belli olmustur. Keske herkes Ergin hoca kadar Galatasarayli olsa. Onun sayesinda artik maclara cikarken bir iddiamiz var diyebiliyoruz. Benim gozumde Ergin hoca Turkiye deki en iyi yerli hatta cogu yabancidan da daha iyi koctur.

Ergin hocanın iş ahlakı da iyidir genel ahlakı da . Zaten ahlaklı birinin iş ahlakının kötü olması imkansız.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ergin hocanin iş ahlaki kesinlikle sifir.10 ay para almadığinda çekip gitseydi ya da bu sene kontratinda indirime gitmeseydi iş ahlakınin son derece yüksek oldugunu gösterirdi mesela.

Kesinlikle profesyonelliğe saygisi yok Ergin hocanin.Biraz saygisi olsa çiftlik gibi yönetilen bu kulupte 5 dakika durmazdı.

Gs sevgisi profesyonelliginin ve iş ahlakinin önüne geçmiş

Teknik anlamda Mahmutiyi Ataman'a tercih edenlere tavsiyem basketbolu birakip baseball seyretmeleri

Yok yok baseball da değil güreş fala seyretsinler.Topun olduğu oyunlar olmamalı

Hamza gibi olmak lazim sevilmek icin. Galatasaray'da iken sevgi kelebeği. Başka yerdeyken başka. Malum burasi Galatasaray. Kabına gore sekil almayinca sevilmiyorsun.

Geldiginden beri tepki gosterilecegi zaman tepki gosterdi kime olursa olsun. Yanlislari da var ama Dogrulari yanlislarini goturur hep. Geldiginden beri soyledigi tek sey var ben buraya sevilmek icin gelmedim Galatasaray'i sampiyon yapmak icin geldim.

Arroyo konusu bana gore hatadir Ergin Ataman icin gidenin ustunu cizerimdir. Farkli da dusunsek hep bi sebebi vardir.

Mevcut Galatasaraycilar kabina gore sekil alani sevse de biz hep oturma organina oturma organi diyen Ergin Ataman"in durusunu ornek alacagiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...