Glen Davis Nba'de istediğim kontratı bulamazsam Avrupa'ya gidebilirim dedi. Avrupa'dan Nba'ye giden kadar Nba'den de Avrupa'ya gelen olacak bekledikçe.
ayrıca şafak bu takımda maksimum 5 6 dakka oynamalı.aksi halde takım çok etkilenir.şafak iyi oyuncu falan değil ayrıca.paramız yoktu mecburen aldık.endere laf söyleyenler çok ağlar şafak ı izleyince.
ayrıca şafak bu takımda maksimum 5 6 dakka oynamalı.aksi halde takım çok etkilenir.şafak iyi oyuncu falan değil ayrıca.paramız yoktu mecburen aldık.endere laf söyleyenler çok ağlar şafak ı izleyince.
Dorseyde Lasmeden aşağı para istemez bence
Huertas alalım diyorum o da 1m altında oynamaz ne kaldı ki bütçe olarak elimizde?
Ben bu transferleri ihtimal dahilinde görmüyorum zor gerçekten.
Sinan sakatlandı falan ama al sana skorer kısa işte. Yalnız şunu da göz önünde bulundurmak lazım İvkovic ve Obradovic gibi 2 adam bile 20-30 milyon euroluk bütçelerle eksiksiz takım kuramıyorlar. Bizim 4-5 milyon euro bütçe ile herkesin içine sinebileceğimiz bir takım kurabilme ihtimalimiz yok zaten. Aradaki eksiğin bir kısmını da taraftar kapatıyor işte. Yeter mi yetmez mi bunun macerasını yaşayacağız bu sezon.