• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyun kurucu için de çok sürpriz birisi olabilir mi?

HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyun kurucu için de çok sürpriz birisi olabilir mi?

Ben öyle bir şey bekliyorum. Çünkü Schilb transferi tempoyu yavaşlatarak oynayacağımızı gösteriyor. Ve bence bu tarz bir oyun Rowland ile oynayamayız.

Ben öyle bir şey bekliyorum. Çünkü Schilb transferi tempoyu yavaşlatarak oynayacağımızı gösteriyor. Ve bence bu tarz bir oyun Rowland ile oynayamayız.
Peki var mi bi öneriniz bu konuda?

Barça will bynum ı alıyormuş, böyle adamları da bize bırakmıyorlar işte

FB Kalininici bitiriyor diyorlar gelirse Dixon hariç Emir dahil sekız yabancı olacak Emirden çıkmadan yabancı uzun almazlar .Kaldı ki piyasada pek de pivot kalmadı.Semihle tekrar anlaşma olasılıkları yüksek bence.

Daçka bir yabancı dört numara daha aldı bir yabancı daha alırlarsa 5 numara olacaktır hatta alırlarsa değil almaaleı gerekiyor .2-3 pozisyonlarına bir oyuncu daha gerekiyor ve bu oyuncu yerli olacak muhtemelen Serhatı onlar alacak

BJk iki bütçli ölçüsünde ucuz olmayan yerli kısa aldı Muratı tuttu Kartal da var Engin gidedek gibi hamleler yapılıyor.Efes@Engin haberleri zaten artıyor dolayısı ile Doğuşun boşa çıkma olasılığı artıyor

Shilb hamlesi ile bizim Serhatı düşünüyor olmamızın olasılığı zaten azaldı 2-3 oynayabilecek bir yabancı almışken Serhat artık lüks olur.Kaldı ki Serhatın Daçkaya yakın olduğu haberleri doğruluğu şüpheli olmakla birlikte daha taze. Bu durumda ya Semih ya Doğuş gelecek ama Fenerin yabancı pivot almadığı hergün Semihin kalma olasılığını artıyor.Bizim de 1 numaranın oyun kuramama sorununu kompanse edecek vir kadro kurmaya çalıştığımızı süşünüreek acaba yerli transferi için doğuşa daha mı yakınız şeklinde bir çıkarsamaya ulaşıyorum.

Sofo , Green Rowland falan bunları silin listelerden. Schilb in S harfi bile yoktu transfer ettik.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Schilb, birçok pg'den daha fazla asist özelliği olan bir oyuncu. Boyu itibariyle 3 numara olarak akla geliyor ama, hem top kontrolü, hem de pas özelliği 2 numarada da oynamasına müsait. Schilb transferinden sonra DeMarcus Nelson transferi de daha mantıklı hâle geliyor.

Nelson 1.93 m
Schilb 2.01m
Micov 2.01 m
+
Sofo

Fizikıl olarak rakip takım için eşleşmesi zor oyuncular.

Sofo , Green Rowland falan bunları silin listelerden. Schilb in S harfi bile yoktu transfer ettik.

Sofoyu diğer isimlerin dışında tutmak lazım.. Topsakal belirtmişti ilgileniyoruz ve görüşmeler sürüyor diye.

Galiba guard pozisyonu
Şafak, Sinan ve Rowland la geçilecek
Sinan geçen sene olduğu gibi daha çok 1 oynayacak
Semih ve Serhat içinde görüşülüyor demiş genç kazın
2 numara Göksenin ve Schilb
3 numara Micov ve Serhat
4 Greenge, İzzet, Ege
5 Sofo, Semih ve atletik uzun olacak gibi

Galiba guard pozisyonu
Şafak, Sinan ve Rowland la geçilecek
Sinan geçen sene olduğu gibi daha çok 1 oynayacak
Semih ve Serhat içinde görüşülüyor demiş genç kazın
2 numara Göksenin ve Schilb
3 numara Micov ve Serhat
4 Campel, Ege, izzet
5 Sofo, Semih ve atletik uzun olacak gibi

7 yane yerli oyuncu yazmışsınız. Bizim 7 tane yerli alabilecek bir bütçemiz yok. Yani bence ya Semih ya Serhat alınır. İkisi birlikte olmaz.

Yalnız bu dıyumculukta ana unsur kesinlikle hiçbirşey bilemesende kendi hatanı kabul etmemek.Son anda x araua girdi.Son anda Y fiyat attırdı.Sın anda piyangodan para çıktı.Hocanın rüyasına son gece ak sakallı dedi girdi olm onu alma dedi.Bizdeki basketbolsever duyumcu ilişkisi tam Aziz nesin hikayesi gibi.Sürekli yanılıyorlar ama her sefer de bir umut inanır gibi oluyoruz.

Abi Allah aşkına Sofo olmasın ya.

Sofo + Semih + Atlet uzun planı da oldukça lüks ve imkansız. Ya da getireceğin atlet uzun 4 de oynayabilecek. Ama zor görünüyor.

Sofo+Atlet
Semih+Atlet / Kısa şeklinde olabilir bence. Serhat için bu saatten sonra gerek yok bence

Schilb transferi 2 tane yabancı pg gelmeyeceğine delil bence.Hoca 2-3 numara olarak da oyuna yön verebilen birini getirmiş oldu böylece.

1 numaraya McCalebb'ı alsak aslında piyasası falan azalmışken.Delicilik,akışkanlık gibi sorunlara tek başına derman olur

Ergin hocam boşuna mutlu umutlu gülerek konuşmuyormuş demekki.

Bayramda pek giremedim foruma ancak Schilb transferi iyi oldu sevindim açıkcası. Bence aradığımız 1 numara Bryce Cotton. Sofo transferi kötü değil ancak yanına iyi pivot gerek Jarrid Famous da burda aradığımız isim. Seth Curry işi de böylece yatmış oldu ancak onun yerine deliciliğiyle, şutuyla, saha görüşüyle Bryce Cotton'ı 1 numaraya almalıyız kesinlikle.

rowland-doğuş-şafak
sinan-göksenin
micov-schilb
green-izzet-ege
atletik pivot-sofo

veya

nelson-doğuş-şafak
collins-sinan-göksenin
micov-schilb
green-izzet-ege
semih-atletik pivot/anlaşıydıysa mecburen sofo

sakatlıklarıda hesaplayarak ucuza 1 tane fazla türk oyuncu bulursak alabiliriz bence. 7.yabancı olarak ise alabilirsek eurocup için avantaj ama sanki sezonun ilerleyen zamanlarında ihtiyaç doğrultusunda almamızda yanlış olmaz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri