Bu resmi aciklama isine fazla kafayi takiyorsunuz, Domercant falan havaalanina inmesine ragmen siteden resmi aciklama baya bi sonra gelmisti diye hatirliyorum.
Kutay kısaca ben kendi düşüncemi söyliyeceğim...Katılırsın yada katılmazsın, benim herkesin kendi düşüncesine saygım var.....
Bize bu sene yine şapkadan tavşan çıkaracak bir koç lazım. Türkiye'de şapkadan tavşan çıkaran da ben tek koç biliyordum, bu sene ikincisini de gördüm...Bir Zoric, Huertal maliyetine kurulan bir takım, devleri yendi. Biz ve BJK ile Ataman şampiyon olduğunda FB'nin 3 kat, Efesin 2,5 kat bütçesi vardı...
KSK Örneğini de şundan dolayı verdim, eğer Ufuk Sarıca ve Ergin Ataman gibi büyük bütçeli takımlardan korkmayıp, meydan okuyan, iddiasını yensede yenilse de son maça kadar taşıyan koçlar KSK, BJK ve bizim başımızda olmasaydı bu üç takımda son 5 yılda şampiyonluğu rüyasında dahi göremezdi...
Cem Akdağ'a haksızlık konusuna katılmakla beraber, Cem Akdağ asla Ergin Hoca sınıfında bir koç değil. Eğer Ergin Ataman sonrası Cem Akdağ gelirse, işte o gün ben gerçekten hedeflerin küçüldüğüne inanırım... O zaman isterse bütçe 3 Milyon artsın...
......
Bu arada transferler bu hafta içi açıklanıyormuş....
Emrah bey iyi niyetle yazdığınza eminim ama bu biraz retorik taktiği bir soru .Aynı mantıkla bizim Atamanla şampiyon olduğumuz sezon bir milyon dolar az oyuncu bütçemiz olsa ama başta obra olsa şampiyon olabilir miydik ? Daha önemlisi şampiyon KSK teknik ekibinin toplam maliyeti nedir birinci yardımcı bas antrenör ayarında mı mesela ? ama çok küçük bütçe ile şampiyon oldular .
Ayrıca ben kişisel birşeyden bahsetmiyorum bütçe azaltan bir takım da bütçe daha dengeli azaltılmalı gerekirse yeni bütçe yapısına uygun bir teknik ekiple anlaşılmalı diyorum.
Benim de kişisel fikrim Kutay paralelinde.. Ergin Atanan bu ligin en iyi koçu mudur? Hayır.. Eger bizim bütçemiz yarı yarıya azalıyorsa ki azaldı ve başka sorunlar da var, kenar yönetimi degişmeliydi. Ben hep istemişimdir, Yagizer hoca, Ahmet Çakı hoca yada Oktay hoca olsun yenilmez armadanın başında. İş ahlakları üst düzey olan insanlar bunlar. Ergin Ataman ile devam kararı alındı taraftar baskısıyla.. Hem de Can Topsakal oradayken. Geçen bahsettim bazı şeyler olabilir diye. Hoca çok huzursuz ve milli maçlar öncesi ipler kopabilir. Benim için iyi bir gelişme olur çünkü Ataman'ı bu göreve layık görmüyorum fakat maalesef yöneticilerde basiretsizlik abidesi oldugu için degişen bir durum olmayacak gelecek için. Umutlanmayın derim. Oyuncu alsalar dahi 6 milyon dolar ortada olmadıgı için sezon içinde geldikleri gibi giderler. Ataman'da eger kalırsa bunu fırsat bilip mola almadan hızlıca bitirir sezonu ve ekranlarda "Aslolan Galatasaray.." hikayesine devam eder..
Bu arada transferler bu hafta içi açıklanıyormuş....
Sana katılmak imkansız! Butun yasananlara ve üzerindeki psikolojik baskiya ragmen adamin tek dayanağı galatasaray! Ve ben sahip cikarim arkadaş. Netekim en iyi Türk koçtur tartısilmaz bile.. Ve de iyi Galatasaraylı.. Bunlari haksiz buluyorum..Benim de kişisel fikrim Kutay paralelinde.. Ergin Atanan bu ligin en iyi koçu mudur? Hayır.. Eger bizim bütçemiz yarı yarıya azalıyorsa ki azaldı ve başka sorunlar da var, kenar yönetimi degişmeliydi. Ben hep istemişimdir, Yagizer hoca, Ahmet Çakı hoca yada Oktay hoca olsun yenilmez armadanın başında. İş ahlakları üst düzey olan insanlar bunlar. Ergin Ataman ile devam kararı alındı taraftar baskısıyla.. Hem de Can Topsakal oradayken. Geçen bahsettim bazı şeyler olabilir diye. Hoca çok huzursuz ve milli maçlar öncesi ipler kopabilir. Benim için iyi bir gelişme olur çünkü Ataman'ı bu göreve layık görmüyorum fakat maalesef yöneticilerde basiretsizlik abidesi oldugu için degişen bir durum olmayacak gelecek için. Umutlanmayın derim. Oyuncu alsalar dahi 6 milyon dolar ortada olmadıgı için sezon içinde geldikleri gibi giderler. Ataman'da eger kalırsa bunu fırsat bilip mola almadan hızlıca bitirir sezonu ve ekranlarda "Aslolan Galatasaray.." hikayesine devam eder..
Hocam kaynak kim ya da hangi site?
Zerre katılmıyorum.
Ergin Hoca'nin ne ahlaksızlığını gördün ?
Sırf Galatasaray'da kalsın diye ücretinde indirim yapan bir adama bunu ne cüretle dersin ?
Kendini ne sanıyorsun ?
Sen kim oluyorsun ki bunları söyleme hakkını kendinde buluyorsun ?
Sana katılmak imkansız! Butun yasananlara ve üzerindeki psikolojik baskiya ragmen adamin tek dayanağı galatasaray! Ve ben sahip cikarim arkadaş. Netekim en iyi Türk koçtur tartısilmaz bile.. Ve de iyi Galatasaraylı.. Bunlari haksiz buluyorum..
Aynı paralelde düşünmesek de seviyeli cevabınız için teşekkür ederim. Galatasaraylı lığın Galatasaray'ı çalıştırmak için gerekli bir kriter olarak görmüyorum. Ayrıca son 3 sezonda ligimizde ve elit sayabileceğimiz liglerde koçların yıllık ücretlerini de araştırmak ve bu verilerle konuşmak daha sağlıklı olur bence. Bunu öğrenebileceğimiz bir kaynak varsa rica edeceğim sizden.