• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barış Ermiş bir takımla anlaştı mı?

Pana, Kuzmic'i açıkladı. Lasme kesin diyebiliriz artık

Tofaş diyorlardı barış için

Bugün önerdiğim Kuzmic Panathianaikos ile anlaşmış. Bir yandan da Lasme konusunda elimiz daha rahat artık.

Bu sıcak havada Kazım'ın haberlerini buraya taşıyarak sadece kendinizi yoruyorsunz. Adam kendi yazıyor kendi yalanlıyor.

Pana Kuzmic'i açıkladığına göre, Lasme de pürüz kalmadı sanıyorum. Kalmamıştır di mi?

Lasme hayırlı olsun artık

https://mobile.twitter.com/Genckazim/status/625740810810716160

Kazım Guard için ses getirecek birini almaya çalıştığımızı söylemiş. Bakalım bu sefer doğru olacak mı?

Adamlara bak yahu :)
Bir şey biliyorsan söylersin bilmiyorsan susarsız. Safi hava yapıyorlar.
Prim vermemek lazım böyle adamlara.

<time datetime="2015-07-27T19:59:33+0000">1m1 minute ago</time>EmirEltutan â€￾@emireltutan
@Genckazim Boby Brown Huertas a yok diyorsun.Ee Bunlardan daha ses getirecek kim olabilir? Mantıksiz geldi bana

Kazım Sönmez– â€￾@Genckazim

<button class="UserCell-followButton u-sizeFull FollowButton Button Button--textBlue Button--small" jsaction="follow" jsnamespace="FollowButton" aria-label="Follow" style="color: rgb(85, 172, 238); font-family: inherit; font-size: inherit; font-style: inherit; font-variant: inherit; font-stretch: inherit; line-height: 1.5em; margin: 0px; overflow: visible; -webkit-appearance: none; cursor: pointer; border: 1px solid currentcolor; padding: 0.4em 1em 0.3em; width: 137.5px; border-radius: 0.35rem; position: relative; -webkit-user-select: none; background: rgb(255, 255, 255);"><svg viewBox="0 0 78 72"><use fill="currentcolor" xmlns:xlink="http://www.w3.org/1999/xlink" xlink:href="/i/rw/svg/d6bb6cfcd924aa500e7330b230b73e49/icon#icon-follow"></use></svg></button>

@emireltutan NBa taraflarına git

Bu adama inananları gerçekten anlamıyorum :D

Pao yeni pivotunu bulmuş...

Lasme geliyor :)

O değil de aksamdan sabaha almadılar ya bu kuzmici ayrıca onların kimyasına Lasmeden daha uygun değil mi zaten tüm haberler kolpa olmasın

Lasme açıklanır artık yarin büyük olasılıkla

Canaria da Omici almış

Ünlü basketbol scoutumuz Mehmet Beygirci'nin oyuncu listesini yayınlamasından sonra bunlar beklenen olaydı...12 saat geçmeden listedeki oyuncular kaıpışıldı :D

Omic Canaria muhabbeti vardı bir süredir ama ses çıkmayınca olmadı heralde dedim [emoji1] Kuzmic Pao baya süpriz oldu ama ben Malaga'ya bekliyodum onu abi [emoji1]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Marko Türkiyeye dönüyormuş ve bu takımın fener olacağı söylentileri var...

Az demedim dar dedim yanlış anladınız, iyi bir üçlükçü değil iyi bir penetreci değil, iyi bir bitirici değil, herşeyden biraz biraz var demek istediğim o.. daha iyi oyuncular alabiliriz shippe gelmeden önce

Para varsa alabilirsin ewt ama bütçemizde alabileceğin nadir oyunculardan biri ayrıca hepsi var özelliklerin orta seviyede az denecek kadar degil Telekom'da 12 sayı 3 et asist ve ribaunt ortalama ile oynadı broşeden once azımsanmıcak kadar iyi . Ayeıca cok yürekli adam ben oyununu beğeniyordm bizdeyken mücadele etmesini

Shipp hem ortalama oyuncu hem de mevki olarak uygun değil.Galatasaraydan sonra TT bile sözleşme uzatmadı,Brose 2-3 maçta fesh etti vs
Orta altı seviyelerin topçusu

D.j. Kennedy gibi bir adamı almıyoruz ya ona yanarım.

Lasme de geldi gözüyle bakabiliriz sanırım artık. Pao oraya Omic'i almış.

B.Schilb
V.Micov
S.Lasme
G.Caleb

bunların yanına 1 yabancı pivot, ve yabancı oyun kurucu gelecektir. Oyun kurucu için umarım Hodge'dan iyisini bulabiliriz.

PG: Transfer-Şafak
SG: Sinan-Göksenin
SF: Schilb-Micov
PF: Caleb-İzzet-Ege
C: Lasme-Transfer-Dusan/Semih

gibi bir kadro oluşacak sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri