• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Glen Davis Nba'de istediğim kontratı bulamazsam Avrupa'ya gidebilirim dedi. Avrupa'dan Nba'ye giden kadar Nba'den de Avrupa'ya gelen olacak bekledikçe.

Nba'deki oyuncular yavaş yavaş Avrupa'ya düşmeye başladı.jared Cunnigham'ın ismide Kızılyıldız ile geçiyordu.Bize gelirse faydalı olabilir.

ayrıca şafak bu takımda maksimum 5 6 dakka oynamalı.aksi halde takım çok etkilenir.şafak iyi oyuncu falan değil ayrıca.paramız yoktu mecburen aldık.endere laf söyleyenler çok ağlar şafak ı izleyince.

Şafak Edge kesinlikle kötü bi oyuncu değil.

Semih Erden serbestmis artik. Omer Onan da dogrulamis, 1 agustos sonrasi serbest kaliyor deniyordu zaten.

Transferi cok kritik bizim icin. 700 bin dolar civarina bitirebilirsek harika olur.

Sinan sakatlandı falan ama al sana skorer kısa işte. Yalnız şunu da göz önünde bulundurmak lazım İvkovic ve Obradovic gibi 2 adam bile 20-30 milyon euroluk bütçelerle eksiksiz takım kuramıyorlar. Bizim 4-5 milyon euro bütçe ile herkesin içine sinebileceğimiz bir takım kurabilme ihtimalimiz yok zaten. Aradaki eksiğin bir kısmını da taraftar kapatıyor işte. Yeter mi yetmez mi bunun macerasını yaşayacağız bu sezon.

ayrıca şafak bu takımda maksimum 5 6 dakka oynamalı.aksi halde takım çok etkilenir.şafak iyi oyuncu falan değil ayrıca.paramız yoktu mecburen aldık.endere laf söyleyenler çok ağlar şafak ı izleyince.

Şafak için de yıllık 800 bin dolar verseydik ağlayabilirdik belki :)

Lasme'den sonra Huertas-Dorsey yapsak takım bayağı bir seviye atlar. Koç kimyayı da oturtursa dehşet bir takım çıkar ortaya da zor işte biraz..

Huertas - Şafak

Sinan - Göksenin

Micov - Shlib

Gren -İzzet - Ege

Lasme - Semih - Dorsey

Guard rotasyonu dar gibi olur demeyin Huertas ı Şafak nefeslendirir.Olmadı Sinan guarda geçtimi Sinan Shlib Micov Gren Dorsey yaparız yada Semih Lasmeyide gerektiğinde 4 e kaydırırız ben Semihin bize geliceğini düşünüyorum cidden ve süper olur.

Dorseyde Lasmeden aşağı para istemez bence Huertas alalım diyorum o da 1m altında oynamaz ne kaldı ki bütçe olarak elimizde?
Ben bu transferleri ihtimal dahilinde görmüyorum zor gerçekten.

Dorsey minimum 1 ister,Dorsey-Lasme-Semih çok çok lüks olur hiç gereği yok.Bütçe belli hem Huertas hem Dorsey hem Lasme hem Semih olmaz.

Dorseyde Lasmeden aşağı para istemez bence
Huertas alalım diyorum o da 1m altında oynamaz ne kaldı ki bütçe olarak elimizde?
Ben bu transferleri ihtimal dahilinde görmüyorum zor gerçekten.

Aynen oyle. Huertas ve Dorsey'in birlikte gelmesi imkansiz mevcut butce ile. Ha ikisinden biri belki gelir o baska ama maddi durum diger turlusune el vermez. Kaldi ki Lasme transferi butceyi yeteri kadar zorladi.

Ayrica dun Ismail Senol'un dedigi onemli bir sey vardi: Galatasaray bu sezon butceyi asmamakta ve dikkatli olmakta kararli diye.

Daha once de yazdim Dentmon+Semih+Wyatt gibi bir ucluyle transferi kapasak ben muthis sevinirim. Su sartlarda daha iyisi de olmaz.

Bu transferler için yönetimin ek gelir yaratması lazım. Ya da ekstra sponsorluklar falan. Başka türlü çok zor.. Gerçi tarihin en büyük sponsorluk anlaşması tek başına da yeterdi ama..

Dün yayınlanan pragramı sonradan videodan izledim .Bizim kadroda Schilb 2 Göksenin 3 numara idi zaten İsmail Şenol Schilbin transferini guard diye duyurmuştu.Doğrusu mudur değildir başka mesele ama muhtemelen bizim tknik heyetin kafasındakini biliyordur Şenol gerçi pozisyonlar arasında bazen çizgi çok ince ve geçişli.Ayrıca İzzet 5 numara yazılmıştı Semih gelirse son uzun 4-5 oynayan bir oyuncu ya da post oyunu olan bir 4 numara dahi olabilir .

Huertas gelsin de Dorsey olmasada olur.

Marcelinho Huertas gibi kaliteli bir oyun kurucu mevcut piyasa da almamız imkansız gibi birşey

Bekleyeceğiz başka yolu yok en son kalan oyuncularla senelerini boş geçmeme adına düşük kontratla anlaşmaya çalışacağız en iyimser halimle umarım ay sonuna kadar transferi bitirebiliriz.

Sinan sakatlandı falan ama al sana skorer kısa işte. Yalnız şunu da göz önünde bulundurmak lazım İvkovic ve Obradovic gibi 2 adam bile 20-30 milyon euroluk bütçelerle eksiksiz takım kuramıyorlar. Bizim 4-5 milyon euro bütçe ile herkesin içine sinebileceğimiz bir takım kurabilme ihtimalimiz yok zaten. Aradaki eksiğin bir kısmını da taraftar kapatıyor işte. Yeter mi yetmez mi bunun macerasını yaşayacağız bu sezon.

Bunun en büyük sebebi yerli havuzunun darlığı. Yunanistanda dd, spa, fotsis, printezis, papanikolau, sloukas, bourusis, kaimakoglu, papaloukas gibi başrolde yerli oyuncular vardı ellerinde.

Eğer huertas gelirse aroyo-huertas takası yapılmış gibi olacak.

Dorsey gelecekse Semih'e pek gerek yok bence.
Fazla lüks olur Semih transferi.
Onun yerine Ersin transferi 4 numarada daha çok işimize yarar.
Huertas ve Dorsey transferi inşAllah gerçekleşir.

Bence bu 2 transfer de biraz daha beklemekte fayda var bu arada avrupa takımları uzun rotasyonunu tamamladı gibi Dorsey belki Çine gidebilir ama ben çok isterim düşünsenize LASME DORSEY OY AMAN AMAN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri